Бивши отношения

• 4 892
  • 80
  •   1
Отговори
# 30
Казваш, че сте си писали последната година 4-5 пъти, ти си инициаторът, но тя съжалява Grinning забавен си. Ще ѝ отмъщаваш за кое? Че е продължила ?! И по-добре. Отмъстителни са недораслите момченца, които не са получили това, което искат. Така като гледам, имаш още много да учиш за жените. Светиш направо. Успех

# 31
Жените, особено младите (доколкото разбирам е в студентска възраст и то съвсем в началото), полудяват, когато са влюбени и са готови на всичко. Щеше и до секс да се стигне, и до схеми как да сте заедно въпреки разстоянието, и няма да има "объркана съм, искам да бъда сама", няма да ти отговаря с по една дума на чат. Никога не те е харесвала достатъчно, сори. Въпреки кралската ти осанка.

Доколкото разбирам отмъщението ще е дали да я остави като приятел във Facebook. Доста ретро.

# 32
  • София
40 годишните се трием във Фейса.
Младежта би трябвало нещо друго да е измислила.

# 33
Вие с момичето не сте дори и бивши, за да имате бивши отношения.
Какво да натриете? На кого и за какво?

Отмъстителността е много ниско оръжие.
Това са похвати на 15-годишни незрели юноши.
На колко сте години? На 19?

# 34
Трият, трият, несигурните мъжлета и на 30, и на 50 трият.
То такова "наказание" не знам как се преживява направо.

# 35
  • София
Ама аз да питам - за 7-8 месеца как така без секс? По пейките ли се натискахте? И някоя сфирка в храстите?

# 36
Авторът я е харесвал истински, затова сега още си мисли за нея и иска да й отмъщава. Не може да преживее, че не му се е получило с нея.

Като му гледам поведението тук, ми хрумва, че просто яко я е отблъснал, дори тя да му е давала шансове. Вместо да отмъщава с някакви интернет истории, може да поработи над себе си.

С такъв характер силно си намалява шансовете да си намери свястна, готина, забавна, приятна. Все на драма куинс ще му върви.

# 37
Нищо не разбрах - ще отмъщава с изтриване от фейсбук?!?

# 38
Той самият е драма куин.
Затова с никакви няма да му върви.
САмо с разни закъсали лельоци по фейсбук групи дето скачат на всичко де мърда.

# 39
Simple Smile Май ще отмъщава като не я изтрива, за да може да продължава да ѝ пише.
Представям си как ѝ е писнало вече.

# 40

Ам, проблема е,че аз съм много отмъстителен човек. Simple Smile) Съжалявам за което разбери ме.

Твоето е дребнавост и незряло его.
Отмъщава се като има причина.
Ти нямаш. Тя си е направила избора. Нейно право,  което не можеш да стоплиш.

Аз изобщо не разбрах какво питаш.

Да я махне ли от фейса, това пита Joy
Егото го боли и иска поне малко да и натири нослето.
В случая даже чувства няма, просто дребнавост и злоба.
Той даже си въобразява, че мисли може да чете и решил, че тя иска да е с него Joy

# 41

Така е. Ама аз имам такъв колега на 40. Трагична гледка.

# 42
Ама това ли е натриването на носа, да я махне от фейса, една година след драмата? Че тя даже няма да забележи - махай смело!

# 43
Въпросът е ДАЛИ да я махне от фейса, така ли...!?!  Давай, авторе, натискай бутона, натрий ѝ носа, отмъсти си едно хубаво!!!!

# 44

Така е. Ама аз имам такъв колега на 40. Трагична гледка.

Да, така е. Няма по-жалка гледка от инфантилен мъж. Колкото и да расте на години, си остава детко.

Общи условия

Активация на акаунт