Бивши отношения

• 4 892
  • 80
  •   1
Отговори
# 45
Ама това ли е натриването на носа, да я махне от фейса, една година след драмата? Че тя даже няма да забележи - махай смело!

Да, да маха.
Белким нежната и крехка психика му се успокои Joy

# 46
Посмях се.

# 47
С нея за 7-8 месеца до секс не се е стигнало, щото не  ти става, ама с другите жени нямаш проблем, така ли? Че защо ти е тогава тая, нали уж ти си я отсвирил?

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 19:53 от Прекрасная Василиса

# 48
Май натриването на носа ще е като не я махне. Да съжалява какво е “изпуснала” Grinning

# 49
Какви пък са тези проблеми от страна и на двамата 7-8 месеца? Мислех си за някакви заболявания, ама нали френска...

# 50
Тя е била с менструация, на него не му е станало. Cry

# 51
Е, бая време тази менструация.
Според мен е била с друг и го е залъгвала само с френска, а той сега я "натирил" ужасен.

# 52
Може да са били на по 13 - 14 години, и тя да е отишла да учи в друг град след 7 клас. Не е казано, че е отишла студентка. Тя била девствена, той също... Това обяснява драмата.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 20:02 от Прекрасная Василиса

# 53
Може да са били на по 13 - 14 години, и тя да е отишла да учи в друг град след 7 клас. Не е казано, че е отишла студентка. Тя била девствена, той също... Това обяснява драмата.

Недей, моля ти се, че страх ме хваща!

# 54
Леле, в профила на автора пише, че е на 35 години, регистриран е във форума от 2016. Значи не е на 13 години, а просто е озлобен и импотентен. А, и с уреаплазма. Това обяснява липсата на секс. Ми, вместо да сменяш 18 годишни ученички по дискотеките, и после да им отмъщаваш, потърси жена на твоята възраст, след като си излекуван от ППБ.

# 55
  • София
Залагам 5 стотинки, че проблемът е бил липса на терен.

# 56
A бе дете /няма начин това написаното да е написано от някой над 13-14 години/, та слушай сега:
1. Ти вземи помисли и РАЗБЕРИ какво изпитваш към това момиче, към вашите нечувано тъпи отношения.
2. После съвсем простичко формулирай /като питаш онова в себе си дето му викат сърце/ какво искаш да стане между вас.
3. И след това си направи план как да го пистигнеш.

И сега още малко акъл за напреднали - жена не се спечалва с его, с пари и приказки колко си опаен, страхотен, желан и тем подобни миши работи. В сърцето на жена се влиза, когато знаеш какво искаш, то е ТЯ и не се страхуваш да го казваш и показваш без да ставаш жалък. В най-най-най-прост вид това звучи така "Харесвам те! Интригуваща, забавна и красива си! Искам да те опозная повече, да имаме време заедно. Бих искал да си част от живота ми. Ако и на теб съм ти интересен дай ми ясен знак. Не ми се играят игрички на "не знам какво искам". Реши и ми кажи" Толкова!
Това да пускаш нещо си във ФБ за да и покажеш едикакво си си е детищина. Ти мъж ли си или момченце! Ако си мъж - дръж се като такъв - с думи, с дела, сърце и душа - всичко да си тежи на мястото.

# 57
Не, вижте предните коментари на автора, почти всички се въртят около лечение на ППБ - трихомоназа, бактерии, уреаплазма, гъбички, връзки с омъжени жени, които имат и други любовници, той семейство не искал... Че правилно те е отрязал момичето, за какво й е такъв, който не може да си държи гащите вдигнати и бъка от болести и зарази. Че и с хроничен простатит, в следствие на всичките болести, тоест, не може да го вдига.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 20:38 от Прекрасная Василиса

# 58
Не, вижте предните коментари на автора, почти всички се въртят около лечение на ППБ - трихомоназа, бактерии, уреаплазма, гъбички, връзки с омъжени жени, които имат и други любовници, той семейство не искал... Че правилно те е отрязал момичето, за какво й е такъв, който не може да си държи гащите вдигнати и бъка от болести и зарази.

Прекрасная,
твоят пост заслужава да заеме място и внимание в часовете по сексуално възпитание при подрастващите.
Поне да научат младите хора навреме някои неща от живота.

# 59
Не, вижте предните коментари на автора, почти всички се въртят около лечение на ППБ - трихомоназа, бактерии, уреаплазма, гъбички, връзки с омъжени жени, които имат и други любовници, той семейство не искал... Че правилно те е отрязал момичето, за какво й е такъв, който не може да си държи гащите вдигнати и бъка от болести и зарази. Че и с хроничен простатит, в следствие на всичките болести, тоест, не може да го вдига.

Още по-голям ужас. Close

Общи условия

Активация на акаунт