🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 3 (29.09 - 06.10)

• 39 266
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 600
Отвратителни са тия двечките. Като всичко върви по техен план са с ехидните усмивки, а сега станаха отмъстителни сякаш всички са им длъжни.

# 601
  • София
Хаха, тия нормални ли са, да обясняват на Кънчо как трябва да ги спасява Joy

Признавам на Ауткаста, че той беше прав, а аз не, за стратегиите на Бистра.

# 602
Май не може само една гривна да се даде? Трябва да дадеш всичките? Или.
Инак е много лесно - Бистра да ѝ даде една гривна и готово

Ако искаш да дадеш гривната си на някого, трябва да дадеш всичките си гривни. Не можеш да ги делиш.

Радвам се от всичките неща, които се случиха. Бистра и Мая паднаха от много високо. Лошата социална игра си казва думата. А Мая е много нагла в момента. Обижда, нарежда. "Кико съм го мазала, масажи съм му правила... Направи добро изяж лайно"

Никакво достойнство нямат като губят.

Миро ми се струва сляп в момента. Прекалено много иска да е в групичката на Мая и Бистра. Дано се пренасочи и да има план Б.

# 603
Човек като пада трябва да  прояви достойнство. Заканите на Мая, какво щяла да направи ако се върне са точно толкова грозни, като заканите на Кирил, когато падна и се върна.
По принцип не е задължително. Ама стават смешни.

# 604
Йочколовски го победи гладът или друго нещо? За какви демони говори?

Има PTSD(посттравматичен стрес). Споменавал го е няколко пъти.

# 605
Ванката от Чирпан, ако може по-место да го показват. Много разведрява обстановката особено след разговорите кой ще си ходи и кой не

# 606
  • На морето!
За съжаление мисля, че точно заради тези закани и характера на Мая ще измислят нещо и ще я оставят.

# 607
Че що, идеално им се нареждат нещата от продукцията. Мая си отива, Майора дава гривна на Вера, Кънчо  дава пет на Влади; Влади става основен враг на Бистра. Ще има война между лагер 3 и лагер 1

# 608
Ето какво може да стане. Влади дава гривната на Йочко, но той я дава на Мая.

# 609
За съжаление мисля, че точно заради тези закани и характера на Мая ще измислят нещо и ще я оставят.
Мда. Кънчо и Йочколовски искат да си ходят, не знам поради каква причина биха направили компромис, за да останат. И в рамките на 1 епизод да си тръгнат 3-ма ми се струва невъзможно, ако предположим, че Влади избере Мая да си ходи.

# 610
Най-после агонията с тоя мрънкалник Кънчо приключва. Ако се разкара наистина и ,,мозъка,, идеално. И Вапцаров за капак, понеже мрънкалото отива на разстрел. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 611
Мая след тази вечер няма оправдание. Пада на трета поредна битка, като при това в тази игра нямаше никаква физическа сила, а и Майорът се забави.  Реално трябваше само да надвие Кирил.

# 612
Хубаво рецитира Кънчо ама не знам в чий сън ще идва кого да целува. Имам чувството, че гледаше Бистра.

# 613
Според мен - на Нина. Нали помоли Нина и Алекс да бъдат запазени.

# 614
Много съм доволна от развоя на събитията тази вечер, сега ако и Мая си тръгне ще е чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт