🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 3 (29.09 - 06.10)

• 39 273
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 615
Аз вече съм сигурна, че Йочко ще спаси Мая. На него не му се стои там. Побърква се от бездействие.

# 616
Браво Влади!

# 617
Ееее твърде хубаво беше, за да е истина. Да им дават парите на тея двете и да закриват .

# 618
А стига бе!
Хахахахаха
pandorina, ти си права

# 619
Майора яко прецака Влади. Ще има война сега

# 620
  • България
Оффффффффффффффф.......

Майора да отива на психиатър, а не в шоу.

# 621
  • София
Прецака ги, казах ви, че не му вярвам.
И да беше спечелил нямаше да ги даде на Вера.

# 622
Йочко игра супер тъпо. Можеше да се откаже от играта и без да влиза в битка. Нали всеки път ги питат.

# 623
И за какво играха за златна гривна,  като тотално не зачитат решенията на притежателя и. Сега пак двете ще се надуват Joy

# 624
  • гр.София
Не ми беше достойна постъпката на майора, но...играта го позволява, а честта и достойнството не са за всяка уста лъжица.

# 625
Не е нещо уау. ПТСР е нещо ужасяващо и за мен психическото състояние на човек е най-важно.
Според мен абсолютно не му пука дали ще я даде на Мая или на когото и да беше с него, за него това си беше билет да излезе просто от играта.

Мая все повече олеква откъм умения в игрите , късмета все някога ще ѝ свърши.

ВладЕ му потънаха гимиите МУАХахаха
Кънчо сигурно ще му даде гривните.

# 626
Не, не стана супер готино. Влади прецака Вера, а освен тотва  предизвика война между лагер 1 и лагер 3

# 627
Оле, Йочко какво направи 😱😵😫
Защо на нея, неее

# 628
Толкова залагах на този човек... от лични симпатии. Както казах, прилича на много обичан от мен човек и някак го чувствах близък, защото дори гласът му ми звучеше познато. Разочарова ме, но не ме учуди, защото моят човек също има своите демони и по същия начин никой не знае какво се случва в главата му. Трудни хора са това...

# 629
айде и Кънчо. да видим той на кого ще ги даде

Общи условия

Активация на акаунт