🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 3 (29.09 - 06.10)

• 39 196
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 780
Аз им вярвам 😉

# 781
# 782
Тук мнението ми е се приближава до това на Мая и не вярвам, че гимнастичка с атрактивна външност може да бъде привлечена от мъж, по-нисък от нея. По-скоро допускам, че Биляна има силна нужда (вероятно заради по-особеното ѝ детство) да има близък до себе си и затова допуска Берке, когото вече почвам да виждам като досадно настоятелен.

На мен ще ми е интересно да прочета за кастингите.

# 783
В момента има и тема за спойлери.
Ама тя е за всички предавания изобщо. Няма случай, в който едно предаване има две паралелни теми.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 15:10 от diziler

# 784
Имам си едно на ум за потребители, които се появяват изневиделица, почват да ръсят умнотии и "вижте колко съм запознат, но няма да ви кажа, пък".
Почвам да им прескачам постовете, каквото и да пишат.

Аз си мисля, че има чувства при Беркетата, просто не са интересни въобще и не виждам защо им отделят толкова време. Напълно съзнателно им пропускам сцените и въобще не се заглеждам тя обърнала ли се, прегърнала ли го, има ли блясък в очите и т.н.

# 785
Тук мнението ми е се приближава до това на Мая и не вярвам, че гимнастичка с атрактивна външност може да бъде привлечена от мъж, по-нисък от нея. По-скоро допускам, че Биляна има силна нужда (вероятно заради по-особеното ѝ детство) да има близък до себе си и затова допуска Берке, когото вече почвам да виждам като досадно настоятелен.

Постоянно се случва мъже с атрактивна въшност да са привлечени от по-ниски жени. Защо обратното да не е възможно? Не схвщам какво общо има височината  тук? Да разбирам че на Бистра трябва непремнно да ѝ търсим волейболист? Пък и самата Биляна не е много висока.

# 786

Постоянно се случва мъже с атрактивна въшност да са привлечени от по-ниски жени. Защо обратното да не е възможно? Не схвщам какво общо има височината  тук? Да разбирам че на Бистра трябва непремнно да ѝ търсим волейболист? Пък и самата Биляна не е много висока.
Ти сериозно ли...? Ако погледнеш дейтинг пууловете от всякакви анкети на жени какви преференции имат за мъжете, височината е от първите , а редовно и на първо място. Въжможно ли е жена да бъде привлечена от по-нисък и по-малък мъж - да . Вероятно ли е - никак даже.

# 787
искате да кажете, че Биляна хитрува използвайки Берке и експлоатира любовната тема?
аз нямам мнение, защото са ми досадни независимо дали се преструват, или е истинско.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 16:02 от #RAngelova

# 788
Разбирам, че продукцията на всяка цена иска да наложи поне една любовна, сюжетна линия ( тъй като явно липсват такива в това риалити, а винаги е плюс да има ) , но тази фейк история между Берекет и гимнастичката става вече обида към зрителя. Занимавам се професионално с профайлинг от много години и направо недоумявам, че има хора, които не четат езика на тялото на двамата. Само за информация - 7% от комуникацията между хората е вербална, около 55% е скрита в жестовете ни и останалите 38~% се намира в тона ни на говорене, възкликвания, въздишки и тн.

Та забележете внимателно , че всеки път момичето си извърта главата и гледа настрани, когато той се опитва да я целуне. Кринджавите "приятелски" целувки с върха на устните за пред камерите не вярвам да заблуждават някой.

Някои го наричаме свенливост. Да не забравяме и наличието на камери.
Родителите на момичето най- вероятно също гледат, какво трябва да направят? Да разменят слюнки?

Аз вярвам , че имат симпатии един към друг и ще дам пример от друго реалити.
Никой не вярваше на любовта между Генчо и Валерия от Ергена сезон 2, но хората са си още заедно.
Нейното няма нищо общо със свенливост за съжаление. Момчето тръгва да я целува, тя си отдръпва главата настрани, поглежда към камерата , дали ги снима, вижда, че ги снимат и после му дава "сестринска" целувка по устата. Това е типично поведение на човек, който търси ефирно време и нищо повече, но щом има хора, които вярват, че и двамата са толкова влюбени, соу би ит.

# 789
Разцъках профилите на участниците в Инстаграм, доста от тях имат общи събирания и снимки. Напълно нормално е да останат близки след подобно изживяване Simple Smile Финала дали ще е на живо? Или вече е сниман?

И на мен ми е чудно как жена би си паднала по по-нисък мъж, нооо факт е, че има такива двойки. Лично аз първо забелязвам високите мъже Grinning

# 790

Постоянно се случва мъже с атрактивна въшност да са привлечени от по-ниски жени. Защо обратното да не е възможно? Не схвщам какво общо има височината  тук? Да разбирам че на Бистра трябва непремнно да ѝ търсим волейболист? Пък и самата Биляна не е много висока.
Именно. Самата Биляна не е много висока. Значи Берке е много нисък.
Бистра е хубаво момиче и не е нужно ние да ѝ търсим партньор.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 16:16 от Блу

# 791
не вярвам, че гимнастичка с атрактивна външност може да бъде привлечена от мъж, по-нисък от нея.
И аз мисля същото. Нелепо стои една двойка, в която жената е по-висока от мъжа. В Италия това е често срещана гледка.
Скрит текст:
Микяй от другото предаване, дето е тапичка и той ("кинта и двайсе") се е оженил за Ясмин Кирилова, инфлуенсърката. А тя е още по-ниска и от него. И стоят напълно нормално един до друг. Ама жена да стърчи до мъжа... си е "смех".

# 792

Вероятно многократно хора, които са били на тях, са разказвали из темите. Според мен поне на първите кастинги викат доооста народ, така че сигурно много съфорумци са били и споделили, че отскоро следя темите и нямам идея.

# 793
никой нищо не е споделял

# 794
искате да кажете, че Бистра хитрува използвайки Берке и експлоатира любовната тема?
аз нямам мнение, защото са ми досадни независимо дали се преструват, или е истинско.

Бистра не е с Берке. Биляна е с Берке.
Биляна платно белеше на охридските изори...

Блу и какво като е нисък? От писанията тук разбирам че ниските мъже трябва да ги убием.  Нали за тях няма да се намери хубава жена. Това за доста старовремески разбирания.
Скрит текст:
Братовчедка ми също е женена за мъж по-нисък от нея, живеят вече 15 години, имат две деца...да са живи и здрави. Та теорията че живота с по-нисък мъж не е по-любов е старовремско разбиране. Ако тръгнем по тази пътека навремето са считали че задължително жената трябва да е по-млада от мъжа, но не и по-възрастна. И то - задължително разликата им да е най-много една-две-три години. Скандално е било да вземеш много по-млада жена. Пък сега се взимат. Баба ми, бог да я прости имаше една реплика "мъжът и жената трябва да имат до 7 години разлика в полза на мъжа". Кой ли и го беше втълпил?

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 15:21 от Лорд Сняг

Общи условия

Активация на акаунт