🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 3 (29.09 - 06.10)

• 39 208
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 810
Кирил  за мен е тотален бок...ук. Берке е класи пред него. Но пък именно оставането на Кирил очаквам да направи шоуто интересно

# 811
  • София
Относно Б&Б, за играта няма никакво значение дали се преструват (единият или и двамата) или са искрени. Факт е, че очевидно засега ще играят заедно. Толкова.

Другото са маловажни клюки и дребнавости и на мен лично са ми абсолютно безинтересни.

По отношение на мъжката дума, морала, честта и т.н. Наградата не е чак толкова голяма, че да си заслужава всичко, на всяка цена. Разбирам 1 да се бори за 1млн, а те трима ще си делят евентуално 100 хил, и то, ако някой не избомби част от тях. Сиреч, за едни хипотетични 33 хил (може би по-малко, може би повече) да се правиш на злодей в ефир ми се вижда доста необмислено. Една част от участниците изкарват с лекота тия пари и не мисля, че си струва заради парите да се излагат.
Другите пък, повечето, имат безплатна екскурзия до екзотично място, за което иначе биха спестявали от джобни с години. И това е напълно достатъчно, за да са предоволни от дадената възможност.

Така че, аз лично ще съм абсолютно нетолерантнна към подли номера, интрижки и неспазена дума. Защото наградата не е чак такава, че да си струва падението.

А, да. И също към мутренски изказвания, тип Дзами и Мая. Ми не сте готини, нищо че важничите.

# 812
Относно Б&Б, за играта няма никакво значение дали се преструват (единият или и двамата) или са искрени. Факт е, че очевидно засега ще играят заедно. Толкова.

Другото са маловажни клюки и дребнавости и на мен лично са ми абсолютно безинтересни.

По отношение на мъжката дума, морала, честта и т.н. Наградата не е чак толкова голяма, че да си заслужава всичко, на всяка цена. Разбирам 1 да се бори за 1млн, а те трима ще си делят евентуално 100 хил, и то, ако някой не избомби част от тях. Сиреч, за едни хипотетични 33 хил (може би по-малко, може би повече) да се правиш на злодей в ефир ми се вижда доста необмислено. Една част от участниците изкарват с лекота тия пари и не мисля, че си струва заради парите да се излагат.
Другите пък, повечето, имат безплатна екскурзия до екзотично място, за което иначе биха спестявали от джобни с години. И това е напълно достатъчно, за да са предоволни от дадената възможност.

Така че, аз лично ще съм абсолютно нетолерантнна към подли номера, интрижки и неспазена дума. Защото наградата не е чак такава, че да си струва падението.

А, да. И също към мутренски изказвания, тип Дзами и Мая. Ми не сте готини, нищо че важничите.
3 ще си делят 300 000 т.е. един от тях може да си тръгне с 100 бона, а може с 270 бона да си тръгне

Ролята на злодей ще ги направи популярно. Ще ги дават многократно по телевизията, ще получават повече лайкове (лошите момчета се харесват от ужасно много хора). Юлиян от ИВ и до днес страшно много хора го имат за идол. И реално той не капитализира това само защото се скара с продукцията.
Неделчо въртеше подли номера, сега го бутат навсякъде, защото с ум и плуване  ( а дори не прилича на атлет) стигна до 5 място. И в някакъв смисъл е символ на ИВ.

Популярноста носи дивиденти. Познавам хора, които "откриха" Неделчо от ИВ и решиха да отидат до ресторанта му.

# 813
Все тая е , дали някой е висок и жените не го харесват или е нисък, и го харесват. Това са индивидуални примери и не са никаква извадка. Статистиките са пределно красноречиви , като в абсолютно всяка държава се припокриват - мъжете харесват по-ниски от тях жени, докато жените по-високи от тях мъже. Това е въз основа на ръста и нищо повече, а не кой ви кефи по характер.

За тези, които много харесват Берке и ръстът "не е от значение" . Да ви питам - ако можехте да избирате между този Берке и Берке с 2 глави по-висок, предполагам няма да има никакво значение пак, нали Wink ?

# 814
  • София
Хаха, добре, значи са 300 хил., толкова съм и внимавала.

ОК, сега е моментът тогава да се види, ако всеки си има цена, колко струва всеки от нашите герои.
😃

# 815
  • София
3 ще си делят 300 000 т.е. един от тях може да си тръгне с 100 бона, а може с 270 бона да си тръгне
Тези тримата ще играят за дял от тези 300хил, в зависимост от броя гривни които имат накрая. Т.е ако всеки има по 33(34) гривни, то максимално може да спечели всеки по 100хил. Но може и доста по-малко според зависи

# 816
  • Другата България
Всъщност, най-запомнящите се участници от Сървайвър евър, не само българския, са били именно злодеите.
Или “злодеите“.
Защото в такъв формат да си “злодей“ не означава буквално да изгориш всички мостове към участниците с подли и непочтени действия. Означава така да ги надхитриш, с ум, стратегия, социална игра и поведение, че доброволно да гласуват за теб на съвета, в случая - да ти дадат гривните си. Blush.
За момента в този формат аз не виждам такъв участник, именно заради слабия каст и все още тоталната неориентираност и незаинтересованост на участниците към каквито и да било подобни действия, за момента само бездействия виждам от тях.
Единствените, в които има такива признаци, вече писах, са Миро, Сашо, Гогов, Биляна.
Като най-големите ми надежди са в Миро.
Сашо също мисли логично, мисли стратегически, но за момента основно ....мисли. По никакъв начин не “облича“ мислите си с действия, а само и основно с нищоправене не става.
Гогов от тази седмица много ми се издигна в очите, все по-внимателно го наблюдавам, доста добре се ориентира в обстановката, вече, и доста промени поведението си. Ще е интересно и около него.
И Биляна, вече писах и за нея. Това да избереш такава стратегия /за мен поведението е стратегия/, показва, че все пак е имало мисъл как да се придвижи напред. И за мен тя ще е един от участниците, наистина продължили доста напред.
Интересни са ми и “тихите води“ за момента - Ванеса, Венци, малкия Виктор.

# 817
Не чух добре в сутрешния блок , но ми се стори, че Иван каза, че ако сега трябвало да решава не би оставил Мая в играта?

# 818
Сега гледам епизода от вчера. В средата съм. И пак да кажа, че съм огромен Сървайвър фен. Просто ме изнервят вече повечето хора в шоуто.

Тая Мая какво очаква. Избира я Влади на игра и полудява, хахахахаха. Ама и отделно после Влади говори някви неща за чест, морал. Абе кажи си, че това е играта. Изнервят ме, хахахахах. Искам да вляза във втори сезон и да обясня как това е ШИБАНА ИГРА. И за разлика от други аз НЯМА да бъда себе си, защото приемам всичко за геймплей и за игра. И не ме интересуват честта и моралът. Всичко е игра за мен.

Реално поне в синхроните трябва се казват тея неща. Айде пред хората играй театър, нормално е.

Ама да ми говорят всичките за чест и морал, заебете просто.

Искам хора, които ясно да заявят в синхроните, че не са себе си и, че нищо от отношенията им с хората не е реално на тоя остров. Влезли са да спечелят играта и да надиграят всички!

Просто вече ми се очертава това, че ако има втори сезон, ще кандидатствам, защото искам да покажа наистина как се играе тази игра. И в нея НЕ трябва да бъдеш себе си. Като го чуя вече това: "Аз съм влязъл да бъда себе си" и ми иде да си хвърля телевизора през балкона, заклевам се.

# 819
Тези тримата ще играят за дял от тези 300хил, в зависимост от броя гривни които имат накрая. Т.е ако всеки има по 33(34) гривни, то максимално може да спечели всеки по 100хил. Но може и доста по-малко според зависи

Никъде не е казано, че накрая ще делят по равно. Може един от тримата да имат 230, друг да настъпи бомбата

Olimpic, печелиш моите адмирации. Влез и играй, покажи че тук не става дума за морал, чест, феърплей - става дума за пари. Той Гогов поне се осъзна.

# 820
  • София
Никъде не е казано, че накрая ще делят по равно. Може един от тримата да имат 230, друг да настъпи бомбата
Не си ме разбрал въобще. Това което искам да кажа, че накрая тримата няма да вземат 300хил гарантирани, ами доста по-малко в зависимост най-вече от късмета и смелостта си.
Във оригиналните формати при 1 милион награден фонд, накрая вземаха средно 200хил сумарно и тримата

# 821

Olimpic, печелиш моите адмирации. Влез и играй, покажи че тук не става дума за морал, чест, феърплей - става дума за пари. Той Гогов поне се осъзна.

Аз кандидатствах за Сървайвър с турските продуценти и се радвам, че не ме взеха. Там им бях обещал блайндсайдс, а те даже не знаеха какво означава тази дума. Както и да е. Даже имам топ план за нещо, което не е правено в българско риалити, но нека не издавам. Много неща трябва да се случат. Нека да обявят втори сезон, нека ме извикат на кастинг, та тогава вече. Би трябвало с плана, който предложа на продуцентите, да имам добър шанс да ме вземат.

# 822
Оо Йочко каза нещо много интересно. Каза, че ако върне лентата назад сега не би взел това решение да спасява Мая имайки предвид нещата, които знае сега. Ха, това за мен означава, че може би Мая тотално ще се издъни нататък.
Според мен просто е изгледал епизодите от тази седмица - в един от тях Мая коментираше гащите му, факта, че не ги сменял, и подобни. Също и разговорите между тях двете с Бистра, в които коментираха, че Миро е техния човек, а Йочколовски - не толкова. Това, предполагам, е било изненадващо за него, понеже пред него Мая любезничеше, а сега е разбрал какви ги говори зад гърба му.

# 823
Ако имаше предвид това би казал "след нещата, които видях.." или "след като изгледах епизодите" а той каза "нещата, които знам сега". Но може и така да е и да има предвид всички задкулисни договорки които видяхме, а той не е имало как да знае тогава.

# 824
  • Другата България
Дано това да не означава, че ще имаме “удоволствието“ още дълго време да се “наслаждаваме“ на присъствието на Мая във формата.

Общи условия

Активация на акаунт