🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 3 (29.09 - 06.10)

• 39 207
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Блу и какво като е нисък? От писанията тук разбирам че ниските мъже трябва да ги убием.  Нали за тях няма да се намери хубава жена. Това за доста старовремески разбирания.
Някак странно ми е мъж да обяснява в предимно женски форум какво трябвало да харесват жените JoyJoyJoy

# 796
Блу и какво като е нисък? От писанията тук разбирам че ниските мъже трябва да ги убием.  Нали за тях няма да се намери хубава жена. Това за доста старовремески разбирания.
Някак странно ми е мъж да обяснява в предимно женски форум какво трябвало да харесват жените JoyJoyJoy

Не знам къде видя такова нещо? AstonishedAstonishedAstonishedAstonished
Казвам само, че има жени които харесват по-ниски мъже и че не са толкова малко. И че любов може да възникне при всякави разлики в ръст, възраст, раса и пр.

П.С. изказването е супер дискриминационно, излиза че мъжете тук нямат право на мнение- поне що се отнася до аспектите на любовта

# 797
Специално за ръста ни е втълпено от природата под формата на инстинкт да търсим мъж по-висок от нас. Такъв е и половия диморфизъм при човека - в масовия случай мъжете са по-високи от жените.

# 798
Оо Йочко каза нещо много интересно. Каза, че ако върне лентата назад сега не би взел това решение да спасява Мая имайки предвид нещата, които знае сега. Ха, това за мен означава, че може би Мая тотално ще се издъни нататък.

# 799
  • Враца
Той, от къде знае за нататък? Нали си е тръгнал.
По-скоро, от видяното дотук.

# 800
При Берке не е само ръстът. Той като цяло не е... симпатичен.

# 801
Дали това между Берке и Биляна е истинско си знаят само те, грозно е да се обсъжда и няма смисъл. Мимо много правилно се изказа по темата.

# 802
Дали това между Берке и Биляна е истинско си знаят само те, грозно е да се обсъжда и няма смисъл. Мимо много правилно се изказа по темата.
Няма как да влезеш в риалити и да разиграваш цирк пред цяла България, и после "ама те само ни обсъждат" . Еми да, на острова по цял ден умират от тъпотия и клюкарят - това е най-нормалното нещо във всяко риалити. При положение, че продукцията толкова се опитва да я наложи тая измислена история, явно очаква и зрителите да енгейджнат по някакъв начин, просто не е по този, по който са искали, защото е пълна пародия Smiley

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 16:33 от tfn2k

# 803
Може някой да му е разказвал. Примерно Миро, не се знае докога остава. Или някой друг

# 804
Тук мнението ми е се приближава до това на Мая и не вярвам, че гимнастичка с атрактивна външност може да бъде привлечена от мъж, по-нисък от нея. По-скоро допускам, че Биляна има силна нужда (вероятно заради по-особеното ѝ детство) да има близък до себе си и затова допуска Берке, когото вече почвам да виждам като досадно настоятелен.

На мен ще ми е интересно да прочета за кастингите.
Що за глупости? Берке е симпатяга, далеч по-симпатичен от високия Киро. То по тази логика за един мъж е достатъчно да е висок.  Високият Дзами ми е много антипатичен примерно. Биляна и Берке са много млади, радват се на живота, не мисля че кроят схеми.

# 805
Аз го разбрах, че сега като се гледа отстрани, не би направил така.

# 806
Каза "предвид нещата, които сега знам.." аз го разбрах, че знае нещо повече от това, което там е видял. Нещо ново. Но, както и да е. Ще гледаме. Става по-интересно вече.

# 807
Може някой да му е разказвал. Примерно Миро, не се знае докога остава. Или някой друг

Хора, това не е на живо! Било е заснето преди месеци, а сега тези хора се появяват по телевизията по реда си на отпадане. Вероятно имат договори, че нямат право да говорят докато не ги повикат и че могат да говорят само за това което сме видели
Въпреки това между отделни сътезатели които са отпаднали сигурно изтича някаква информация
Иначе "предвид нещата които сета знам", вероятно е защото като гледа какво е заснето всичко научава много неща, които е нямало как да ги знае - за договорките на Влади и Кънчо, за поведението на Мая до този момент, за сложните отношения в лагер 3 пред идването си...сега знае повече, естествено че по друг начин би играл

# 808
  • Другата България
Оо Йочко каза нещо много интересно. Каза, че ако върне лентата назад сега не би взел това решение да спасява Мая имайки предвид нещата, които знае сега. Ха, това за мен означава, че може би Мая тотално ще се издъни нататък.
Те повечето от тях, като излязат от формата и се гледат, гледат монтираните епизоди и слушат кой какво на кого, кога и защо казал, си променят мнението по много от въпросите. Но там е различно, има толкова странични фактори, които влияят и на мислене, и на отношения, и на действия, и на поведение.....сигурна съм, че Йочко съжалява не само за това на кого е дал гривната си, а и вероятно за напускането си. С противоречиво мнение съм относно него, не съм го гледала и слушала, участието му по БТВ, някой ако го е направил да сподели какво ОЩЕ е казал, но не се наемам да го съдя и категоризирам, той си знае какво е преживял и какви демони е имал в главата си там, тогава.

# 809
И Кирил не е цвете. Дори и с пистолет, опрян до главата, не мога да избера между него и Беркето. Никой от тях двамата не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт