🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 3 (29.09 - 06.10)

• 39 267
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 900
Как се скрива текст?

# 901
И на Йочко излезе https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/tainite-na-ostrova/ … 00-te-grivni.html
Много симпатичен ми стана, жалко че не остана по-дълго.
Скрит текст:
И дето крал храна от продукцията Simple Smile

две неща станаха ясни от тези два подкаста:
1. Игрите са построени предварително, нооо могат да сменят някое правило, за да стане "по-интересно"
2. Йочко изобщо не му е хрумнало, че може да даде гривната на някой друг освен Мая
Имам въпрос - как успяваш да ги гледаш от сайта на БТВ? При мен ли има проблем или на всеки 3-4 минути тръгва реклама?
Ще го изчакам в Ютуб, понеже може да се пуска и на ТВ. Жалко, че ги забавят заради сайта на БТВ. А поне промотират ли ги във Фейсбук и на други места?

# 902
Как се скрива текст?

първо натискаш бутон скрит текст
между двете думи спойлер и големите скоби слагаш текста

# 903
От мобилната версия не дава бутон скрит текст, тогава си пишеш скобите и спойлер ръчно. Не съм гледала надкасти, подкасти и прочие, в понеделник,вторник по някое време

# 904
Имам въпрос - как успяваш да ги гледаш от сайта на БТВ? При мен ли има проблем или на всеки 3-4 минути тръгва реклама?

сигурно си е така, аз съм с перманентно включен адблокър, на бтв + на 5та минута почва да пищи да го изключа, ма btv.bg засега няма проблем и гледам без реклами
п.п. дано не четат от бтв тук Simple Smile

# 905
Скрит текст:
Сега ми става ясно защо Еляса е казал на Кънчо да не му дава гривните . Може би е предвиждал да си тръгва
Скрит текст:

# 906
Четат тук, четат.. щом скорострелно си изрязаха промото за идния епизод и вече се вижда само ръка без дрехите Joy

# 907
  • София
Не ми се гледа в сайта на бтв, много реклами има, нали ще ги пуснат и в Надкаст в тубата?

# 908
Четат тук, четат.. щом скорострелно си изрязаха промото за идния епизод и вече се вижда само ръка без дрехите Joy
Щом четат, да взимат по-бързо одобрение за втори сезон и да пускат зимен кастинг, че ако чакат пак до пролет, ще е същата патаклама като миналата година и Игрите ще залостят доста от интересните кадри с договори. Задължително им трябва двутуров кастинг и на тях, за да не гледаме пак "Островът на 30те туриста".

# 909
  • България
На мен участниците много ми харесват. Правилно са подбрани. Такива като Дзами и Гогов има предостатъчно. Проблемът е, че има много кибритлии,"мъжкари" и налагащи се невъзпитани участници и пречат на Кънчовците да играят.

# 910
Статия за отношенията на Рени и Светлин след предаването:
https://woman.bg/article/2024100411074406698

# 911
  • България
Дизи, обърка темата

# 912
Не ми се гледа в сайта на бтв, много реклами има, нали ще ги пуснат и в Надкаст в тубата?

Казаха, че утре ще бъде подкастът с единия от двамата отпаднали, в понеделник другият. Само блиц въпросите в края са ексклузивни в сайта на бтв

# 913
Кънчо ме разби с тази история за Хаваи. Осиновителката му там била 73 годишна и му посегнала сексуално (той тогава бил на 17). Поискал да напусне, заплашили го, че ако подаде сигнал в полицията, ще се върне веднага “в слънчева София”. И всички останали му казали да мълчат. Може би по-подробно ще разкаже в Надкаста, ама тази история си е направо голям шок…Ще има да помни докато е жив.

# 914
  • Другата България
Аз не мисля, че има много “невъзпитани“ участници, напротив.
Набляга се на един такъв - Дзами, защото явно се смята, че ще предизвика коментари, което и се случва.
От останалите просто нищо не ни се показва, за да можем да си съставим правилно мнение за тях.
Аз де, за останалите не знам, но основно за двама - трима чета.
За другия “Кънчо“ - Александър, коментарите са в по-голямата си част негативни.
Женският каст е слаба ракия, там трябва да поработят повече. Стига да искат.

Общи условия

Активация на акаунт