НПМГ - Тема 10

• 66 180
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Може би, предвид делата, които се водят, им е казано да се въздържат. Иначе съм сигурна, че ще се съберат много, ама много родители, вкл. и аз.

Garden_g, ако родителите на децата от въпросния клас се съберат в двора на един протест в защита на училището, мисля че и много други родители с деца в училището биха се присъединили.
Интересно, какво ли биха казали ВМРО и Възраждане тогава…

# 301
От толкова много намеса на майката в училищния живот това момче успяло ли е да се интегрира и да си намери среда с приятели там?

# 302
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ако се организира събитие, в подкрепа на НПМГ и аз ще се включа, въпреки, че нямам дете там. На мухоморките от Израждане трябва да се покаже, че училището има подкрепа и не трябва да им се позволява да се бъркат. След всяка тяхна простотия, обществото остава инертно, културните и възпитани хора чакат уж някакви демократични механизми да се задействат, ама в нашата държава такива няма, или институциите са овлядани и спят дълбок сън.   Спокоен човек съм, ама покрай наглеците от тази партия ми идва да грабна сопата. Не знам как се удържат родителите от НПМГ.

# 303
Инертни сме, така е. А най-добрата сопа е да отидем и да гласуваме масово на изборите, за да намалим възможностите на тия хулигани да носят вреди.

# 304
И петокласник знае как да направи колаж със скрийншотове, така че аз лично не приемам нито снимки, нито скрийншотс за някакви доказателства.

Не знам за какви колажи говорите, но профилът му е отворен и коментарите могат да се видят. Определено не са лицеприятни.

Само мога да си представя на какво е бил подложен, но подобна реакция не помага на ситуацията.

# 305
Направили са му забележка, че трябвало да им бъде коректив на троловете. Видяхме.

# 306
При мен профилът не отваря нищо. Само една снимка.

# 307
  • София
Факт, че това не помага на ситуацията.
На мен този профил ми се видя много странен, с една единствена снимка с коментари и нищо повече, има и някаква профилна.

А и нападките, на които отговаря ги няма. Много странно като цяло.

Дъждец, точно, това е, под нея има коментари.

# 308
  • София
Здравейте,
бих искала да попитам по кой учебник сегашните седмокласници учат Химия? На кое издателство?
Ваче, не знам дали ни останаха в темата майки на седмокласници, за да ти отговорят. Нашите миналата година гледам, че са били на Педагог 6 по химия.

# 309
  • София
Vache, загубила си тренинг. 😅
https://npmg.org/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%8a%d1%8 … 0%b8%d1%86%d0%b8/

Оппсс, сега забелязвам, че са само учебни помагала... ,но пък тетрадката е по учебника на Педагог 6

# 310
  • Някъде там...
Тази статия просто е върхът на манипулативната простотия. Но какво се учудвам, госпожа ясновидката има 6 700 последователи във фейсбук, какво остава за партия, която си прави реклама по национални медии.

Ако има протест, бройте и мен.

Даниел Христов ще участва в подкаст:

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 20:30 от Жабче

# 311
  • София
Vache, загубила си тренинг. 😅
https://npmg.org/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%8a%d1%8 … 0%b8%d1%86%d0%b8/

Оппсс, сега забелязвам, че са само учебни помагала... ,но пък тетрадката е по учебника на Педагог 6
Че как! 8 години са това Wink Надявам се наново да свиквам в същата гимназия. Simple Smile
Azzzy, благодаря! Heart

# 312
Здравейте, някой знае ли как се подава извинителна бележка по семейни причини през Школо? И има ли някъде готова бланка в сайта на училището, че не успях да намеря?

# 313
  • Mars Hotel
Няма готова бланка, аз ползвам "открадната" от друго училище и само променям каквото е необходимо. Не съм подавала през Школо досега и не знам как става. Винаги я носим на класната.

# 314
В Школо в съобщение пиша до класната. Тя каза в свободен текст там. Може към съобщението да се прикачи документ (кламерче горе дясно).
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт