Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 520
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мерси, сега ги видях. Няма банер на началната страница при мен обаче.

# 256
https://prestigepromo.bg/EnjoyMirage/ - от понеделник нова игра на Бисквити Мираж - само в Кауфланд

Писна ми вече - 80% от игрите само в определени магазини 🙄

# 257
Много неприятно това с определени вериги. Аз се махнах от големия град и много рядко мога да взема участие в такива игри.
От друга страна повече съм печелила като закупя продукти от по-малки магазини, в които им изписват имената.

# 258
Извинявайте, ако вече е коментирано, но да знаете този номер дали е свързан с някоя игра: 0886 338 306? Звънна веднъж и след това при обратно позвъняване ми се включва гласово съобщение, че всички оператори са заети.
Благодаря.

# 259
Извинявайте, ако вече е коментирано, но да знаете този номер дали е свързан с някоя игра: 0886 338 306? Звънна веднъж и след това при обратно позвъняване ми се включва гласово съобщение, че всички оператори са заети.
Благодаря.
По принцип 088633.... е спам номер и да не Ви пука, че не се свързвате с него. Вчера ми звъня един такъв с тези начални цифри да ми промотира нещо и аз го блокирах. И още, ако е спам номер би трябвало да излиза в червено и да пише, че е вероятен спам.

# 260
  • оттам, откъдето започва България
На Калиакра има две игри - в Кауфланд и за магазини в цялата страна, нали?
И периода е един и наградите са едни и същи и в двете игри. Thinking

# 261
На Калиакра има две игри - в Кауфланд и за магазини в цялата страна, нали?
И периода е един и наградите са едни и същи и в двете игри. Thinking

Една е играта, не са две отделни. В правилата от сайта на Кауфланд си е посочен сайта на Калиакра за регистрация, няма специален сайт само за купено олио от техния магазин.

# 262
  • оттам, откъдето започва България
Но пък в условията е посочено така, че да си мислиш, че играта е конкретно и само за Кауфланд:    https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/aktualno/kau … tml    

Много некоректно от страна на Кауфланд.

# 263
Тя  играта на Калиакра е със всякакви съмнения. Ни печеливши се обявяват ни някой от форума с хвали. Изписаха няколко имен и до края на играта ще ги гледаме само тях май.

# 264
  • у нас
Трезора за колко време го отваряте?

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 20:52 от Sinara

# 265
Рекордът ми е 3,98. Вече се и отказах да играя😆

# 266
  • у нас
Уау, браво. Те не можаха са измислят повечко награди, ами само една. Не харесвам такива игри. Шансът е минимален, да не кажа нулев.

# 267
След този твой рекорд аз вече няма даже да се пробвам. 😀Моя е 13.

# 268
След този твой рекорд аз вече няма даже да се пробвам. 😀Моя е 13.
Влязох сега да пробвам. Май има надежда 😆

# 269
След като прочетох, отказвам се и аз 😅За 4 секунди се настройвам тепърва, че идва време за натискане на екрана...🤭Не е за такива като мен играта.

Общи условия

Активация на акаунт