Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 405
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 750
# 751
Подарени.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 09:25 от hopbop

# 752
За това ли влязох в групата: 😃

Ето тука който иска едни обеци трябва да напише само запис

https://www.facebook.com/share/p/urHtwBCBX9cHqZ7r/

# 753
Добро утро! Идвам с въпросче - има ли разлика между ваучерите за Уча се от 7 дейс и Киндер? Не съм активирала моя от 7 дейс и не знам дали е за 1 година. А на този на Киндер пишеше, че е за 1 година. Искам да помогна на приятелка и да ги разменим, но да не я прецакам Simple Smile
Честити награди, да се ползват със здраве. На мен Била ми дават комплект за почистване, защото не съм слушала достатъчно Simple Smile

Едит - за 1 година е и на Уча се, детето ни изпревари Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 08:21 от Boby_֎_֎_֎

# 754
  • София

Някой успя ли да регистрира касова бележка? Аз .. от 14-ти се опитва ми не мога, реших да пиша на мейла, който са оставили в сайта - същият не съществува.

Пробвах мозила, хром, инкогнито прозорци.. и нищо.

Отделно като видях организаторите - лошо ми стана, същите като на Крина, там нищо не спазват от правилата си, които са написали. Т.е. пишат, че искат име и фамилия - гледаме печеливши само с 1 име, гледаме дублиращи се такива и списъкът се обновява на час по лъжичка. За мен това създава кофти имидж на бранда, ако ще наградите да са.. ултра мега желани, неповторими и прочие.

Използвам момента и искрено да благодаря на ma6kata7, благодарение на която имам тениска на Кока Кока. Много се радвам, че във форума срещнах супер готини хора, със зареждаща енергия, с които има какво да си кажем.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 09:16 от Stoyanova.A

# 755
  • Сф
Има ли някой получил ваучер или раница от Ная и Кауфланд? За колко време идват? Чакам си аз от 24.09.

# 756
  • Пловдив
Stoyanova.А от телефона не успях, на компютъра стана от първия път. При Крина нямах никакъв проблем. Аз получих отговор на мейла, изпратен тук passiflora@passiflorabrand.eu

Скрит текст:
Здравейте
благодарим Ви, че се свързахте с нас.
Бихме искали да Ви информираме, че играта „Тайната съставка на вкуса“ е активна и може да участвате в нея. Ако срещате затруднения при регистрацията, моля опитайте следните стъпки:
Опитайте да направите регистрацията през друг браузър.
Изчистете кеша и бисквитките на Вашия текущ браузър.
Също така, моля уверете се, че сте сложили отметка на „Прочетох и съм съгласен с Общите условия и Политиката за поверителност“, за да може регистрацията Ви да бъде успешна.
Ако все още имате затруднения или имате други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
Радка Стойкова
Поздрави,
Радка Стойкова
r.stoykova@suico.eu

# 757
  • София
Вчера получих моята раница от Ная, много съм доволна. Дъщеря ми днес е с нея на училище - лекичка и комфортна, спечелена е някъде в средата на септември.

# 758
  • Сф
Вчера получих моята раница от Ная, много съм доволна. Дъщеря ми днес е с нея на училище - лекичка и комфортна, спечелена е някъде в средата на септември.
мерси. За София ли? Кой ги носи? ( че като звъннат на прага..)

# 759
  • Sofia
Не знам, дали някой е публикувал тази игра, но качвам линк.
https://urbn.dir.bg/trends/iskash-da-spechelish-novi-bezzhichni- … a-tezi-16-vaprosa

# 760
Има ли някой получил ваучер или раница от Ная и Кауфланд? За колко време идват? Чакам си аз от 24.09.

Ти ме подсети, че от последното теглене чакам раница. С кой куриер идват наистина?

# 761
Някой успя ли да регистрира на Пасифлора?

# 762
Имам питане за играта на Киндер, тъй като се включих късно вчера. Освен имейла за направена регистрация, да очаквам ли втори за одобрена бележка?

# 763
Имам питане за играта на Киндер, тъй като се включих късно вчера. Освен имейла за направена регистрация, да очаквам ли втори за одобрена бележка?
Да

# 764
  • Пловдив
Някой успя ли да регистрира на Пасифлора?

Да, от компютър. От телефона не стана.

Общи условия

Активация на акаунт