Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 508
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 240
Имам пропуснато от ‪ 2 434 0850‬ в 17.40
Edit: от Нутела
И на мен ми звънна този номер по същото време, буквално докато вдигна ми затвори. Засега не са ми звъняли отново.

Аз също съм от вчера с пролуснато и до момемта не са ми звъняли..Frowning1
И аз от снощи пропуснато и до момента нищо,не знам защо не комуникират по мейл,дано се обадят пак
На мен пък снощи ми звъннаха два пъти-минутка след като затворих ми се обади друго момиче от същия номер да ми иска данни за панерче.Казах,че току що съм предоставила на друга нейна колежка.Може и да имат някакъв проблем в системата.Сигурна съм,че пак ще ви звъннат.
Аз пък така се зарадвах като видях 02!Бях сигурна,че са от Киндер.Така ми се иска или таблет за дребчо или Уча се за батко!Дано да имаме късмет!

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 15:25 от Lady_G*

# 241
Видяно в Тикток
За тези от Варна - kebapa papa, пред училище Гео Милев на 5ти октомври от 15-19ч, ще дават безплатен дюнер и ще има томбола за 2 колелета

# 242
А Нутела и Киндер знаете ли коя фирма използват за доставка?

# 243
  • оттам, откъдето започва България
Не помня дали е споделяна:   https://www.nestle.bg/bg/nesquikpromo   , но е само за обектите на търговска верига Фантастико в периода от 03.10.2024 г. до 23.10.2024 г.

# 244
# 245
Ееее знам ,че ви писна от моето жалване ,но и в Маги бях с 2 участия и нищо.Мa6kata може ли да споделите колко пъти участвахте?Като цяло от Нестле никога не съм печелила.Остана ми надеждата за PG и Кауфланд,но е ясно,че няма да ме огрее.И в Спорт депо участвам за таблета,но наградата е една ,така че едва ли с моят късмет.

# 246
  • Русе
В Маги бях с 8 участия....не ме обичат и това е!

# 247
В играта със супите ли? Аз не виждам да са публикували печелившите. На 18-ти трябва да ги обявят. Или има друга игра.

# 248
И аз се надявах на Maggi. С 2 участия съм, но уви нямам имейл.

# 249
  • София
Аз също се надявах.. имах 1 участие, но мейл така и не дойде.

Каръкът ме е хванал здраво, дано скоро да се счупи - мрън, мрън! И да идват по-хубави и полезни награди...

Няма ме в Dove, а у дома ММ ползва доста душ гел и бях заредила.. да има, ама уви.

Предподписах си договора във Виваком, че си беше време, надявам се на някоя от техните награди и във Инстаграм участвам, но нищо...

Много се надявам на таблета в Киндер, супер желана награда.. с не знам колко бележки съм там, че у дома се харесват.. и нищо.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 16:46 от Stoyanova.A

# 250
В играта със супите ли? Аз не виждам да са публикували печелившите. На 18-ти трябва да ги обявят. Или има друга игра.
Нестле първо се свързват с изтеглените чрез мейл. Изискват снимка на печелившата бележка за валидация. На 18ти вече трябва да са валидирали всички изтеглени.

# 251
Хаха незнам дали помага ,но и аз да се оплача. Няма ме в киндер,Нутела,швепс, престиж никога не са ме обичали😀, дори една тениска не успях да спечеля от колата, а пробвам всеки ден по два пъти! Абе,здраве да е!

# 252
  • София
Имам пропуснато от ‪ 2 434 0850‬ в 17.40
Edit: от Нутела
И на мен ми звънна този номер по същото време, буквално докато вдигна ми затвори. Засега не са ми звъняли отново.
Обадиха се преди малко Smiley От Нутела печеля панерчето!
Успех на всички в игрите!

# 253
  • София
Кока - кола тази седмица ще пропуснат ли петъчната промоция? Или просто при мен не излиза?

# 254
  • При децата ми
Това са наградите този петък:

Общи условия

Активация на акаунт