Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 406
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 675
Ха, и тук ме няма.

Надявам се поне от Фереро да ме изтеглят за седмична награда.

# 676
  • Пловдив
ПГ са изтеглили за тази игра, ММ е с ваучер

Не ми отваря списък с победители. Празен ми е. Имейл ли получихте?

# 677
Печеля от ПГ  -  ваучер за кауфланд 100 лв

# 678
Еееее,и в P&G ме няма,ужас,а така имах нужда от нещо положително.Моля споделете ако има игра за активен карък.

# 679
Никъде ме няяямааа SobSobSob (нали рИването помагало - а да видим!)

Честито на всички спечелили! :*

Добавям от игра във форума:

Изтеглени са късметлиите, които печелят двоен билет за Хелоуин представлението на Цирк Иванов! Това са:

_di_di_
Bom-Bi-Bom

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 16.10. като упоменат, че са победители в играта на "Цирк Иванов" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- валиден имейл адрес

Благодарим ви за участието в играта!

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 21:33 от MTV

# 680
Как тълкувате болднатия текст от общите условия на играта на Фереро? Защото според мен си противоречат.
Ако регистрирам КБ за 40 лв. и ме изтеглят за седмична награда 96 бонбона, с тази същата КБ ще участвам ли за ваучер за Дубай или трябва да регистрирам покупка за нови 40 лв.?

"Доколкото в Промоцията ще бъдат раздадени различни видове награди (детайлно описани като вид и брой в чл. 5.2 по-долу) и за избягване на съмнения, участник, който вече е спечелил седмична предметна награда ( един от видовете награрди в Промоцията съгласно чл. 5.2. по-долу), може да регистрира нови касови бележки и да участва и в теглене за големите награди. Всички регистрирани касови бележки, които отговарят на изискванията на Официалните правила, ще участват в тегленето за големите награди в Промоцията, без значение дали са спечелили седмична награда."

# 681
  • София
Имаше игра на dove Men дали някой има линк към нея?

# 682
Сърцето от Крина

# 683
    [/list]
    Тук изпращат имейли ,аз съм с комплект за почистване.

# 684
    Да мейл. Те качват 2 месеца след играта обикновенно

ПГ са изтеглили за тази игра, ММ е с ваучер

Не ми отваря списък с победители. Празен ми е. Имейл ли получихте?

# 685
    • Б
    Аз съм с ваучер от P&G. Ще се пробвам тази седмица с локуми и халва от сладки времена. Крина ако намеря в кой магазин я има ще е голям късмет. И в Била е няма.

# 686
    Аз съм с ваучер от P&G. Ще се пробвам тази седмица с локуми и халва от сладки времена. Крина ако намеря в кой магазин я има ще е голям късмет. И в Била е няма.
    В Кауфланд има ориз Кристалино.

# 687
    Търся мегабайти на Vivacom !

# 688
    От толкова много игри и никъде ме няма. От фереро някой спечели ши миналата седмица?

# 689
    С ваучер съм и аз за Кауфланд 😃.  Зарадваха ме рано-рано 🍀.

Общи условия

Активация на акаунт