Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 373
  • 1 450
  •   2
Отговори
# 780
Имам изтървано от този номер +35924340852, дано звъннат пак.
Някой знае ли на кого е номера. Преди е било на Киндер.
Фереро ☺ Преди малко получих обаждане и аз- печеля бонбони! Много ги исках 🤩
Олееее, дано пак да се обадят. Искам ги:(

# 781
Рядко се включвам в игри с покупка, ако не консумираме продуктите от играта. Сега толкова ми харесаха наградите на Сладки времена, а наоколо няма никъде. Много се дразня! В малките магазини има, но не пише артикулите. В другите няма ни халва, нито бисквити, нито локум.

# 782
Рядко се включвам в игри с покупка, ако не консумираме продуктите от играта. Сега толкова ми харесаха наградите на Сладки времена, а наоколо няма никъде. Много се дразня! В малките магазини има, но не пише артикулите. В другите няма ни халва, нито бисквити, нито локум.

Има ги в Лидл.

# 783

Има ги в Лидл.
В Лидъл също не пише Сладки времена на касовата бележка,поне в русенския....

# 784
  • Washington,USA
Използвах ваучера за гориво на Шел  успешно днес.

# 785
  • Сливен
На някой друг да му се е случвало? За Инстаграм - След 24часа пак опитах да заява код, но не става-не изпраща код🤔Показва само опцията за номер, тази за Ел.поща я няма.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 12:42 от сикрет

# 786
Тези които са спечелили от P&G /и аз съм със ваучер за Кауфланд 100лв/- това ли получихте, като автоматично съобщение, след попълнена и изпратена декларация?🤔 Благодаря.

Да

# 787
Аз не получих нищо след като пратих декларацията вчера на обяд. Може (надявам се Simple Smile) автоматичния отговор да е пуснат по-късно

# 788
  • Русе
Аз също не получих такъв мейл..

# 789
Не ми се отваря страницата на Либрес и Лили,за да регистрирам.

# 790
Не ми се отваря страницата на Либрес и Лили,за да регистрирам.

Тази ли: https://www.libresse.bg/nashite-produkti/promotsii/libresse-i-am … -kampaniya/lilly/

# 791
  • София
Ела в Комсед или Комсед онлайн на LEGO® Weekend
само от 18-20.10.2024г.
и при покупка над 25.90 лв. на 1 касов бон вземи -30%!

Имам питане за играта на Киндер, тъй като се включих късно вчера. Освен имейла за направена регистрация, да очаквам ли втори за одобрена бележка?
Да
при мен на 11.10-петък се появи този надпис
Скрит текст:
днес е сряда-16.10 и нямам мейл нито в спама нито в пощата
вие след колко дена получихте мейл, че бележката е одобрена?

# 792
ТеИ от Фереро дали звънят втори път на невдигнатите?

# 793
Някой да си е получил наградата от ZTE Bulgaria - колонки и слушалки?

# 794
Моята раница от Ная пристигна днес с Интерлогистика ако не се лъжа...
В правилата на играта на Сладки времена пишеше, че ако името на продукта не е написано на бележката може да се снима самия продукт до бележката и да се прикачи снимката.
Редакция: Влязох пак да прочета общите условия, но вече не виждам горното условие, а вчера съм сигурна, че беше там. Дори регистрирах точно една такава бележка...

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 14:21 от SummerStorm

Общи условия

Активация на акаунт