Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 347
  • 1 450
  •   3
Отговори
# 810
Група на кой е този номер? Познат ли ви е?+35929337199

# 811
Утре очаквайте ваучерите от емека с европът

# 812
# 813
  • sofia
Някой успява ли да отвори страниците на либрес във фантастико или в лили? На мен ми дава грешка от няколко дни.

# 814
И аз съм с тениски от цевата ..надявах се на почивката за четирима ..ама няма късмет .

# 815
И аз съм с тениски от цевата ..надявах се на почивката за четирима ..ама няма късмет .
      Записвам се с чаши .
Ти току-що спечели една от наградите в кампанията „Избери грижата с Zewa и SOS детски селища България!” – комплект от 4 бр. чаши с кауза.

# 816
  • оттам, откъдето започва България
Zewa да пуснат игри с награди, съответстващи на цените на продуктите им, и тогава ще участвам.

# 817
Zewa да пуснат игри с награди, съответстващи на цените на продуктите им, и тогава ще участвам.
     Честно казано ,не им бяха хубави наградите.

# 818
  • Sofia
Когато се спечели нещо от форумните игри и се изпрати мейл с данни, получава ли се някаква обратна връзка? Въобще, какво се случва? Трябва ли да чакам някой да се свърже с мен? Писах на дадения имейл за играта на Заг зодиаг преди 5 дни и нищо не се случва. За първи път печеля.

# 819

След 60 дни.... Чакане....

# 820
  • София
Честито! Ти спечели раница от Coca-Cola!🤩
Скрит текст:
имам мейл днес -16/10 от 15:45 часа
Остава само да попълниш кратка форма с твоите лични данни, за да можеш да получиш наградата си възможно най-скоро – имаш 5 дни, за да го направиш. Ще я откриеш тук. 🤗 Моля попълни я само веднъж и очаквай наградата си до 30 работни дни.

Скрит текст:
Когато се спечели нещо от форумните игри и се изпрати мейл с данни, получава ли се някаква обратна връзка? Въобще, какво се случва? Трябва ли да чакам някой да се свърже с мен? Писах на дадения имейл за играта на Заг зодиаг преди 5 дни и нищо не се случва. За първи път печеля.
по Спиди ги изпращат
аз 2 пъти съм печелила
пиша мейл -не пишат мейл, че са получени данните
и чакам пратка-сравнително бързо ги изпращат

# 821

След 60 дни.... Чакане....
[/quote

Много са хубави нещата, за тях играх и аз.

Кока кола съвсем забравиха за тегленето. Някой да е известен по мейл?

# 822
Някой успява ли да отвори страниците на либрес във фантастико или в лили? На мен ми дава грешка от няколко дни.

В прединия ми коментар съм дала линк към играта в Лили. Не ви ли се отваря?

# 823
В прединия ми коментар съм дала линк към играта в Лили. Не ви ли се отваря?
При мен страниците се отварят, но няма поле за регистрация.

# 824
  • оттам, откъдето започва България

В правилата пише:
Скрит текст:
9.1. Всички Печеливши се публикуват на интернет страницата www.bg-mamma.com и/или в специалната тема на 11.10.2024 г., като се използват екранните им имена за индивидуализиране. С публикуване на Печелившите по посочения в предходното изречение начин, се счита, че Печелившите са уведомени за спечелените Награди. Всеки един от Печелившите получава Наградата си по един от следните начини, по избор на Партньора:
9.1.1. чрез доставка от Партньора на предварително посочен от Печелившия съгласно т.9.2. по-долу адрес, в рамките на 10 (десет) работни дни от изтичане на крайния срок обозначен в темата за предоставяне на данни за доставка на Наградата. Този начин за получаване на Наградата е възможен само за Печеливши, посочили адрес за доставка на територията на Република България. Партньорът извършва доставка на Наградите по начин, какъвто намери за подходящ (куриер, поща или друго);
9.1.2. на място в офиса на Партньора в срок, определен от Партньора.
9.1.3. Организаторът уведомява Печелившите за избрания от Партньора начин на доставка на Наградите, както и дава допълнителни указания, ако има такива.

9.2. Във връзка с доставката на Наградата, всеки от Печелившите следва да предостави на Партньора, чрез Организатора, посредством лично съобщение на страницата www.bg-mamma.com или чрез имейл на адрес: igra@bg-mamma.com своите три имена, телефон за връзка и адрес за доставка, като Организаторът си запазва правото от името на Партньора да изпраща лични съобщения до Печелившите, ако сметне това за нужно.

Според мен ще изчакаш още малко. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт