Звездни Компромати - Октомври'24

• 311 824
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 1 905
Кобилкина
Скрит текст:

# 1 906
Какво иска да каже Кобилкина, че мъжът й не е искал кекс с нея?

# 1 907
  • Стара Загора
Кобилкина в бързината да дава съвети и правописни грешки прави.
И какъв е този мъж ,който всяка приятелка може да открадне като чуе за него.
Пък и приятелките дали са толкова закъсали...??

# 1 908
  • софия
В кръвта на Лиъм Пейн е намерен розов кокаин (често не съдържа кокаин, а е смес от други наркотици, включително 2-CB, екстази, кетамин и кофеин в различни количества. Тази смес причинява сериозни нежелани ефекти и води до зависимост.)
Въпреки че не съм била фен на групата, колкото повече време минава, толкова повече ми става мъчно. В неделя гледахме филм за 1Д. Били са дечица, когато за станали световно популярни.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 07:51 от zvаnchе

# 1 909
  • София
Шон Пен с гаджето
Скрит текст:
Хавиер Бардем
Скрит текст:

Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън, Кристин Дейвис
Скрит текст:

Сам Смит
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:

# 1 910
Хавиер е суперррр!

# 1 911
Хавиер.. и в тяло и в лице-перфектен. 🥹Щастливка е Пенелопето.
Гаджето на Шон Пен в първия момент я помислих за Кендал. И той си е готин още. Blush

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 10:53 от Анонимен

# 1 912
Ах, Хавиер Бардем - дискретна снимка в гръб под душа със закрито дупе 😃

# 1 913
Страхотен е Хавиер Бардем! Много секси. Да, и на мен ми направиха впечатление гънките по корема, но поне не ги е замазал, показал се е какъвто е. Той изключително много варира в теглото за различните роли и това е резултата. В ролята на Ескобар беше с много голям корем, който не изглеждаше залепен, изглеждаше си негов. Може би само трябва да спре да боядисва косата, или да започне да боядисва брадата. Нищо, и така е расов мъж.

# 1 914
Хавиер ми е супер, няма да го върна.
Две нови знаменитости, единият мъж а другият жена, са включени в делото срещу Диди. Засега няма инфо за имената им. Знае се само че са изключително известни и се спекулира, че жената може да е Лопес.
Двамата са гледали как Диди изнасилва 13 годишно момиче, което е било упоено. Момичето ще свидетелства в предстоящият процес и имената на замесените, няма да останат в тайна.

# 1 915
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
На мен Хавиер ми харесва, да поостарял е, отпуснат малко, ама времето не прощава.

# 1 916
Шон Пен на мен ми е грозноват и мисля, че е с кофти характер. А вече е и доста стар 😀 но явно е много чаровен и знае как да им влиза под кожата на жените, щом и на ледената кралица Чарлийз разби сърцето

# 1 917
Бардем е активист за опазване на Арктическия океан.
Зендая видимо е "пораснала" няколко размера - жалко!

# 1 918
Ами тя роклята не е същата от ...триъгълника надолу. Иначе Зендея си е супер телесно.

# 1 919
Зендая за втори път е с такава рокля
Едва покриваща слабините и показваща кокалите на ханша 😀 не е особено елегантно, според мен

Общи условия

Активация на акаунт