Осмокласници 2024/2025 - тема 3

• 37 537
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Пиша на мъжа ми, че наборката е вързала 5-цата на комбинаторика и той ме пита какво е това. Обяснявам, че е дял от математиката, а той - "Аз си помислих, че е нещо от танци" Sweat Smile
Да си призная, ние в МГ сигурно сме ги учили, но в Априловската и да са стигнали случайно до тях, са ги подминали без да оставят грам спомен.

# 676
А при нас беше голяма радост от 5 на комбинаторика. Моето момиче е в по-обикновено училище и сигурно е бил по-лесен тест, но пък беше изненадващ и непланиран, та резултатът е успех. Въпреки че тя от 5 клас по мат се движи около 5, само нво беше голям провал и геометрията. Обаче, фактът, че е в неелитно училище се отразява добре,  стана спокойна, има си приятелки, сяда и си учи с желание.
laurentin , много се радвам, че се чувства добре в новото училище. Знаеш, че бях взела много присърце вашата история покрай матурите и сега наистина съм много щастлива за вас. Kiss
Страх ни е да се похвалим, но има голяма разлика с преди. Разболя се, а приятелки звънят да я питат как е, тя сияе, че някой е загрижен за нея!

# 677
  • София
Мдам, двойката и тройката са на тест в туес Wink Не мога да преценя колко е било трудно. Но и аз не съм критерий. Щото не харесвам комбинаторика.

Важното е, че наборът видимо се чувства добре. Пък има време да свикне с новите изисквания.

Laurentn, браво на твоята сладурка.

# 678
Потвърждавам ,че за ТУЕС става въпрос.
И аз не мога да преценя трудността. Мен по-скоро не ме кефи,че след като класа е искал пак да им се обясни, не им е обяснено, но нека видим по-нататък как ще е .

# 679
Пиша на мъжа ми, че наборката е вързала 5-цата на комбинаторика и той ме пита какво е това. Обяснявам, че е дял от математиката, а той - "Аз си помислих, че е нещо от танци" Sweat Smile
Да си призная, ние в МГ сигурно сме ги учили, но в Априловската и да са стигнали случайно до тях, са ги подминали без да оставят грам спомен.
И аз последните две страници зацепих, че за математика става дума. Вариации, пермутации.....чувах ги от сина ми. Питах го знае ли какво е комбинаторика.....той вика не. А аз последната седмица си мисля: боже толкова ли много деца учат в художествено училище и защо им е толкова трудно. Аз съм учила комбинаторика, ама тази с рисуване свързана. Викам си от къв зор и в обикновенните училища учат комбинаторика, това е пипкава и прецизна работа, не е за всеки.
Но баш на теста за таз математическа комбинаторика има 5. Не че е учил, то сигурно е било лесен теста. Пълен релакс. Май само по английски учи(преговаря). Учителката ги е стегнала и до сега има към 6-7 оценки.

# 680
Лорентин, много се радвам за вас. И при нас е така - детето ми сияе и само говори за страхотния си клас. Непрекъснато си пишат в групата, като отсъства една седмица също много й звъняха да я питат как е, кога ще е на училище.

# 681
  • при моите любими
Само за такива новини искам да чета, колко са спокойни и щастлива децата, особено тези, които не са били в предишното училище. Оценките все ще се наместят някак си.

# 682
Аз с малко неучилищен въпрос.....Когато живеехме в чужбина, дъщеря ми се занимаваше с моделстване като участва и в няколко рекламни сесии на местни марки streatwear, Бенетон и тн..Явно това й липсва по някакъв начин и въпреки, че това занимание определено не е сред моите приоритети за нея, мисля че е важно поне да  я подкрепя в желанието й да продължи любителски, та в този ред на мисли да попитам...къде в София мога да я заведа? Има ли модни агенции, към които мога да се обърна? Съжалявам, ако спойлвам темата, но знам че сте силни освен по комбинаторика и по информираност в други сфери Simple Smile

# 683
  • София
Kalisi, големият ми син преди години искаше да участва в реклами. Посочи ми Дени стайл/dennystyle май беше/. Отидохме, снимаха го, извикаха го на някакво събитие. После го бяха харесали за някакъв сериал /аз, футболът и нещо си, но не помня/ - моя милост беше разсеяна и бяхме на почивка в Гърция та му се размина, много ми се ядоса и спря да иска да участва Joy Може да погледнете. Успех Flowers Four Leaf Clover

# 684
Да, модна агенция Дани стил май беше. Тогава наборката беше много малка, но си спомням, че се плащаше нещо си след одобрение да направят професионални снимки. Още на снимките фотографът предложи участие при Гала - беше свързано с плуване и басейн, не си спомням вече. Обаче това означаваше пътуване до София, в неудобно за нас време. Резултат - много емоции, корона от събитието и професионална фото сесия. Ако имате достатъчно желание и време, мисля че предлагат доста участия, така че погледнете.

# 685
  • В Страната на чудесата
Kalisi, големият ми син преди години искаше да участва в реклами. Посочи ми Дени стайл/dennystyle май беше/. Отидохме, снимаха го, извикаха го на някакво събитие. После го бяха харесали за някакъв сериал /аз, футболът и нещо си, но не помня/ - моя милост беше разсеяна и бяхме на почивка в Гърция та му се размина, много ми се ядоса и спря да иска да участва Joy Може да погледнете. Успех Flowers Four Leaf Clover

"Аз, Румбата и Роналдо". 😂
Наборът изобщо не харесва футбол, но сериалът е много приятен и сме го гледали поне 3 пъти вкъщи. Пре-тийновете определено му се кефят.

# 686
  • София
Алисса, точно това беше Joy нали за футбол става въпрос, що ли да помня заглавието Joy

# 687
И моят не е в Елитно училище, но е щастлив в новия си клас. Първия учебен ден събрал всички и им казал - моля, диктувайте си номерата, трябва да направя групата на класа във Вайбър. Всички деца си казали и помислили, че е назначен за някакъв отговорник на класа, или нещо от сорта. И го гледали и слушали. Докато не разбрали, че сам се е направил отговорник Simple Smile Ми, от вкъщи си командва малкото си братче сутрин, обед и вечер, и много му се отдава да е командир:-) И аз се радвам, че училището не е някакво мега амбициозно, за да му оставя време да ходи на кръжоци. И на катерене се записа пред две седмици.

# 688
Румка, браво на набора. Самоназначил се е за отговорник - смела постъпка и показва, че не е страхлив и може да ръководи и поема отговорност.
Ние днес се разходихме в града, попаднахме на инициатива на младежкия дом и общината - хвана се на хоро, получи флайер за скаутите. Тя ходи малко в шести клас в друг клуб и след една много сериозна издънка я отстраниха. Сега обаче й имам доверие и утре май ще я записвам да не скучае уикендите в родния град. Радвам се, че й се връща желанието да участва в различни дейности - спорт, танци, скаути...

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 20:12 от Mama Ru

# 689
  • Пловдив
В събота и неделя активността ни във форума е обратно пропорционална на активността ни в домакинствата Wink Минавам само да се похваля, че шунката в шунковара  се получи страхотна! Одобрена е от цялото семейство. Да сте живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт