Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 35 617
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 360
  • Pazardjik
Има ли тема за Shein , може ли линк

# 361
  • София
В същия раздел трябва да е, виж.

# 362
Да, връщането в Шиин не е безплатно. Излиза около 10 лв.
Минуса на кутиите са краткия срок за получаване - 2 и можеш да удължиш с още 2 дни. В Спиди са 7 работни дни (без събота). На мен най-близката кутия не ми е много близо и карам мъжа ми да ходи да ми взима пратките. Спиди ми е по-удобно. Но все тая.
Това не ме спира да поръчвам 😃

# 363
А, то ако така се спираше... Grinning Подлъгва се човек, хем съм си наложила строго от такива да са само дребни неща. И пак все си намирам по нещо и решавам че много ми трябва точно това Grinning
В интерес на истината, все практични дреболии са и ми вършат добра работа, но пък не е като да не съм си живяла добре и без тях Grinning

# 364
  • Пловдив
Има ли тема за Shein , може ли линк
Заповядай😊
Shein.com-тема 2

# 365
Преди малко ми излезе бисквитка и колелото за 90%. Joy Поръчах, естествено. Joy

# 366
И на мен ми излезе, но не поръчах. Всички неща, които исках да взема с намалението, отново се оказаха с изчерпана наличност. Но при новото предлагане пак са там. Ако избереш втори, трети и т.н. пъти, отново се оказват с изчерпана наличност в количката. Или ми предлага неща, които вече съм купила. Ами, писна ми и се отказах. Не ми трябват боклучки на колкото и ниска цена да са, когато не мога да поръчам точно това, което искам.

# 367
На мен пък ми даде картата, която коментирах вчера - наистина често ми излиза. Обаче няма да поръчвам, докато не дойде всичко - силна съм Simple Smile
Сега за първи път ми е писало, че ще имам пратка в бокс в една Била (не е далече от другия, който ми е удобен, така че няма да го променям).

# 368
Е на мен защо не

# 369
Вчера показах имейл, а ето така изглежда в профила - не си ли имала такова съобщение ?

Между другото, малко лъже - примерно в списъка ми пише, че сребърният ирис (висулка), който поръчах, е струвал 60 лв, но ми го предлага на 9. И все пак 9 е по-евтино от цената, на която го взех.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 10:32 от pppqqq

# 370
Извъртях всички кодове, прегледх мейла, спам даже, няма и няма.
Между другото предния път ми пусна оферта чак като направих нов профил..явно трябва пак нов профил.

# 371
Аз съм си с един, има опасност да забравя някоя поръчка, ако са повече и съобщенията ми излизат на имейл, който не отварям често.

# 372
Днес ми излезе колелото за90/ ,но после направих нещо и изчезна ,мога ли да го намеря пак

# 373
  • софия
Нямам нерви и време да правя и следя поредни профили. Трябва това да работя. И без тях, с купони, кешбек, за мен цените са добри.

# 374
Днес ми излезе колелото за90/ ,но после направих нещо и изчезна ,мога ли да го намеря пак

Аз не мога. При мен не излиза тази оферта в съобщенията. На имейл не получавам оферти. Ще снимам после, че сега съм от лаптопа. Само оферти за 30% ми са в съобщенията, и разни за конкретен артикул, но това с 90%, не.

Общи условия

Активация на акаунт