Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 750
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 290
Диа, много ме заинтригува с парфюма...ще го търся да го помириша! Шишето е трепач, прилича на кристално! Wink
Гледам в състава има пачули, а аз обожавам. Вчера си купих пак Пачули Бланк на Ван Клиф.
Много ми хвалят Куийн, но има цитрусова нотка и не ме грабва. Миналата седмица цял ден носих една мостра, ами не е моето!

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 11:11 от mimi.7299

# 1 291
Аз като познавам твоя любим Джими Чу, мисля, че този много ще ти хареса.

# 1 292
Аз като познавам твоя любим Джими Чу, мисля, че този много ще ти хареса.
Джими Чуто ми омръзна, сега съм луда по Пачулито, а имам още две шишета черен и червен. Но непременно ще помириша и твоя.

# 1 293
  • тук-там
Мими, пробвай Barenia на Hermes.

# 1 294
  • Велико Търново
Аз днес съм с https://douglas.bg/hermes-elixir-des-merveilles-conf-31687
Стара любов имам с Hermes.Голямата ми дъщеря като беше първи клас и каза, че като стане "известна съдийка" ще ми купи цялата парфюмерия, а снощи каза, че като си сбъдне американската мечта ще ми поръча чанта.

# 1 295
  • Sofia
Много са сладки децата. Grinning
Най-малкият ми щял да ми купи корвет и къща с басеин. Joy
И понеже рови в някакви китайски сайтове за реплики,  питах го на майтап за чанта на Hermes, а той ме изгледа сериозно и натърти "ТИ реплика никога няма да носиш! Няма да потърся!"

# 1 296
  • София
Мими, пробвай Barenia на Hermes.
Аз го пробвах два пъти. Избива ми на Ange ou demon le secret. Едно време харесвах такива аромати, но сега не е моето.

# 1 297
Махам цялата рокля, защото я знаете, качих заради обувките, и с тях стои добре. Blush

# 1 298
Хубава седмица дами!

Мими и G&B са в кожите си, чудни сте.
И Златната Прага е чудна.

На Диор коледната колекция я чакам с нетърпение да се появи в БГ - харесала съм сенки, лак и червило, ще взема и за подарък, само да я пипна де.

С Голдън Роуз внимателно. Не са качествени по мое мнение. От едно червило ми цъфнаха устните, лекувах се близо месец

Гледах Партенопа на Синелибри. Красив (и тъжен)

# 1 299
С Голдън Роуз внимателно. Не са качествени по мое мнение. От едно червило ми цъфнаха устните, лекувах се близо месец
Същото мнение, аз не съм ползвала, но малката получи такава алергична реакция на устните, надути и изприщени и не минават. Биха и даже урбазон!

# 1 300
Cloè, виждала ли си червената чантичка на Зара?
На снимката ми се вижда сянка на златни крачета.

# 1 301
  • Sofia
От дрогерийния клас червила само Лореал харесвам.  Другите ми миришат еднакво и неприятно. Колкото и да е хубав цвета, аромата ме отказва.
Мейбълин също ухаят приятно, но ми пресушават устните, Ревлон са без аромат.

# 1 302
  • София
Аз харесвам дрогерийни червила само на Катрис. Обаче те имат един много тъп недостатък - чупят се!

# 1 303
Днес стил йок, водих на очен лекар неофициалният ми  свекър( офоциалният почина отдавна).
Видях на Мими крачето и GB в кожата ѝ със страхотно сако 😀.

Червила имам дрогерийни, които харесвам също както по-скъпите ми.GR , Катрис, Есенс.На Мейбълин са хвалени много.Кико също имам, но сякаш не са моите.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 16:40 от ДХ3

# 1 304
  • София
Едно от любимите ми червила е дрогерийно. Добре пигментирано, меко, хидратиращо и уханно.
Скрит текст:

Харесвам и Dior в гилзите.
L'Oreal имат страхотни цветове, но на мен ми пресушават устните.

На Golden Rose червило не съм имала, а само гланцове - никакви реакции не съм имала към тях, но и не са с особено добро качество. Но от тях имам други незаменими продукти.

Общи условия

Активация на акаунт