Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 710
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 350
Мими, честита!
Много ми харесва червена лачена чантичка ❤️
ММ ми подари за Коледа, много и се радвам, допълва красиво.

Силвър, Лимонов не съм гледала, а и никой около мен.
От фестивала избрах Конклав, Добър ден, тъга, Партенопа и Майстора и Маргарита, че и на други събития ходим и става много.

# 1 351
  • София
Не знам дали 999 е лимитка, но си го има в Дъглас и сега.
https://douglas.bg/dior-rouge-dior-forever-liquid-conf-59884

# 1 352
Копче, не е това.
Лимитираната коледна колекция е с бляскави частици и стои много красиво.

# 1 353
Копче, тамън щях и аз да пиша, това е матираното!
Чантичката е уникална, естествен лак, изчерпа се като топъл хляб! Много харесвам черен леопард с червено. И понеже нямам червени обувки...
Ще ми върви и с една рокля на орсей в черно и бежаво, която носех лятото с сандалите с червен кант. Е сега няма да ги съчетавам и двете.

# 1 354
И аз харесвам леопард плюс червено ❤️

Днес с любима рокля 😎
Скрит текст:

едит/ леле колко е топло, излезнах да си взема за хапване, ми то пролет, по рокля ми е добре 👗

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 11:39 от Al Georgieva

# 1 355
Купих билети за Гунди!

От петък вечер съм се тръшнала болна и вече не издържам! Дори не съм пробвала джинсите, които бях поръчала и си мисля, че това е знак, че трябва да ги върна директно. След като почнах да гледам трикчета за декорация значи съм ударила дъното (да не споменавам 3-те сезона на Анатомията, които изгледах, защото не мога да спя от кашляне)

PS Вярно е, с много червила го има този проблем - промо мат'рялите им са доста различни от реалния продукт.

PS Абе както казах ударих дъното!

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 17:53 от Agent Provocateur

# 1 356
  • Ямбол
Ау, Ал колко добре изглеждаш! Чуден принт има тази рокля.

Аз се сдобих с това сако на Зара, за съжаление е без колан, та ще мисля нещо в тази посока да адаптирам - https://poshmark.com/listing/RARE-ZARA-Crane-Bird-Print-Blazer-J … 1nXm1ApQ6rBahe9hI

Агент, да се оправяш бързо Hug.

# 1 357
Сега видях Ал- и палтото, и роклята са прекрасни.
Агент, оправяй се бързо!!

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 12:21 от ДХ3

# 1 358
  • тук-там
Ал, роклята и палтото са трепач!
ДХЗ, стилна в цветове, които ти ходят!

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 20:04 от mtz

# 1 359
  • София
Благодаря момичета за предложенията за чанта. Изрових сайтовете, но не намирам това което търся. Важно ми е да има твърди дръжчици, които не се чупят и крачета да стои стабилно. Без лъскави работи и логА. Дръжките трябва да са такива, та когато ми се наложи да ги ползвам за подпирачки. Шалът да си сложа и да стои стабилно. Намирам, но в други цветове. А съм си наумила да е виненочервена, бордо или патладжан. Не ми трябва мадамска, а за ежедневно ползване. Да е малка и да има обем в същото време. И да има дълга дръжка за през рамо. Ще търся... докато ми се появи.

Ал, дай да видим цялата рокля. Десенът ми харесва.
ДХЗ готина визия. И аз въртя шлиферите последните две седмици.

Моите момчета ходиха на филма за Гунди. Аз пропуснах киното този път. Филмът е 3 часа. Оползотворих ги в мои си занимания Laughing

Агент, чаша топло мляко с лъжица мед преди лягане. Много облекчава кашлицата и се спи спокойно.
Имам и друга рецепта за кашлица - няколко ореха с черупките се варят /начупени предварително/, добавя се индрише и босилек. Отварата се пие на няколко пъти през деня. Може да се подслажда допълнително. Мътна е отварата, но е приятна за пиене. И да премериш джинсите утре.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 20:57 от asa

# 1 360
  • В заешката дупка
След като почнах да гледам трикчета за декорация….

Боже, как може да съсипе тези хубави цветя тази жена?!

ДХЗ - чудна!  Нали си изглади тренча преди да излезеш? Stuck Out Tongue Winking Eye

Ал, прекрасно съчетание!  

Аз рядко се контя и нося токчета, но имах повод. В една от малкото ми рокли. С блуза отгоре и замаскирана така, че да изглежда като пола. Светлината е изкуствена и не се виждат много добре цветовете обаче.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 18:27 от ЧеКа

# 1 361
  • София
ЧеКа, този глезен е само за токчета. Отлично ти се е получила комбинацията.

# 1 362
Не, не не го изгладих, защото в колата става същата баница.🤦🏻♀

# 1 363
Чека, много ми харесваш така различна от всичко споделено. По често да имаш такива поводи - глезените ти наистина са за показване.
Аз попълвам есенно- зимния сезон. Чакам два пуловера
Скрит текст:
Поли
Скрит текст:

И една рокля

Скрит текст:

Нещо ми е никакво тези дни, въпреки хубавото време. Смяната на часа не ми пречи, но да е тъмно в 17:30 ме убива.
Агент, оздравявай бързо!

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 23:16 от MagniМ

# 1 364
Добро утро момичета!
Вчера коктейла мина много добре! Хубаво е да празнуваш с бившите колеги. И кмета и областния управител уважиха събитието! Университета беше моята първа работа и винаги там се чувствам като у дома!
Чекаааа, мтого елегантно!
Магни, чакам да те видя с придобивките. Синята рокля много ми хареса! Wink
Агент оздравявай, и при нас всички кашлят.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 08:04 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт