Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 129 905
  • 1 681
  •   1
Отговори
Добре дошли в новата октомврийска тема, момичета!

Тук си говорим за всичко свързано със стила ни  - облекло, поддържане на тяло и лице, хранителни навици и това, което ни кара да се чувстваме добре - нас, порасналите момичета от форума.

След толкова теми и години заедно, отдавна сме изградили стила си (дали? Wink), приели сме се каквито сме и с удоволствие споделяме малките (и не толкова) акценти и тайни, усещания и настроения.
С удоволствие приемаме и нови пораснали момичета сред нас Simple Smile

Вместо запис споделете любимите си есенни тоалети или съчетания на цветове?

Линк към старата тема Септември'24

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 00:16 от Не се сърди, човече

# 1
  • София
Агент, опасна снимка си сложила! Simple Smile))))))
Благодаря за новата тема! Само с хубави емоции и съвети да я пълним си пожелавам.

Нямам любим есенен тоалет. Капризите на времето определят какво да сложа - дали да са слънчеви очила или шапка с козирка. Цветовете на дърветата са толкова изумителни, че чак не смея да прекалявам с много топли цветове (но всъщност май не ги харесвам особено върху себе си).

# 2
  • София
Нека съм втора!Благодаря за новата тема!
Не се досещам за любим есенен тоалет,но ми се иска по-често да залагам на рокли и на цветове,които носят повече настроение.Имам и нови придобивки,които ще покажа по-късно.

# 3
Палтата и тренчовете са ми любими през есента, баретките, разбира се.
Благодаря за темата, Агентче!🌹

# 4
  • София
Благодаря за новата тема! Заключих старата ни. 

Октоберфест! Браво! Heart Eyes Prost!

Пренасям се от старата тема:

Много развалиха качеството май. Преди имаше страхотни неща. Може би и сега да има попадения, но като цяло май вървят надолу.
О, Клеми не е така! Имат много качествени и много скъпи неща. Пусни търсачка за вълна, кожа и кашмир и ще се убедиш. Ние тук, включително аз, купуваме мас колекция. Това е хубавото на HM, че има за всеки по нещо. От там основно бельо купувам, дрехи за вкъщи, спални дрехи. Има си много хубави неща. Бях в магазина им днес в Парадайс, че девойката търсеше нещо за подарък. Харесах си вече панталон с вълна. Имаше точно като показаното от Роки уголемено сако с вълна. Има си неща, но иска много гледане.
Видях роклята на cloe в магазина - в сиво беше. Много хубава! Червената днес видях намалена в сайта им и до няколко часа - я махнаха. Изчерпана от страницата. Дъщеря ми пожела на мига червеното рокле. Heart Eyes

Копче, тази Бимба защипва  ли косата? В смисъл кичур вътре ли пускаш?

Точно така, вътре има въртяща пръчка, която като подадеш кичур коса я завива около шиша. Има звуков сигнал, който сигнализира колко дълго да държиш кичура. Бамба. Не Бимба. Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 21:35 от kopche

# 5
Шлиферите, ботите и големите чанти харесвам в есента.
Благодаря за темата!

# 6
  • София/Севлиево
Благодаря за новата тема (трябва да доизчета старата).
Любима есенна дреха -всякакви есенни рокли,харесвам съчетание между червено и сиво,кафяво и бежово,всякакви неща в оранжево.И шапки(от октомври до април съм с шапка на главата).

# 7
  • София
ДХЗ, Киндъл е четеца. Този модел https://www.amazon.de/-/en/Kindle-Paperwhite-Signature-32-auto-a … 2C106&sr=8-2&th=1 Но сега бил скъп. Да се следи. Може би по Черен петък. Или от друг магазин.

# 8
През есента предпочитам да нося нейните цветове - бордо, бежово, охра, кафяво .... . Харесвам и съчетание бежово/ оранжево,  бежово/ светло кремаво и др.

Копче и на мен не ми хареса полата на живо. Добре, че връщането към НМ е лесно.

# 9
Момичета, утре как сте с времето?Искате ли среща, следобедно-привечерна?

# 10
  • София
Копче, вероятно имат хубави и скъпи неща. То вече всичко им е скъпо, та скъпото им скъпо...май не бих купила от тях.

Любимата ми есенна дреха са кожените якета.

# 11
Скок и от мен. Любими са ми тренчове, жилетки, боти Simple Smile

# 12
Агент ❤️
Любими за есента кожените якета и лачените боти с токчета!
По мен си не харесвам есенни цветове, освен жълто тиквено или как по ясно да се изразя.
Поръчах Бамбата, малката скача до небето.
На Мраморното море го дават 26 градуса, та ще тръгвам с тениски!

# 13
Любими за есента са ми кожените якета с дънки и кецове.или боти...,ризи ...нищо интересно. Кожено яке с рокля,рядко,че не ми се обуват чорапогащници. Обикновено не ми стига есента за всички кожени якета. Шлифери и тънки палта много рядко...,няма сезон за тях..
Вчера бях в един ХМ в Берлин,само за луксозна колекция. И самия магазин и дрехите бяха страхотни.Съответно и цените.Пуловери,жилетки,кашмир и вълна.,страхотни! И много обемни и дебели пуловери,пак от благородни материали. Чудесни сака и поли! За щастие не мога да понасям дебели дрехи,обемни също не нося..

# 14
Asa, добър вкус има детето!

Деси, размерът на шрифта на четците може да бъде променян много - благодат за нас, късогледите!

Бени, нямаш ужасно голяма вариативност. Аз тези безръкавните ги харесвам като слой върху риза и панталон, тип жилетка, ама елегантна. Ти си ни мъничка, та не знам колко дълго ще ти е оптимално, но аз на себе си ги харесвам длъжки - поне миди. При мен бяха ужасно популярни преди 10+ и около преди 2 год отново.

Аз лично харесвам много такава многослойност, като показаната на сайта на Max Mara, но по реакциите и епитетите ви съдя, че е силно недолюбвана по родните ни земи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт