Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 765
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Русе
Магни, късмет в новото поприще! Хубава новина за баща ти!
Папурче, аз също видях такива поли и топове. Загледах се, но реших че са прекалено неежедневни и не знам колко пъти бих я облякла, освен някога по повод.
Мими, хубав кристал.

# 1 201
  • Бургас/Пз
Пак ви изпуснах сериозно, но само да кажа, че много се радвам за добрите новини при Магни - особено за баща й. За работата съм сигурна , че ще се справи без проблем с новото предизвикателство. ❤️
Видях кристала, чантата и роклята на Мими, но си признавам, че съм впечатлена само от роклята. Мими, определено тази промяна в твоя стил е много, много положителна 😍
И страхотната Ан Мари в морето ми напълни душата.
Ал, моля те прати ми на ЛС линк към карираното палто. ❤️ Ботушите са страхотни

Другите ви изпуснах Sad

Хубав ден и приятен уикенд, момичета 😍

# 1 202
  • София
Клеми, дебели пуловери нося като връхна дреха понякога. Имам една грейка без ръкави, която много си я обичам и като е по-топло зимата излизам с нея и такъв пуловер. Отдолу с по-лека блуза и в офиса се събличам. Харесват ми и с овърсайз сако.

# 1 203
Ботушите ги купих онлайн от Пепина М - имаше един чифт 38.5, поръчах и вече не се виждат в сайта. На една от любимите ми марки са (Fabi)

Пуловери нося и в София -  като влезем на топло ги събличам и оставам по рокля/риза/тениска
И на ски съм с пуловери.

Ани, пиша ти на лично за карираното палто. Обирам овациите с него тази седмица.

едит: Изтривам за дънките Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 11:09 от Al Georgieva

# 1 204
Чудесен старт на деня с хубави новини, Магни!
Успех и добро настроение на новото поприще, здраве и спокойни старини и за баща ти!
Продължавам да стискам палци и за момчето на G&B, дано има още добри вести за него.
Харпа изпуснах, на останалите сложих палчета, хубави снимки на всички!
Мими, имаш ли подходящи чинии и други аксесоари за чашите - могат да станат и добър акцент, но са доста трудни за стилизиране. И аз имам слабост към порцелан и стъкло, но гледам да избирам чашите изчистени, че ми е по-лесно за аранжиране:)

# 1 205
  • София
Ал, за втори път ме споменаваш за дънките, но аз не съм те питала. Може би някой друг. Иначе са готини. И ботушите също.

Магни, чудесни новини. Успех.

# 1 206
  • София
Не нося дебели вълнени пуловери. Не ги и харесвам, пречат ми. То не е нужно да е дебело и тежко, за да топли, гледала съм някакви якета по 300-400 грама, а ги препоръчват за много ниски градуси. За пуловери същата работа, навсякъде вътре като е отоплено, и къс ръкав стига.

# 1 207
Изтрих ненужното инфо.

Хубавите пуловери са леки и топли.

# 1 208
Радвам се за хубавите новини MagniM!
На мен вечно ми е студено. Нося си топлите пуловери с удоволствие. Избягвам твърде обемни, защото трудно се обличат връхни дрехи върху тях. Абсурд да остана по риза през зимата Simple Smile.
Вече извадих палта и боти. Още ми се носят кожени якета, но сутрин си е студено.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 19:12 от pep_si

# 1 209
Обожавам пуловери.Гледам да са леки, винаги ми е студено, ако температурата падне под 20гр.

# 1 210
Допълвам, че пробвах моите копринени пашкули за лице най-накрая. Избягвам скрабове и други агресивни процедури с моята чувствителна кожа, но внимателно масажирах лицето под душа и резултатът е повече от приятен, определено ми стават фаворит.
 https://bogatina.com/koprineni-pashkuli-za-pochistvane-na-lice-bogatina-30-br
Още искам и едно масло за лице да похваля, ползвам го вечер през студените месеци - трета опаковка отворих снощи. Попива напълно при мен и оставя приятно усещане.
https://shop.starosel.com/index.php?route=product/product&product_id=192
https://shop.starosel.com/index.php?route=product/product&product_id=191

# 1 211
Това масло и аз го имам silver pearl. Харесва ми, но не съм редовна в употребата му. Трябва да го изразходя преди да се е развалило...

# 1 212
  • София
Магни, супер новини.
И аз искам да сменя работата, но ще е след преместването.
Обичам обемни пуловери, оня ден пак си купих един - тънък е, но е овърсайз.
По-следващата седмица ще съм на едно събитие с коли и се чудя какво ще обличам. Нещо хем да е спортно-състезателно, хем шик...

# 1 213
  • тук-там
Магни, радвай се още дълго на татко ти и дерзай в новото поприще! Каква прекрасна възможност за промяна в този период от живота ти!

# 1 214
Rockstar, аз бих си избрала нещо с кожен панталон , рокля или яке
Може и комбинация с дълга пола

Общи условия

Активация на акаунт