Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 758
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 215

Мими, имаш ли подходящи чинии и други аксесоари за чашите - могат да станат и добър акцент, но са доста трудни за стилизиране. И аз имам слабост към порцелан и стъкло, но гледам да избирам чашите изчистени, че ми е по-лесно за аранжиране:)
Няма да ги взимам. Червената имала лека драскотина на бордюра горе. Купувам само в безупречно състояние, без компромис. Много ми е интересно като запредлагат по пет чаши, ми допълни сервиза с още една и тогава го предлагай.
Нямам почти пуловери. В офиса е много топло, дори с ботуши не издържам. Обикновено и връхното ми е нещо леко...работя до вкъщи.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 13:28 от mimi.7299

# 1 216
Всичките ми дрехи за студения сезон са леки, необемни и много топли.
Вчера не можах да си харесам палто, но като се има предвид списъка с изисквания, едва ли е възможно 🤣 До Коледа си налагам книжно вето или поне докато не изчета всичките, с които се сдобих през изминалата седмица.

# 1 217
  • тук-там
Аз дебели дрехи нямам и не нося. Студенолюбива съм.

# 1 218
Понякога нося дебели пуловери, но предпочитам боди и отгоре нещо по-късо, тип жилетка с копчета или цип.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 12:59 от Lioness77

# 1 219
Ей, Лъвичке, добре завърнала се, страхотно изглеждаш!

# 1 220
  • тук-там
Лъвичке, присъствие и чар! Къде се губиш?

# 1 221
Благодаря момичета, житейски обстоятелства наложиха дългото ми отсъствие, на вече нещата около мен се "понаместиха " Simple Smile

# 1 222
Пуловери от по-тънките имам сигурно 2-3, много не мога да им намеря приложение.
Повече бройки имам от тези, дето са като рокля и ги нося като връхна дреха. В тях има вълна, ангора и са си топли, но лошото е, че стават само за сух студ.
Искам да отбележа, че Лъвица е отслабнала и изглежда добре.

# 1 223
Всички, които успях да видя са супер.
За дънковата рокля на Harpi, не мисля че има нужда от добавяне на бижута, има много изразително лице, кройката е нетрадиционна и като добави украшения ще започнат да "тежат" визуално.

Браво на Магни, че не се остави в руслото на рутината.

Обичам пуловери, както и комплекти блуза с жилетка.Дебели имате предвид в смисъл на топли или на обемни.

# 1 224
Magni, страхотни новини! Много се радвам!

# 1 225
  • София
Лъвице, къде се губиш толкова време!? Радвам се, да те видя! Поотслабнала, сякаш! Добре ти е така! Blush

Магни, радвам се за хубавите новини! Най-вече ме зарадва новината, че си приела новата позиция! От това, което до тук съм чела и знам, мисля, че е дошло време за този ход. А, и ти имаш нужда от малко...по светска работа. А, не толкова физическа, като тази досега. На добър час! Hug

# 1 226
  • София
Добре дошла на Лъвичката Flowers Hibiscus

Аз си търся малка чантичка през рамо, цвят бургунди, винено червено... Искам обаче да има две твърди дръжки за носене в ръка, които да стоят прави и задължително крачета.  Не по широка от 23-25 см и да има дълбочина 7-8-9 см.  Изчистена без логА. Ако ви е попадала някъде подобна пред очите на приемлива цена - сигнализирайте ми. Нещо подобно

https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40120536-001&colorCo … 360&gender=female

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 19:13 от asa

# 1 227
Аз си търся малка чантичка през рамо, цвят бургунди, винено червено... Искам обаче да има две твърди дръжки за носене в ръка, които да стоят прави и задължително крачета.  Не по широка от 23-25 см и да има дълбочина 7-8-9 см. Ако ви е попадала някъде подобна пред очите на приемлива цена - сигнализирайте ми.
https://www.logofashion.bg/bg/product/8702-1031-malka-damska-ant … ja-v-cvyat-bordo/

# 1 228
  • София
Лъвице,добре дошла отново и от мен!Изглеждаш добре въпреки обстоятелствата около теб.
Магни честита нова работа,да те удовлетворява!
Кристали и аз харесвах много като по-млада,сега вече по-изчистени модели ми допадат.
Но си имам и аз шкаф като Мими.Там разпознах и сватбените чаши.Нашите са подобни и как не,като по спомени сме женени на една дата и една година.
Тогава особен избор нямаше.
Ааа и почти астрални близначки сме.Много сходства,много нещо.😊

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 23:07 от Ali97

# 1 229
Magni, успех!
Мисля, че новото място ще пасне добре на твоята натура.
Бъди уверена в себе си и вярвай в способностите си!

Лъвичке, радвам се да те видя!
Липсват твоите цветове Simple Smile

Аз си търся спортни боти, равни. Да не са в черно.

Общи условия

Активация на акаунт