Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 751
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 230

Мами, тъй като нямам много червила- само две и то телесен едвам забележим цвят 😊
Та, харесах това червило, мисля даже, че ще ми подхожда, но може ли да ме ориентирате нещо за марка, която е качествена?
Благодаря ви предварително и си спестете негативните коментари 😊

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 10:55 от Pollinaa

# 1 231
Много красива визия, даже! Нежна и женствена.
Аз последни купих на Лореал от матовата серия.

# 1 232
  • тук-там
А защо да има негативни коментари?! Чудесна визия и много любим цвят червило. Моето е на Диор Адикт 667.

# 1 233
Полина, това ти ли си, аз разбрах, че не,но да кажа, че има тема за червила, виж и там:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1055297.720

# 1 234
  • Ямбол
Клеми, ти май си търсеше някаква подобна пола, нали не бъркам?

https://www.instagram.com/p/DBLJveCI_ww/?igsh=MXVqZ3g2M245OGc2cQ==

Лъвичке, какъв си огън!

Аз за червилата не мога да помогна май, че моите са все дрогерийни и нетрайни върху устните ми 😅. Иначе цветът е много приятен и от една коледна серия на Catrice си бях взела нещо подобно.

https://www.tiktok.com/@mellomelii_/video/7295710899359272224

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 11:52 от Майола Бени

# 1 235
Имам гланц за устни в тази цветова гама. Почти всички марки го предлагат. Покривността зависи от нанесеното количество. Не ми изсушава устните, което е най-важното. Моят не е дрогериен, но това не винаги е критерий за качество.

Не ми стана ясно какво е това уточнение за негативните коментари.

# 1 236
Скрит текст:
Мами, тъй като нямам много червила- само две и то телесен едвам забележим цвят 😊
Та, харесах това червило, мисля даже, че ще ми подхожда, но може ли да ме ориентирате нещо за марка, която е качествена?
Благодаря ви предварително и си спестете негативните коментари 😊
Виж от Rimmel Lasting Finish Lipstick номер 200
Скрит текст:
и номер 066
Скрит текст:

# 1 237
Лъвица, добре завърнала се Simple Smile
Всичко да е наред при теб.

мини чанта в бургундско червено на крачета и с дръжки
Скрит текст:
и  линк

Мацки, следващата софийска среща бихме могли да я направим в новооткритата Orsetti Pasticceria в Парадайс Simple Smile
Има мини-мини сладкишчета, хубави шоколадови торти, мини еклери, хубаво кафе и работи до по-късно.

Харесвам червилата на Диор, Герлен, Е.Л.

# 1 238
Orsetti предлагат вино с хапки, възползвайте се. Миналия ден бях шофьор и нямаше как да пия нещо, различно от кафе и вода.

# 1 239
Магни, страхотни новини! Най се зарадвах за баща ти, ако трябва да съм честна. Човек има едни родители. За някои може и да не е така, ако е в лоши отношения с тях.
Мълчах си за работата, защото е твое решение, но се радвам, че я прие. В такива случай човек трябва да е егоист и да мисли за себе си.

Много ми харесаха на Ал ботушите. 😍

Попълних анкетата и аз за чая. Обожавам го. 😁

Ал, чантата няма крачета за съжаление. Аз веднага ще разкарам металната дръжка, но Аса май търсеше и за през рамо.

Не разбрах и аз за негативните коментари.

Не смея да препоръчвам конкретни цветове, защото на мен ще седи едно на друг по друг начин.
За качествени марки погледни при Диор и Мак/ имат огромно разнообразие/  Аз определено съм тийм Диор за червила. Автоматично не означава, че нямам и на други марки, но тези са ми любими.

Каква красота лансира Лиса Елдридж вчера.

Който има нерви да го изгледа, че е доста дълго. Обмислям да си взема едно. Имам три нейни от първите, които пусна velvet мат в трите червени цвята и са разкошни.
Който няма червено червило да погледне Velvet Ribbon универсално червено червило, отиващо за топъл и студен под тон.

PS Този път видях на време Диор са пусналите пак червилата с глитер. Миналата година ги бях изпуснала, но докато не намериш 999 не се укротих. Който иска може да си купи сега, но да побърза, че свършват бързо.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 13:40 от cloè

# 1 240
ДХЗ, не, не съм аз. Скрийншот от Инстаграм направих, тъй като ми хареса червилото и искам този цвят 😊
Благодаря на всички отзовали се 💐

# 1 241
Обожавам Диор адикт! Цвят-според това какво ви отива! Wink

# 1 242
Явно не си особен почитател / потребител  на червила и мисля, че е по-добре да пробваш някои бюджетни бранда, докато намериш своя цвят и / или започнеш да ги ползваш ежедневно.
Лореал, N7, Maybelline, Max Factor, E.L.F,  Revlon,  Revolution.
Забележката за негативните коментари в една от най-позитивните теми е напълно излишна. ✌

# 1 243
Хей голям физиономист съм ето от къде ми е позната “Полина”.

Не отрязах името нарочно  да се вижда, на някой може да му допадне стила ѝ и да я последва. 🤗

# 1 244
Не съм, както ДХЗ каза. Просто искам такъв цвят червило 🤷🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт