Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 744
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 245
Във всяка дрогерия има такъв цвят. Пробваш и преценяваш отива ли ти, понася ли ти консистенцията. Дали червилото ти струва 20 или 120, това няма никакво значение 🤣

# 1 246
Във всяка дрогерия има такъв цвят.
Подкрепям!
Та, харесах това червило, мисля даже, че ще ми подхожда, но може ли да ме ориентирате нещо за марка, която е качествена?
Благодаря ви предварително и си спестете негативните коментари 😊
Не сте дали бюджет за тази качествена марка, която търсите! А качество има както в дрогерийния сегмент, така и в професионалния, така и в лукса. Кажете ни какво предпочитате!

И имайте едно наум, че ако подтонът на кожата ви, цветът на устните ви и цветотипа ви се различават от тези на цитираната инфлуенсърка, то дори да купите червилото, което тя ползва на вас няма да стои точно така!

За качествени марки погледни при Диор и Мак/ имат огромно разнообразие/  Аз определено съм тийм Диор за червила.
Скрит текст:
Каква красота лансира Лиса Елдридж вчера.

Който има нерви да го изгледа, че е доста дълго. Обмислям да си взема едно. Имам три нейни от първите, които пусна velvet мат в трите червени цвята и са разкошни.
Който няма червено червило да погледне Velvet Ribbon универсално червено червило, отиващо за топъл и студен под тон.
Хмм, само аз ли не съм тийм Диор!?

Не че нямам червила от популярни марки като YSL, Guerlain, Burberry, Gucci, etc., но като цяло клоня към брандове създадени от професионални makeup artists и много си ги харесвам и ползвам с голям кеф! Освен класиката МАС горещо препоръчвам червилата на Pat McGrath, Charlotte Tilbury, Lisa Eldridge, By Terry, Laura Mercier, Kevyn Aucoin, Nars, Bobbi Brown to name a few.

Мерси, че сподели новостите на Lisa Eldridge, Cloe! Подкрепям за velvet формулата и - прекрасни сложни цветове и формула, само да не се чупеха толкова лесно (италианците се издъниха!), което не ми попречи да измажа докрай Velvet Affair и да човъркам с четка остатъците в гилзата!

PS А, като фен на Диорските я да те питам кой е конкретно този цвят с  който е щерката на Моника Белучи - много е красив!

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 18:06 от Agent Provocateur

# 1 247
  • София
Оф, тази стилистка Санша само с изключен звук да се гледа. Нещо много ме дразни този и аз не мога да позная какъв английски - жабешки. Иначе е чуден пример как жена от лятната палитра може да кара почти само на черно и бяло. Последователна е, но не ме кефи особено.

# 1 248
Агент на Дева Касел цвета на червилото
Rouge Dior Forever Liquid Sequin - Limited Edition 323 Dazzle

https://www.dior.com/en_gr/beauty/products/rouge-dior-forever-li … y-daring-red-look

Mного странно палто в Зара Rolling Eyes
отвътре е кожа-еко де, отвън мек мъх, до днес не бях попадала на такова недоразумение?!
Скрит текст:

едно ярко червено, но снимката сега като гледам на комп. измества цвета
Скрит текст:

и малка ню ню, червена чантичка😉
Скрит текст:

# 1 249
Pinko ме е изпреварила 323 Dazzle е цвета, но е от тези с глитера и няма да ти хареса. 🤗
Спомням си как ме разубеждаваше да не купувам 999 с глитер миналата година, а е божествено. 😍😍Много се радвам, че успях да го намеря в последният момент.
Обожавам Диор след като откраднаха от Шанел Peter Philips. Първите правят страхотни неща, докато вторите затъват.

Моите и трите се счупиха на Лиса, но и аз си ги обичам много.😁 Ще си избера цвят и от новото. 😁

# 1 250
Кло, ми аз не го намирам този глитер при нас...цвят 999! Къде ли ще се цопна баш с глитер, но цвета ще ми отива!

# 1 251
  • София
Глитър само на пухкави устни. Иначе е малко мех! Аз пък неочаквано си харесах един от кремообразните ружове от сезонната колекция на МАС в лилаво. Може да се нанесе много икономично и стои страхотно - истински металик, ама без да е просташки!

# 1 252
Харпа и Мими, глитерът е разкошен, дискретен. Частичките са мънички и не е от грубият дето като си притиснеш устните и да дращи.
Определено си заслужава и е разкошно. Нека и Ани и Сиска да кажат те имат  999 също. На Сиска благодаря още веднъж, защото предложи да ми го подари. Толкова бях пощуряла по него, но успях да го намеря налично.
Който иска сега е момента да си купи, че свършват много бързо.

Мими, поръчай го онлайн 🤗
PS Агент, Лиса Елдридж  е креативен make up директор на Ланком. Виолете е на Герлен и двете са професионални гримьори.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 19:40 от cloè

# 1 253
Пинко, да не е с две лица?Онзи ден в . Зара си харесах няколко такива космести палта.
Днес съм кънтри стил, дънките са индиго, но не се вижда на тази светина:
[

Честит празник на всички днес!🌹

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 15:01 от ДХ3

# 1 254
  • Бургас/Пз
Глитера на Диор е разкош. Хиляди благодарности на Клои❤️ за това невероятно червило. Пазя си го и го слагам само вечер, но много комплименти съм отнесла с него. Не мисля, че са ми пухкави устните, но определено мисля, че ми стои много добре.
Аз нямам много червило, но това определено ако имам възможност бих го повторила с голямо удоволствие .
Дх3, прекрасна си 🥰

# 1 255
Ми от къде да го поръчам бе девойки!
Давайте линк къде го има?

# 1 256
# 1 257
И аз се присъединявам към въпроса на Мими.
Всъщност за мен глитер означава нещо лайт, с лек цвят, със светлоотразяващи частици, задължително течно. Поне аз само такъв тип червила ползвам.
Диорското такова ли е?
Днес ми беше втората иглена процедура при козметичката, правя колаген-индуктиновата терапия за втори път.
Кожата ми е зачервена като след прекомерно излагане на слънце, утре мисля да ходя до урната да гласувам, дано не уплаша комисията.

# 1 258
  • Бургас/Пз
Диорското червило с глитер частиците беше лимитка миналата Коледа. Не знам дали сега ще пуснат пак. Не мога да дам линк. Тогава се беше изчерпало за отрицателно време навсякъде, но Клои го намери и ме изненада приятно 🥰
Ето това е. Не е 999, но ще придобиете представа за частиците
https://www.instagram.com/reel/CzeiYyXxmAy/?igsh=MW55ZDA2MmRxb3BveA==

# 1 259
Страхотно е! Не мога да разбера това недоразумение с лимитките. Ми като се харесва нещо защо трябва да е лимитирано! Пълна глупост. Като и със спирането на любими парфюми, пууу!

Общи условия

Активация на акаунт