Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 746
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 305
Ал, на живо не съм я виждала, но предвид цената ѝ и една снимка мисля, че няма крачета.
Права си на тези две снимки подлъгва от светлината ли е незная.
Скрит текст:

На тази снимка, ако имаше би трябвало да личат според мен.

# 1 306
Когато имаш 100+ червила, от долнопробните GR до великите Dior, през L'Oreal и MAC, имаш възможност да прецениш кое какво е и струва ли си. Не си струват повечето от 20 лв нагоре, само фасона им е с претенции. Simple Smile Но пък винаги има кой да се радва на излишните, миналата седмица на две девойки подарих 15 червила. Щастливи са.

# 1 307
  • тук-там
Аз съм минималист на тема бяла козметика. Имам само 3 - 2 диорски и едно на MAC. Дрогерийните не ги познавам. Не мога да се изкажа по темата. Тук момичетата знаят, че почти не се гримирам.
От мен една визия без стил, но с настроение:

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 19:20 от mtz

# 1 308
  • Sofia
Така е, но с удоволствие плащам за този дизайн във всичките му разновидности.

# 1 309
Не ми е в стила да имам 100+ червила 😂
Имам едно червило, една спирала, един молив за очи и т.н. козметичен минимализъм.

"Робуват на марки" звучи грозно.

Мтз, много си си стилна - я в каква хубава компания си ❤️

Cloè, Zara ги докарват добре мини чантичките и са здрави.
Една жълта я носих десетина години

# 1 310
  • ново
Обичам червила! Ползвам предимно на Mac, но никога не оставам без любимото ми на Ейвън😀 Ползвам го откакто е излязло на пазара, имам винаги едно неотворено дори, от страх да не го спрат. Известно е, че съм сврака и обичам лъскавото, а то е с блестящи частици.

# 1 311
  • София
GR са си добри за цената, Мейбълин са хубави също. Над определена цена се плаща за престиж и марката, какво има например в памучна тениска Баленсиага за 500 евро, същото, каквото и в такава за 20 евро. И при козметиката не е по-различно. За мен е по-важно червилото и въобще гримът да не се размазва и трансферира върху чаши, дрехи и т.н, а това при малко продукти се получава.

# 1 312
Когато имаш 100+ червила, от долнопробните GR до великите Dior, през L'Oreal и MAC, имаш възможност да прецениш кое какво е и струва ли си. Не си струват повечето от 20 лв нагоре, само фасона им е с претенции. Simple Smile Но пък винаги има кой да се радва на излишните, миналата седмица на две девойки подарих 15 червила. Щастливи са.
А, аз ще го пробвам пък каквото сабя покаже. Дори вчера си поръчах от Диема чери балсам за устни на Голдън роуз и палитра хайлайтъри.

# 1 313
Г&В, от тези любимият ми цвят е Rose Silk. Скоро изхвърлих остатъка от старото и си поръчах ново.

# 1 314
То аз с моите тънки устни ползвам едно червило 6-7 месеца...

Имах едно велико червено на МАС от колекция Лешникотрошачката, до край го използвах

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 18:05 от Al Georgieva

# 1 315
Аз ползвам единствено червило и спирала като грим. Обожавам червила и държа да са перфектни. Обикновено имам по 1-2, като свършат нови. За цвят, консистенция и т.н. всеки си има предпочитания, което не значи, че е задължително да са сто лева, за да са хубави. Тъй, че отворена съм за експерименти. ААА червила съм ползвала на Римел, Катрис, Мак, Николета Лозанова, Лореал, Никс както и по високо бюджетни Герлен, Шанел, Есте Лаудер,  Кларанс, Диор. За мен, казвам за мен най ми пасват на Диор.
Хайлайтърите мога да ползвам и като сенки защото са такива перлени и просто ме дръпна ръката да ги поръчам. Ще видим сега ще се надуя ли от Голдън роуса.
Чантичката на Зара много ми хареса, но вече имам сто малки чанти и не ми е нужна. А и бордо не е любимия ми цвят.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 15:17 от mimi.7299

# 1 316
  • София
Искам и аз да съм козметично минималистична, но не мога! Завиждам ви на умението да знаете какво искате и точка.

Червило рядко нося всъщност, но ако реша да сложа трябва да ми отговаря много точно на моментната нужда - тоалет, настроение, излъчване, което искам да постигна. И даже сега покрай темата мазнах едно, макар че си кибича у нас да пиша глупости.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 16:42 от Harpalike

# 1 317
Харп, прекрасна си! И страшно ми харесваш с новата коса, пак ще се повторя.
Диа, кой е гланца на Диор?

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 15:30 от mimi.7299

# 1 318
Харпа, много ми харесваш с тъмна коса.

А за козметичния минимализъм - просто е 🙂
Продуктите имат кратък срок на годност - след първа употреба е добре до 6 месеца, макс година да го използваш и после в кофата.
Тоест като имаш много е ясно, че една част ще заминат недоизползвани, т.е. пари на вятъра.
Примерно тънки чорапогащници/чорапи купувам по 5-6 еднакви, но бяла и декоративна козметика по едно. Така разсъждавам аз.

# 1 319
И аз ходя вкъщи с гланц.
Диа това ти ли си, прекрасни зъби и устни.

Общи условия

Активация на акаунт