Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 712
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Sofia
А мен ме дразнят като държат празни тестери. Посегнеш да пръснеш и няма никой.  Joy

# 1 336
А мен ме дразнят като държат празни тестери. Посегнеш да пръснеш и няма никой.  Joy
Не знам дали не ги махат, но вчера купих и едно диор адикт и момичето извади и тестера и го прибра в чекмеджето с думите последното е. Туй в Бютито в мола. И забелязвам, че цвят, който искам да пробвам харесан он лайн в Бютито са го нямали и на тестер. Може и да ги открадват знам ли 🤣, но никога няма пълната палитра.
Утре съм на изложба - 20 години от построяване сградата на университета. Поканени са и бивши служители! Сега се чудя с какво да се докарам.

# 1 337
Мими, с костюм - панталон и сако Simple Smile

# 1 338
  • София
Нивото на българските магазини за уж селективна козметика е плачевно. Не стига ограничения избор, ами и смотано изложени. Няма никаква разлика между кварталното Лили как излага Катрис и Дъглас как излага Герлен, че даже и повече прах има по щанда, не знаеш кое го има или го няма, ако попиташ за нещо с такъв тон ти казват, че е свършило все едно Светият Граал дириш или си пропуснала шанса на живота си. Консултантите не искам даже да ме доближават понякога - основни разлики между подтон на кожата не правят и ти предлагат неадекватни нюанси, кокорят очи все едно си чудо невиждано или пуфтят с досада, ако им зададаеш допълнителен въпрос, а аз съм любезна, да му се невиди!
Сега обновиха Дъглас в Мола на Стамболийски - светло е, тестерите са нови, има интересни марки. Съвсем друго е усещането!

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 21:37 от Harpalike

# 1 339
Много доволна съм от Леро и Прити Шоп - винаги страхотно обслужване.

Дъглас понякога да, понякога не - зависи от магазина, на кой попадна и т.н.

# 1 340
Има и друг неприятен вариант, пълни тестери, но с отстранено пръскало. Joy
По отношение на грима- установих, че имам само половин шишенце фдт и хукнах да си търся подходящ. За голяма моя радост в Дъглас се сдобих с доволно количество мостри и от днес пробвам. С първия цвят съм като призрак, ще тествам натам.
Уж взех разни неутрали, по препоръка на консултантката, за прикриване на червени нюанси -твърдеше, че са моите цветове.
Исках да видя в Лили златистия, препоръчан тук, на Enough, но нямат отворени, иначе са заредили и TirTir, пак само запечатани продукти.
От мен нищо ново, ходих да гледам на Синелибри номинирания "Съседната стая" на Алмодовар, чиято прожекция неочаквано за мен беше предшествана от "бляскава" церемония по връчването на наградите на фестивала, където единственото бляскаво нещо беше роклята на г-жа Вагенщайн, иначе продължително и скучно събитие в едновремешен стил. Във фоайето се разминахме с Мария Бакалова в много интересен асиметричен  тоалет в черно.

Самият филм лично за мен беше много слаб и огромно разочарование. Единственото приятно и интригуващо нещо в него беше музиката на Алберто Иглесиас и жълтият костюм на Тилда Суинтън.
Много ми е любопитен "Майстора и Маргарита"- за него нямам търпение.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 20:00 от silver pearl

# 1 341
В Бютито много често съм попадала на тестер миришещи на гранясяло с променен мирис. Особено за скъпите кремове Герлен и прочие...за мен е недопустимо!
По същия начин миришат тестерите в ДМ, да не кажа и продуктите им.
Много ми похвалиха филма Гунди - легенда за любовта на Иван и Андрей.
Премиерата беше миналата седмица в залата на НХК в Бургас. Мисля уикенда да го гледам.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 21:42 от mimi.7299

# 1 342
  • Велико Търново
В Бютито много често съм попадала на тестер миришеш на гранясяло с променен мирис. Особено за скъпите кремове Герлен и прочие...за мен е недопустимо!
По същия начин миришат тестерите в ДМ, да не кажа и продуктите им.
Много ми похвалиха филма Гунди - легенда за любовта на Иван и Андрей.
Премиерата беше миналата седмица в залата на НХК в Бургас. Мисля уикенда да го гледам.

Нормално е като се отвори един крем и след 5-6 месеца да мирише неприятно.Те фирмите не са особено щедри към мостри на цели продукти/говоря за нашите фирми в аптеките/, при селективните политиката е друга вероятно.
Ще подмина разговора с евтино/скъпо и т.н. и ще се покажа с лаковото червило 999 на Диор.Ще нося червено червило, докато смятам, че ми отива.
Скрит текст:

За скъпите и евтини тениски, докато гладя им намирам разликите.С мъжът ми тази тема я приключихме преди много години, когато ми обяснаваше как в Дайхман има като неговите обувки, но са 50 лв. вместо 300 лв. и нямало никакъв смисъл да давам толкова пари.Оставих го да си ги купи и на втория ден след като отиде и се върна пеш от работа ме помоли да му поръчам обувки.Сега като видя шлифера на Бърбъри как е ушит и как му седи дума не отворя вече по тази тема.

Мими, аз заведох цялото семейство и моята приятелка на Гунди, на всички ни хареса.Мина каза, че пак щяла да ходи/тя нали все е футболно гадже и се смея с нея, и я питам нали няма да ходи с всички футболисти от Етър/.Страхотен филм за мен.

# 1 343
Аз съм израснала срещу стадион Георги Аспарухов. Гледала съм почти всички мачове, а част от участниците познавам лично. Върл фен съм на Левски от 5 годишна, та няма как да пропусна!
Сиси и аз днес бях с лаковото. Утре смятам пак. Wink

# 1 344
Silver, новият Мастер и Маргарита, от тази година, нали!? Аз много го харесах! Даже тук в темата ви опявах, ако не се лъжа, за актрисата в главната роля!

И при нас ще пуснат Гунди, казвате да не се пропуска?

# 1 345
Червилото на Диор, което обсъждате е разкошно. Идеалният червен цвят /за мен/ - направо съжалих, че вече не ми отиват червено червило. Но с удоволствие ще тествам друг цвят, ако се добера до лимитираната серия.
За Ани и Клое съм сигурна, че им стои чудесно!

Сиска, супер си - много ми хареса аутфита ти, а червеното червило много ти отива!

Чантата на Зара, за която се чудите дали има краченца - има /виждат е при увеличаване с лупата/
https://static.zara.net/assets/public/0d97/6a13/da624077bbbb/375 … 5619042007&w=1924

# 1 346
Тези червила (течните на Dior) задължително с проба, защото цветовете не отговарят. Моето е 100 и би трябвало да е такова
Скрит текст:
а то е керемидено червено направо!

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 07:38 от DiaMia

# 1 347
Аса търсеше чанта.

На Майстора и Маргарита сме утре.
В Младежкия театър постановката е много хубава, Койна Русева е великолепна като Воланд, всички са великолепни.

Вчера ми хареса една софийска витрина - роклята и полото.
Скрит текст:
и ми излезна реклама на една прелестна рокля
Скрит текст:

Siska, много си мацка.
Якето е страхотно ❤️

Нов цвят червило мога да си купя само офлайн.

Слагам рокля днес, времето е плашещо топло

# 1 348
Намерих си чантичката в Модиво и я поръчах! Simple Smile
Ще стои освежаващо на леопардовата рокля и други черни дрехи!

# 1 349
Мими, чудна е тази чантичка, честита!

За новия филм, Агент, да.
Оказахме се без билети, мм нещо се замотал и няма. Ще го гледам непременно, ама и аз не знам кога. Наградения "Лимонов" някой гледал ли е?

Това 100 на Диор и аз го гледах, гледах и ревюта - като изключим 999, останалите драстично се различават от снимките в сайта, да.
Подобно на 999 съм носила последно на сватбата си, мисля-на мен също не ми отива вече.

Общи условия

Активация на акаунт