Стани богат - тема 24

• 12 925
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Нишава е град, столицата на Германия е Бон?

# 346
Еее, толкова благоприятни за анализ въпроси на ниво 5 и 10 К...
Честно казано съм разочарован, нямаше сякаш и особени знания в интерес на истината, отделно че във всеки един въпрос имаше поне два невъзможни буквално отговора.

# 347
  • София
Сирената ясна, ама този въпрос що за въпрос е?
Залагам на Доли Партън ама това или го знаеш или не.

# 348
EmBrother, мерси, но това е описано и в текста на една песен на Бийтълс, както и обстоятелствата около сватбата им, няма как да не се сетя:
The Ballad of John and Yoko

# 349
Доли е чалгарка, не бих я сравнила с Лили Иванова. Просто в САЩ са по-напред с материала от нас и затова чалгата им е класика.

Предметите падат по едно и също време, заради гравитацията.

# 350
  • София
По едно и също време от тези изброените разбира се.
Браво.

п.п. Божидар Спириев е тук, давай смело бе човек, уф

# 351
  • София
Това не го знаех. Пас. Но той ще се подсигури (а дали няма да го подведат?)
Както и стана. А сега... накъде? Браво!

# 352
И аз си помислих, че питат, защото сигурно е българин.

# 353
  • София
Всъщност, е написан в Букурещ (учи се във ФЖМК), но е издаден (уж - бел. ми е от "после"; там беше уловката - а годината е ключова, ако се помни) или Белград или Женева
Е, не се сдържах - ето го:
Скрит текст:
Пребиваването на ЦБР комитет е в Българско, но именно в кой град е, няма да се знае — навсякъде и нийде.

Учил съм го преди ... години, но и сега не помня защо беше така. Но ключова е годината!

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 18:50 от EmBrother

# 354
Ако сме прецизни, златната халка ще падне малко по-рано НА ЗЕМЯТА. Просто там съотношението маса към обем (от там въздушно съпротивление) е най-добро. Иначе знаем за опита на Галилей от наклонената кула в Пиза и ако не издребняваме отговорът е верен Simple Smile
Иначе на Луната топка за боулинг и стиска памук пак ще паднат едновременно Simple Smile

# 355
Защо не използва жокер Ники Кънчев!? Ех....

# 356
Хм, май съм учила с този в една гимназия (91 НЕГ), ама хич не мога да го позная в лице, само по име.  Иначе горе долу набор изглежда и май е той.

# 357
Като започнаха с тези анекдоти, въобще не разбрах дали участникът си води жокер или е сам...

# 358
Последният участник вчера игра в Последният печели, днес в "Стани богат". Мислех, че имат някаква т.нар."карантина", да не са в предавания по едно и също време.

# 359
  • София
Вижте какво ви написах за празниците днес.
Тъй че сядайте на масата с близките, празнувайте храната, а вие бъдете шефът (другаде му викат "тамада"). Здраве, наздраве и хубав ден и утре!

Общи условия

Активация на акаунт