Стани богат - тема 24

• 12 910
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Огромен респект за красивата дама. Показа доста знания и риск.

Не е Мистър Бийн според мен. Бих изключил и Хълк, макар и не със сигурност, но от другите двама нямам идея.

# 406
Това трябва някога да съм го чела, но не помня. От тези Файнс ми изглежда най-спортен тип. Ако става дума за полет с малък самолет.

# 407
Те Хълк като знам колко актьора са го играли ...

# 408
  • София
Ерик Бана е участвал в ралита и ГТ каране. Но дали е пилот?
Нямам отговор. Остава да е мистър Бийн...
Спирай, момиче!

# 409
Огромен респект за красивата дама. Показа доста знания и риск.

Не е Мистър Бийн според мен. Бих изключил и Хълк, макар и не със сигурност, но от другите двама нямам идея.

Какви знания, вие чувате ли се? Ако говорим за ниво 7-ми клас - да, така е.

# 410
  • София
Малееееее, стига бее, Роуан Аткинсън?!
Това момиче щеше да стигне до 100-те хиляди ама се отказа
Игра срещу късмета си

ехххххх

# 411
Късметът си остана до края.
Вярно, че хълковете са 5-6.

# 412
  • Другата България
Ех, колко е лесно да демонстрираме “знания“ от дивана в къщи......

Респект и от мен за това момиче, заради смелостта, интуицията и знанията, които имаше, за мен си заслужи парите, с които си тръгна.

# 413
  • София
Солей, малко си краен, май... Мери този път ги е изредила подходящо (по-горе).
Не казвам, че е личало знанията й да са били по-големи от интуиция и късмет. Но без знания и да се уповаваш на усета си - нямаше да я целуне и късметът.
Жалейка за продукцията. Това ми е голяма радост.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 19:53 от EmBrother

# 414
За Аткинсън знам, че кара Ферари и беше смачкал едно. Има някаква подсказка, че може и самолет да е карал, щом го влече скоростта. А и героят му е най-смотан, та двойна логика. Но не бих рискувала.

# 415
Човек или има знания или няма. Това момиче нямаше - всичко беше късмет и интуиция (ако вярвате в такива неща).

# 416
Малееееее, стига бее, Роуан Аткинсън?!
Това момиче щеше да стигне до 100-те хиляди ама се отказа
Игра срещу късмета си

ехххххх

Искаш да кажеш, че трябва да адмирираме прогреса в играта обусловен на тото-принцип, с порседствени знания и бъркане на периодизация, личности, моменти на празнословие (без никаква връзка с въпроса)?

# 417
Освен това, аз много и харесах и въпросите, защото с изключение на последния, можеше да се разсъждава и да се познае, или поне да се изключат по 2 отговора, ако имаш приемлива обща култура.

# 418
Е, какво казва Йовков за Албена - "Грешна беше тази жена, но беше хубава". И това и опрощава останалото Simple Smile

За Луната гласувам за 12 часа, заради фиксираното и положение спрямо Земята но на обратно.
Мисля, че за всяка планета може да се дефинира местно време, това е просто разделяне на времето за едно завъртане на 24.

# 419
Би следвало да няма Лунно време.

Общи условия

Активация на акаунт