Стани богат - тема 24

• 12 909
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Интуицията е много важно нещо в Стани богат. 😉
Както и житейския опит, разбира се, че и късмет си трябва. Даже комбинация от тези трите е по-важна за крайната победа от само теоретични знания. Толкова много професори се изредиха на стола и си тръгваха с по 3000 или 5000 лв.
Просто трябва и да си малко луд и антисистемен.

Винаги давам за пример филмът Беднякът милионер Simple Smile

# 421
  • София
И аз тъй мисля (Титан: "няма") - и не се стърпях (интересен въпрос е) - по-любопитното е, че тази година (2024) ок. м.май са се захванали - и е съобщавано в медиите - да определят какво/кое да е лунното време.
Американците от Аполо са ползвали:
Ground Elapsed Time (GET), което сега е известно като Mission Elapsed Time. Времето се изчисляваше в минути, часове и дни от изстрелването.

# 422
А и интуицията е обработване на подсъзнателно ниво на факти и връзки, които на съзнателно ниво не можем да си спомним и да осмислим.

# 423
  • София
Би следвало да няма Лунно време.

И аз мисля, че няма..не съм чувала такава фраза..А и въпросът е за 1000лв, човекът се притесни, че се майтапят с него Laughing

# 424
Подсъзнателно обработване на факти са сънищата, не интуицията.

# 425
  • София
Добре де, за момичето. Завиждам й на късмета и успешното самовнушение. На мен ми липсват.

# 426
Няма да споря. Кой както го вижда.

# 427
  • София
Е, Ирландия трябва да е тук.

# 428
Ирландия без съмнение.

# 429
Ейре е най-логично, макар че войната на подобна база по-скоро е в Северна Ирландия, но все пак на това бих заложил.

# 430
  • Другата България
И аз съм за Ирландия.

# 431
  • София
За Ирландия съм и аз - най-бързият пример за кат/прот съвместимост. И мисля, че беше свързано с белия цвят.
ПП. Важното (по моему) е, къде бялото е по средата на другите 2 цвята.

(Иначе, в Норв и Швец също има немалко и двете общности.)

# 432
  • София
И аз бях за лунното време, че няма такова, просто защото щях да съм чувал. Иначе то реално нищо не пречи да има. Като я колонизират след години ще има време.
Малко подвеждащ въпрос ама щом е за 1000 лв. и има отговор, 'няма такова време' си праскаш на него.

# 433
И аз бях за лунното време, че няма такова, просто защото щях да съм чувал. Иначе то реално нищо не пречи да има. Като я колонизират след години ще има време.
Малко подвеждащ въпрос ама щом е за 1000 лв. и има отговор, 'няма такова време' си праскаш на него.

И аз сбърках. Мислех, че е подвеждащ въпрос заради фиксираното положение на Луната към Земята. А и нищо не пречи да има лунно време. От друга страна пък Луната е толкова близко, на секунда и нещо времево закъснение  в комуникацията, че май няма смисъл да се въвежда.

# 434
  • София
Безпорядък

Общи условия

Активация на акаунт