Стани богат - тема 24

• 12 911
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
На 18 октомври църквата чества Света великомъченица Злата Мъгленска и Свети Лука. Имен ден празнуват: Златка, Златина, Златко, Златан, Златомир, Лука, Лукан. Тук е уместно да спекулираме, че Златото в СБ е от Лукавия (не от компютъра), затова продукцията пази участниците от него. Simple Smile
Празник на художниците е. Преди 102 г. стартира БиБиСи. През 1967 г. Венера 4 става първия човешки апарат, кацнал там.
Роден е Слави Трифонов (1966), виртуалният лидер на ИТН. Родени са още Чък Бери (музиканта, 1926) и Жан Клод Ван Дам (актьора, 1960). А ни напуска изобретателят Едисън (1931).

# 376
CR7 трябва да е. Той скоро отвори канал.

# 377
Адмирирам Йосиф Аса за позитивизма и лекотата(освободено) с които игра.
Колоритен човек, има знания със сигурност, но истината е, че си трябва и хищнически инстинкт(дори и прикрит), за да се прогресира в тази игра.
Що се отнася до играта му:

6 - Футбол(подчертано и мъжки въпрос, и в случая могат да го пуснат на някоя дама, но за по-висока сума)
Лесно-средно ниво на трудност, 8/10 случайно подбрани мъже ще отговорят с Реал Мадрид(по ред причини).

7 - Уж кино питанка, но не точно...
Доста популярни имена са замесени, но заданието е специфично и трябва първо да "ги извикаш" като образи/физиономии в главата си, след това да елиминираш и т.н.
Като цяло излишен въпрос, от категорията тъпи клюки и пикантерии...

8 - Пак от серията пикантерии и интриги, социални мрежи и пр.
Определено авторът на този и предходния въпрос е един и същи, по всяка вероятност дребна душа и подлец.
Много важно какво написал Тръмп, пф....

9 - Хах, тук влязоха донякъде в корелация със сумата с питането за Супер Марио.

10 - Хубав въпрос, с два абсолютно абсурдни отговора в случая.
Каза няколко неща и тъкмо да го похваля, че си използва добре жокерите и идва моментът да попита Кънчев, който със сигурност щеше да му каже, че е на 70% за Казандзакис(за да не е изглежда, че му казва директно отговора).

# 378
Тук със сигурност мисля, че не са Амстердам и Маастрихт. Бих заложил на Айндховен.

# 379
  • София
Мисля си, че знам 2 от реките, но другите 2 - не. Тук съм пас или искам жокер.

# 380
  • Другата България
И Ротердам не е.

# 381
  • София
Дяволо, ето и Кън не знае някои неща...

# 382
И аз съм за Айндховен. В А и С има "дам", което вероятно значи дига, а дига се прави на река. Маастрихт ми навява идеи за река Маас и така.

# 383
  • София
Малта според мен, ама не го знам да знаете.
По-скоро по изключването...

ЕмБрадър, дам Кънчо с греда. :о Аз също не го знам това за Айндховен.
Но момичето играе много добре. Браво.

# 384
  • Другата България
Аз съм за Нова Зеландия.

# 385
  • София
Точно! Ключово в логиката е изключването: коя страна няма как да има само 4, или изобщо да има медали от летните?
Също Малта - по тази линия.

# 386
Тук веднага отпадат Нова Зеландия и Италия. Малта е супер логичен отговор, но може и да подвежда и да е Исландия, понеже малтийците не знам и не ЛОИ да имат толкова медали. Финално бих заложил на Исландия.

# 387
Страх ме е, че Малта е прекалено логично. Може да е Исландия? Много малко население и може по случайност да имат олимпийски медалист по летен спорт.

# 388
  • София
Е, как Исландия да няма в цялата си история поне един медал от зимни. :о
Баси, хем съм фен и статистик, ама някак си не мога да повярвам.

Иначе на първия въпрос е Роналдо, да. Браво на момичето, съобрази се с някои уловки. Simple Smile

# 389
  • София
След повечко размисъл от дивана, Титан предлага по-вероятен отговор. Дано е тъй, момичето ми е мн.симпатично.

Общи условия

Активация на акаунт