🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 659
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 705

Ивайло също не постъпи много мъдро - като го питаха можеше директно да каже през Шериф "аз ще отстъпя гривната на Марина, така че крайното решение е мое" Георги даже го попита Иво, дали ще постъпи така и той каза на Шериф, че не е място за кавалерство. Тогава Шериф можеше да даде гривната направо на Марина. Сега Шериф ще излезе злодеят, другите ще им скочат
Направи точно най-доброто за себе си Wink . Само един човек можеше да излезе герой от цялата ситуация , а Шерифката вече би за златната гривна, при богатите е, докато Ивчето го бият кат брашнян чувал и избра той да бъде героят, за сметка на Коремчето. Няма как и вълкът да е сит, и агнето цяло в тая ситуация. Ако Шериф беше дал гривната директно на Марина, излизаше още по-голям герой, човек на думата си, топ моралист, а Секулички щеше просто да си тръва посран , без нищо позитивно и запомнящо се, така че в този случай реши да все пак да бъде запомнен с нещо правилно, и добро, а не само с абсурдни решения, и слаби игри.

# 706
Няма нечестно спечелени игри.
Щом правилата го позволяват, всяка игра е спечелена честно.
Сега, всеки може да вижда неща там, където ги няма, което не означава, че игрите са “нечестни“.

/А в някои страни, в някоЙ формати на тези “нечестни“ игри им казват стратегия и социална игра. Но ние имаме още много, докато ги стигнем....американците./

Сигурно е така сега.
Аз като учех за пресписване и подсказване се даваха други оценки.
А сега е стратегия и престижно.
Явно остарявам:)

# 707
  • София
Ако продължават в същият дух може и да няма сезон 2.
Аз това като ви го написах преди няколко дни ме направихте на 5 стотинки Joy
Хайде време е за червеното хапче Misc Pill
Няма продукция която да не се намесва и нищо в едно Бг реалити не се случва случайно (само почакайте да видите нататък какви още ще ги дробят). Но пък ги разбирам, с този материал, който Н.Н. и неговото обкръжение са вкарали няма какво друго да правят, ще трябва да си преглътнат кашата която сами са забъркали

# 708
Шериф днес счупи тъпомера. То нямаше толкова глупава и безидейна стратегия. Да сложи двама от своите и после да кърши пръсти колко му е тежко да решава. А с "четворката да се събере" тотално се заби 😂 Не че ми блестеше с интелект до сега, но това днес беше просто шах и мат с пешката, аз не мога да повярвам как се прецакаха.
Сашо и той, до вчера ходи и само дето крака не целува да се присъединява към Нумеролозите, днес ги плюе. Всички са слънчасали.

# 709
Най-малкото решаваш кои да пратиш на елиминации, никак не е малко.
Ей гледайте какъв автогол може да стане.

Едно, че се надявах, много харесвам Марина, но ми стори така и от наратива, който вървеше, ще го пусна пак, за да видя.
Секулички така си прецака Шериф, който изрично го пита - нали няма да ме прецакаш, ако ти дам гривната на теб .. Или не виждаме всичко или някакви неща се решават в последния момент.
Секулички няма да ми липсва.

И този епизод трябва да обмисля .. Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 23:07 от Одри ♡

# 710
Шериф днес счупи тъпомера. То нямаше толкова глупава и безидейна стратегия. Да сложи двама от своите и после да кърши пръсти колко му е тежко да решава. А с "четворката да се събере" тотално се заби 😂 Не че ми блестеше с интелект до сега, но това днес беше просто шах и мат с пешката, аз не мога да повярвам как се прецакаха.
Сашо и той, до вчера ходи и само дето крака не целува да се присъединява към Нумеролозите, днес ги плюе. Всички са слънчасали.
С право съм ги кръстил коалицията на "едната мозъчна клетка" . Не е хейт, просто обективност спрямо показаното до момента.

# 711
Някой водил ли е статистика на честно спечелените игри спрямо тия с преписване,подсказване от отборите(пъзел) и т.н. не дотам почтенни методи(меко казано)?

Всички игри са честно спечелени.

# 712

Ивайло също не постъпи много мъдро - като го питаха можеше директно да каже през Шериф "аз ще отстъпя гривната на Марина, така че крайното решение е мое" Георги даже го попита Иво, дали ще постъпи така и той каза на Шериф, че не е място за кавалерство. Тогава Шериф можеше да даде гривната направо на Марина. Сега Шериф ще излезе злодеят, другите ще им скочат
Направи точно най-доброто за себе си Wink . Само един човек можеше да излезе герой от цялата ситуация , а Шерифката вече би за златната гривна, при богатите е, докато Ивчето го бият кат брашнян чувал и избра той да бъде героят, за сметка на Коремчето. Няма как и вълкът да е сит, и агнето цяло в тая ситуация. Ако Шериф беше дал гривната директно на Марина, излизаше още по-голям герой, човек на думата си, топ моралист, а Секулички щеше просто да си тръва посран , без нищо позитивно и запомнящо се, така че в този случай реши да все пак да бъде запомнен с нещо правилно, и добро, а не само с абсурдни решения, и слаби игри.

Първо - предполага се, че тези хора са приятели. Ако Шериф не му бе дал гривната Секулички нямаше да згуби нищо. Тяхното приятелство щеше пак да си го има. Сега му извъртя номер. Да не говорим че и сега изглежда посран. Веднъж му каза "Марина да остане", после каза "Размислих. Няма да съм кавалер. Брат ти ще ми удари шамар ако си тръгна" и трети път - след като видя реакциите на Берке - размисли.  Убеден съм че е имало разговор на Берке (а може би и на Георги) с Иво, който не са ни показали. Затова действията му изглеждат нелогични.
Секулички и сега не се запомни с нищо, освен че прецака приятеля си.
---

Няма такова нещо като честно спечелени и нечестно спечелени игри. Всички игри са честни. Как ще се нагодиш към правилата си е твой проблем.

# 713
Някой водил ли е статистика на честно спечелените игри спрямо тия с преписване,подсказване от отборите(пъзел) и т.н. не дотам почтенни методи(меко казано)?

Всички игри са честно спечелени.

Явно живеем в различни светове.
Това като последен отговор към тебе.

# 714
  • Другата България
Скрит текст:
Сега, всеки може да вижда неща там, където ги няма, което не означава, че игрите са “нечестни“.

/А в някои страни, в някоЙ формати на тези “нечестни“ игри им казват стратегия и социална игра. Но ние имаме още много, докато ги стигнем....американците./

Сигурно е така сега.
Явно. Blush
Иначе няма как да не можеш да направиш разлика между ТВ формат и ТВ шоу, и килийно училище. Sunglasses
Това е шега, вероятно разбираш. Blush

А сега сериозно.
Тези правила и този формат не са патент на Ники Николов и БТВ. Това е австралийски формат, както и “Сървайвър“ не е наш /за съжаление/. Навсякъде се играе по такива правила, затова и толкова години интересът към него не спада. За Сървайвър говоря. А Гривните имат много сходни черти, и който не е гледал и не разбира онзи формат, съвсем нормално е да хейти този.

# 715

Първо - предполага се, че тези хора са приятели. Ако Шериф не му бе дал гривната Секулички нямаше да згуби нищо. Тяхното приятелство щеше пак да си го има. Сега му извъртя номер. Да не говорим че и сега изглежда посран. Веднъж му каза "Марина да остане", после каза "Размислих. Няма да съм кавалер. Брат ти ще ми удари шамар ако си тръгна" и трети път - след като видя реакциите на Берке - размисли.
---

Няма такова нещо като честно спечелени и нечестно спечелени игри. Всички игри са честни. Как ще се нагодиш към правилата си е твой проблем.
Ами най-правилният ход е да не напуска и да продължат да играят четворка. Защо иначе ще правят предварителна коалиция. Според мен играта трябва се играе докрай.

Просто човекът мисли за имиджа си навън. Не малко хора в българските реалитита мислят по същия начин(за жалост).

# 716
Днес беше вечерта на Шериф. И не го казва само в добрия или само в лошия смисъл. Просто той беше "звездата"
Първо взе златната гривна в оспорван двубой от Влади.
Обаче се екзалтира, особено след отборната победа. Реши че лагер 2 са непобедими и направи глупав ход - 2 от техните, които не са толкова силни срещу 1 противник
Изцепи се пред Петя, че искат да я махнат. Направи от Лагер 1 врагове.
Държа назидателна реч на Лагер 3, а не сложи играч от тях?
Накрая не удържа на думата си да спаси Марина.
Направи явна демонстрация, че има четворка. После я повтори "не можех да постъпя по друг начин"
Ходът му бе безсмислен - не спаси Секулички, а си създаде врагове. Отиде му популизма.
Шериф нарисува огромни мишени на себе си, на Берке и на Георги. Дори Берке се усети, не му беше гот.

Толкова от мен за днес.

# 717

Първо - предполага се, че тези хора са приятели. Ако Шериф не му бе дал гривната Секулички нямаше да згуби нищо. Тяхното приятелство щеше пак да си го има. Сега му извъртя номер. Да не говорим че и сега изглежда посран. Веднъж му каза "Марина да остане", после каза "Размислих. Няма да съм кавалер. Брат ти ще ми удари шамар ако си тръгна" и трети път - след като видя реакциите на Берке - размисли.
---

Както казах, ако не му даде Шериф гривната, щеше да излезе просто като бития чувал без нито един правилен ход или добра игра. Той не го искаше това и направи най-правилното за себе си със сигурност. Може и егоистично да е, не го оправдавам, но ако искаш да си измиеш образа, това беше начина. Ако беше останал, щяха да го набетят за най-голямата п*утка на света , семейството му щеше да гледат, как го наливат рандъм туристи на някакъв остров, а той не е искал това. Кофти за Шерифката, ама е хубаво, като си правиш сметки да можеш да смяташ и като ще биеш моралния "тъпан" да си сигурен, че си покрил всички варианти, иначе това се получава.

А това, че повтаря постоянно "ние четворката" , направо не знам...Толкова ли да нямаш усет, коооооооолко много дразни всички, че да го спамиш нон-стоп. 0 симпатии за това братленце, брат му, партията му, и другите 35 човека, къде са влезнали с него.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 23:18 от tfn2k

# 718
Скрит текст:

Сигурно е така сега.
Явно. Blush
Иначе няма как да не можеш да направиш разлика между ТВ формат и ТВ шоу, и килийно училище. Sunglasses
Това е шега, вероятно разбираш. Blush

А сега сериозно.
Тези правила и този формат не са патент на Ники Николов и БТВ. Това е австралийски формат, както и “Сървайвър“ не е наш /за съжаление/. Навсякъде се играе по такива правила, затова и толкова години интересът към него не спада. За Сървайвър говоря. А Гривните имат много сходни черти, и който не е гледал и не разбира онзи формат, съвсем нормално е да хейти този.

Благодаря,че ми спомена за този формат  Сървайвър.
Сега ще го потърся в Google и ще го гледам.

# 719
  • Другата България
Моля.
Пак заповядай.
А ако не намериш, аз имам колекция от всички сезони, с дублаж, винаги мога да ти препратя някой за убиване на времето.

Общи условия

Активация на акаунт