Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 437

• 37 833
  • 738
  •   1
Отговори
# 105

Все повече хора се "зарибяват"  по сериала.
Майка ми звъни да пита "какво ще стане после".

По повод "зарибяването" - аз нали администрирам група на Фейсбука, та откакто започнаха да дават Фарата по бтв стори, поне по 200 нови човека  на седмица се присъединяват, като повечето отговарят, че го правят, защото им е интересен сериалът "Казвам се Фара" или защото харесват Енгин Акюрек. Тези два отговора  много ме радват. Независимо че КФ според мен си имаше сериозни кусури, а и рейтингът му в Турция доведе до "претупване" накрая, все пак очевидно този сериал се харесва по света и отново води  до популяризиране на нашия любимец!

# 106
  • Пловдив

Енгин е харесал пост на Демет качен преди малко.
Снимките са 5, който желае, може да ги види тук: https://www.instagram.com/p/DBTN_OMOfA8/?hl=bg&img_index=1

Енгин и Таро Емир са се последвали в инстаграм.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 15:34 от mariana51

# 107

Усмивка по вечерно време.

# 108
  • Пловдив

Ей така, пред тв сме в съботната вечер.

# 109
Трудна работа, но се добрах до леглото.

Лека и спокойна нощ. 

# 110
Добро утро в неделя. Слагам отново линка за гласуване  за 'Азиатска знаменитост на годината', та като се събудите и видите този линк, да се подсетите да гласувате за Енгин. Феновете на Хандето за около месец (откакто аз гласувам на този сайт) увеличиха гласовете й  с 40 хиляди и я докараха до 3-то място във временното класиране, а ние за Енго и 4 хиляди повече не събрахме и не можем да го мръднем от 22-то място. Гласуването (един път на час) на този сайт ми изглежда доста коректно, в смисъл, че трудно може да се мами, така че най-вероятно наистина феновете на други актьори гласуват значително по-активно от нас:
https://netizenschoice.com/vote-asian-celebrity-of-the-year-2024/

# 111
  • Пловдив

Добро утро в неделя, успешна да е.
Днес дали почива екипът на "Стари пари"...

# 112

Днес имах много домашна работа и чак сега сядам на компа, хем да си почина, хем и кафе да пия.Но пък имам нова входна врата.

Хубав да ни е деня!

# 113
  • Пловдив

Ех, че хубав колаж - в понеделник ще се запознаем с Тахир като бебе.

И две видеа:
https://www.facebook.com/1128153664/videos/pcb.1812218899316186/1557130491564645
https://www.facebook.com/1128153664/videos/pcb.1812218899316186/445312471459785

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 18:34 от mariana51

# 114

Сетих се, как Мехмет искаше послеТахир да му казва "аби".

# 115
  • Пловдив

Преди лягане в неделя вечер.

# 116

Добро утро в ден понеделник!
Нов ден, нова седмица, нови очаквания за нещо добро и хубаво!
Да пием по кафе и да си захващаме задачите за днес!

# 117
  • Пловдив

Добро утро в понеделник, оставаме в очакване на новини и снимки.

Calinos Entertainment, пуснаха в сторито си в инстаграм сериалите с които ще участват в Кан от 21 до 24 октомври, тъй като #MIPCOM, най-големият телевизионен пазар в света, стартира своето 40-то издание.
Ето това, което касае нас:

Заглавие: "Фара"
Оригинално заглавие: My name is Farah
Жанр: Драма
В ролите: Енгин Акюрек, Демет Оздемир.
Продукция: 03 Media
Разпространител: Calinos Entertainment

ЗАЩО Е ГОРЕЩО: Адаптация от всепризнатия аржентински телевизионен сериал „La Chica Que Limpia“/"Момичето, което чисти".

Фара е историята на иранска жена, която е избягала от страната си и се бори за живота си в Истанбул. Тя работи като чистачка, за да издържа себе си и сина си Керим, който страда от „болест на балонното момче“.

Една вечер, докато чисти, Фара става свидетел на мафиотско убийство. Тя моли Тахир да я пусне, като обещава да си държи устата затворена и предлага да почисти мястото на убийството. Това е, което тя прави най-добре и за да избегне смъртта, почиства местопрестъплението и не оставят никакви следи. Последвалите събития карат Фара да иска да избяга от страната за нейната безопасност, но един ден, след като медицинските й инстинкти се включват, тя се намесва, за да спаси Али Галип, без да знае, че той е не само лидер на мафията, но и шеф на Тахир. С това Фара се озовава в средата на война между мафията и полицията и непредсказуема любовна афера с нейния ловец Тахир в първия сезон. Със сина си Керим, Фара и Тахир създават семейство въпреки всички обстоятелства около тях. Но любовта между Фара и Тахир ще бъде подложена на още по-сериозно изпитание през втори сезон, когато Бехнам, бащата на Керим, който се смяташе за мъртъв, идва в Истанбул, за да върне така нареченото си „семейство“.

# 118
Следобедна индикация от мен.
Мариянка 💕 благодарности за всичката информация!

# 119

Добро утро в понеделник, оставаме в очакване на новини и снимки.

Calinos Entertainment, пуснаха в сторито си в инстаграм сериалите с които ще участват в Кан от 21 до 24 октомври, тъй като #MIPCOM, най-големият телевизионен пазар в света, стартира своето 40-то издание.
Ето това, което касае нас:

Заглавие: "Фара"
Оригинално заглавие: My name is Farah
Жанр: Драма
В ролите: Енгин Акюрек, Демет Оздемир.
Продукция: 03 Media
Разпространител: Calinos Entertainment

ЗАЩО Е ГОРЕЩО: Адаптация от всепризнатия аржентински телевизионен сериал „La Chica Que Limpia“/"Момичето, което чисти".

Фара е историята на иранска жена, която е избягала от страната си и се бори за живота си в Истанбул. Тя работи като чистачка, за да издържа себе си и сина си Керим, който страда от „болест на балонното момче“.

Една вечер, докато чисти, Фара става свидетел на мафиотско убийство. Тя моли Тахир да я пусне, като обещава да си държи устата затворена и предлага да почисти мястото на убийството. Това е, което тя прави най-добре и за да избегне смъртта, почиства местопрестъплението и не оставят никакви следи. Последвалите събития карат Фара да иска да избяга от страната за нейната безопасност, но един ден, след като медицинските й инстинкти се включват, тя се намесва, за да спаси Али Галип, без да знае, че той е не само лидер на мафията, но и шеф на Тахир. С това Фара се озовава в средата на война между мафията и полицията и непредсказуема любовна афера с нейния ловец Тахир в първия сезон. Със сина си Керим, Фара и Тахир създават семейство въпреки всички обстоятелства около тях. Но любовта между Фара и Тахир ще бъде подложена на още по-сериозно изпитание през втори сезон, когато Бехнам, бащата на Керим, който се смяташе за мъртъв, идва в Истанбул, за да върне така нареченото си „семейство“.

И аз благодаря, Марияна, ще се възползвам от информацията ти, защото във Фейса се разпространява плакат за #MIPCOM, на който липсва нашият сериал.

Общи условия

Активация на акаунт