Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 437

• 37 840
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив

Този млад актьор - Серхан Кузей, вероятно ще играе някой от братята Булут като млад.
Марта, явно с поканата за кафе не става, да пуснем в ход за издирване и индикация на Енгиновите фенки подкрепление:

Имаме нова снимка в сторито на Енгин с музика.
Ето и музиката към снимката:

https://www.youtube.com/watch?v=-hXs2nzdVa0

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 18:34 от mariana51

# 466

Е, сега вече мога да кажа наистина - "Добре ни дошъл Декември"!
Интернетът ми е на линия - направо съм така...

# 467
  • София
Енгин почна всеки ден да ни изненадва  с някой пост.Аз обаче неизвестно защо не мога да се зарадвам.Може би текстовете на песните които ни предлага,или самата музика ми звучат носталгично и без да искам тази носталгия я свързвам с неговото емоционално състояние сега.А всъщност ми харесва усмихнат-като на видеото към филма с Енвер.Чакам някъде  някое интервю да изскочи.Новина за следващ проект,че този който вече е на приключване ще видим след месеци...
      Нов месец,нова седмица дано не закъснеят и новини.А на всички нас успешни дни и спокойни вечери с хубав филм и настроение,

# 468

Добро утро момичета Two Hearts
Започвам новата работна седмица със сняг.
Толкова е красиво навън и продължава да вали.

Дано имаме хубави новини, идват празници - нека настроението да е приповдигнато.
Сега да пием по кафе и към задачите за днес.

Скрит текст:

# 469
  • Пловдив

Здравейте в понеделник, усмихнат и спокоен да е.

От дистрибуторската компания - успех:
Сериалът “Казвам се Фара” ще бъде представен на панаира ATF (Азиатски телевизионен форум и пазар), който се провежда от 3 до 6 декември в Сингапур.

Аслъ сподели преди малко тази снимка в сторито си.
Снимката е направена от Енгин.

# 470

Аслъ сподели преди малко тази снимка в сторито си.
Снимката е направена от Енгин.

Снимката е хубава, но фотографът трябва да отиде на курс “Селфито- радост на феновете”
Сега е време да пием по кафе. ☕☕☕

# 471
  • Пловдив

Енгин бадж ли държи... или не знам какво...

# 472
Енгин почна всеки ден да ни изненадва  с някой пост.Аз обаче неизвестно защо не мога да се зарадвам.Може би текстовете на песните които ни предлага,или самата музика ми звучат носталгично и без да искам тази носталгия я свързвам с неговото емоционално състояние сега.А всъщност ми харесва усмихнат-като на видеото към филма с Енвер.Чакам някъде  някое интервю да изскочи.Новина за следващ проект,че този който вече е на приключване ще видим след месеци...
      Нов месец,нова седмица дано не закъснеят и новини.А на всички нас успешни дни и спокойни вечери с хубав филм и настроение,

И аз споделям това мнение - носталгично и някак самотно ми звучат 'сторитата' му. Добре, че все пак ги има  често напоследък... И това е нещо, но все пак ми се иска да го видим в  по-ведро и лъчезарно настроение от това, което постовете му внушават...

# 473

Студено.

# 474
  • Пловдив

Интервю от днес с Акшит Сандху, мениджър "Придобиване и продажби на формати" в Calinos Entertainment: https://episodedergi.com/en/akshit-sandhu-calinos-entertainment- … DGSYonnwUUYnPVuXQ

Това, което касае нас:

Въпрос: "Фара" вече е продаден в множество региони и е едно от вашите забележителни предавания. Демет Йоздемир и Енгин Акюрек са изключително популярни по целия свят, а "Фара" е силна история за жертвите на майка, за да спаси детето си. Какво мислите, че прави "Фара" привлекателна за зрителите по целия свят?

Отговор: "Фара" наистина постигна забележителен успех и ние сме развълнувани от нейното пътуване досега. Беше добре приет в много региони и публиката се свърза дълбоко с емоционалната му история. В основата на "Фара" е мощен разказ за издръжливостта и саможертвата на майката, който резонира в цял свят.

Изпълненията на Демет Йоздемир и Енгин Акюрек също донесоха невероятна дълбочина на техните герои, добавяйки към привлекателността на шоуто. И двамата актьори имат силни глобални последователи, а химията им във "Фара" прави историята още по-въздействаща. Темите за любовта, саможертвата и оцеляването правят "Фара" една история, която надхвърля културните граници и ние сме развълнувани да видим, как тя  продължава да достига до нови аудитории по целия свят.

# 475

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спокоен ден вторник!
Нека да имаме новини!
Пием по кафе и да захващаме задачите за днес.
Лично аз изчезвам, че след малко идват майсторите /дано поне до края на седмицата да свършат прословутия ми коридор, че да се захващам с чистенето/.

# 476
  • Пловдив

Здравейте в ден вторник, да е успешен и не толкова студен.
Да се стоплим с една целувка, ако може де...

# 477

Времето за обяд мина, но никога не е късно за нещо вкусничко...

# 478
  • Пловдив

Шел няма ли да ни изненадат с нещо ново, то Енгин е зает със сериала, но нещо в резерв вероятно имат.

# 479

Операция "Спасяването на баба" е в ход.

Общи условия

Активация на акаунт