Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 437

• 37 831
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив

Добро утро в ден сряда, успешна да е.
Z_Iva, за хубавата новина.
Hands Plus1

# 526

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден сряда!
Нека имаме добри новини!

Скрит текст:
Ще перифразирам  рекламата на "Джъмбо" - до Коледа не остана много време!
Много обичам предстоящите празници, а най-много да купувам и да пакетирам подаръци. Преди време с огромно удоволствие наблюдавах как синът ми на Коледа тича под елхата и как от всичките красиво пакетирани подаръци "хвърчи" хартия навсякъде. Сега положението се свежда до подаръчен плик за парички + някой голям шоколад.
 Но имам четири дечица на приятелки, които задължително получават подарък+някакво лакомство. Миналата година им направих микс от сушени плодове /имаме голям магазин предлагащ прясно изпечени ядки и сушени плодове десетки видове, както и бонбонки/. Тази година открих много красиви и доста големи коледни близалки и другата седмица сериозно ще се организирам да им подготвя подаръците. За колежки също купих едни дребни неща, които ще ги оставя плътно пакетирани и всеки на късмет да си вземе по нещо. 

Ако питате за мен какво съм си подготвила - купих си нова елха+украса за нея+светлинки, отделно в КИК открих и си купих едни прилични като големина и цена - фенер и шейна. А-бе... и други неща взех от там. Плюс тези които сама си направих - ръкавичките и топлата кошница, имам от миналата година огромен венец за входната врата.
Но, най-големият подарък е ремонтът от който останаха последни довършителни неща.
Знам, че съм извън темата със спойлера, но бива да си направим една предколедна разговорка - нали затова са празниците да споделим хубавите неща, да си пожелаем още такива.
Малко като децата съм - дойде ли това време на годината, търсете ме по коледните базари, покрай украсените витрини или гледайки някой коледен филм.
Сега да пием по кафе с това мило семейство и да си захващаме задачите за днес.

# 527
  • Пловдив

Поздрав по обедно време.

https://tribune.bg/bg/Life/moka-mus-tsvetat-koyto-shte-vi/
Обявиха цвета на 2025 г. Мока мус: цветът, който ще виждаме навсякъде през 2025.

# 528

Хубав е цветът на 2025 година!
Обаче аз леко ще го трансформирам...

# 529
  • Пловдив

Чакаме ново интервю с Енгин, в някое списание например.
Черпя и аз с нещо приятно, че темата е пред заспиване.

# 530
# 531

Пациентът Тахир Лекесиз.
Знае как се ходи при лекар.

# 532
  • Пловдив

Тази вечер по бтв стори стигнахме до 26 м. на 26 оригинален епизод.
Останаха още 4 епизода до финала, по сторито де...

Този фенски колаж за спокойна вечер.

# 533
Добро утро момичета 💕
Хубав и успешен ден!

# 534
  • Пловдив

Добро утро в ден четвъртък, успешен да е и искаме, и чакаме новини.
Остават, както писах, 4 серии от "Казвам се Фара" по бтв стори.
Остават и около 10 дни до завършване снимките на "Стари пари" - ще чакаме тийзър, но кога ли???
А се надяваме да разберем и за бъдещите планове на Енгин след приключването на снимките.

# 535
Моля подкрепете Енгин Аkюрек тук:

https://socipol.com/?c=poll&poll=2024-en-iyi-oyuncu#mank

Енгин е сред 10 финалисти в това сериозно проучване-гласуване за най-добър турски актьор/актриса  за 2024.
Сега трябва да бъдат определени първите 5. За да гласувате, трябва да се регистрирате с имейла си. Мисля, че искат да изберете две имена, т.е. освен Енгин трябва да посочите и още едно име. Който е гласувал вече, нека пробва с втори имейл. Много оспорвана е битката между трето и пето място, много жалко ще е ако Енгин не е финалист....

# 536
  • Пловдив

Усмивката на Енгин за обеден поздрав.

# 537
Хайде от мен още една голяма усмивка от Енгин. 

# 538
  • Пловдив

Имаме нова снимка с музика в сторито на Енгин.
Доста снимки ни пуска в този асансьор.

Допълвам и частта от музиката към снимката - след 2:40 м.

https://www.youtube.com/watch?v=sc4I9MweBy4

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 16:33 от mariana51

# 539

За хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт