Априлче 2025г./тема 2/

• 27 605
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Той в Марковс ли е, Кактус?
Искам, ако мога да мина с едно разкарване.

# 406
Кактусче, колко по-рано се запазва при него за фетална?

# 407
  • Русе
Здравейте, момичета, включвам се с добри новини - бебчето няма Даун, Едуардс и Патау, както и хромозомни аномалии и ще си имаме момиченце. Много съм разочарована от доктор Стоилов обаче. Не ми се обади за резултат, а е бил изпратен на него и още по-неприятното е, че от генетичната лаборатория ми казаха да се посъветвам с него.... Връзка с него нямам и директно ми заяви, че ще се видим на следващата фетална морфология... Не се съмнявам, че е страхотен професионалист, но човешкият фактор много  му куца... Просто го казвам за момичетата, които са избрали него за раждането.
Също така искам да направим още консултации с лекари от София - за фетална морфология и ехокардиография. Моля за мнения и препоръки и за връзка, за да звъння да запазвам часове.
Благодаря на всички, които ми стискаха палци. Сега ще пуснем разширени тестове и пак ще имам нужда от Вашата подкрепа Simple Smile

Тооолкова се радвам за теб!!! С нетърпение чаках добрите новини!

# 408
Здравейте, момичета! Днес отново ни събуди в 5 съседката, ама хитра, първо вдига шум, да ни събуди, след това пуска народната музика. Откъде я е изкарала не знам, ама мелодията, монотонна. Веднага полиция, ама не надвишава шумовите норми, и полицаите са с вързани ръце. Те, викат тя пуска и спира, за да не я хванем. И те се ядосват, че ги викаме, и не могат да помогнат. Питам ги за глоба, не могат ли да й наложат - не,  не установяват силен шум. Вече се чудя дали от бременността съм станала свръхчувствителна със слуха. Намерихме решение с мъжа ми, днес ще ми купи тапи за уши и да можем поне да спим. И той вика, не е силна музиката с тапите би трябвало да спим, без да я чуваме.

Днес най-после ще ходя на преглед и нямам търпение да видя бебка. Дано това системно недоспиване не се е отразило на нея. Вчера нарочно пусна същата музика, монотонна, от 14.00 до 16.00 ч. Ще пиша, като се прибера след прегледа.

Гери, изключително много се радвам за теб. ❤️❤️❤️.  Дай боже, всички да видим здрави бебчета.

# 409
Гери, браво за резултатите. За фетална абсолютно препоръчвам Чучумишев, в МЦ Калчев. Техниката им е велика, а той освен професионалист е и приятен за общуване.
Момичета, вие колко често ходите на лекар? Аз съм чак ноември, в началото от страх ходех всяка седмица. А сега симптомите намаляват около 14 г.с. и започва едно чакане и паника...

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 12:00 от Мануна

# 410
Анонимна, ти предполагам си запазила час за ФМ, което е различно от фетална ехокардиография.
Гери, може да попиташ дали не могат да те запиша и за ФМ в същия ден в МЦ Марковс, поне да е на едно място и да не се разкарваш. Иначе и преди съм казвала, че препоръчвам доктор Чучумишев с две ръце! 🤗

Знам, че е различно, просто от коментара останах с впечетлението, че Гери говори за фетална. А тази фетална ехокардиография трябва ли АГ да препоръча, или можеш и на своя глава да се запишеш😀

# 411
  • София
Гери, много се радвам, всичко е наред. Чавеева е страхотна. В Марковс за феталната ехокардиография знам също, че по-късно излиза графика. На мен ми казаха около 17г.с., че се прави тя. Защо не минеш през Чавеева направо? Има ли проблем, който налага кардиографията?

Чавеева ми обясни, че ако майката и/или бебето нямат някакъв проблем кардиография не е нужно да се прави.

# 412
Мануна, аз ходя през 3 седмици някъде, но и аз в началото ходех по-често, та сега само броя дните до следващия преглед. Аз съм в понеделник

# 413
Заради този висок риск от БХС за генетичните аномалии. По принцип повечето аномалии засягат сърцето и искам да проверя всичко възможно за успокоение. След този резултат до раждането сигурно ще тръпна...

# 414
И аз търся препоръки за втората фетална, чудя се за Чавеева. Аз на първата бях при Стратиева, но ме гледа точно 10 Мин, останалото време друга докторка ме преглеждаше.

И при мен беше така. Отделно жените чакат с часове, за да влязат... Въпреки записания час

# 415
За фетална съм чела много хубави отзиви за Мирчева в Софиямед.

# 416
Гери, поне месец предварително. Ти в коя седмица си? Въпреки, че препоръчвам Чучумишев, по-добре да минеш ФМ и ФЕКГ в един ден. Обади се днес да попиташ в кой ден ще е възможно да се минат и двата прегледа. Иначе лекарят преглежда в Марковс и в Надежда, ако избереш там да правиш ФМ. Имаш избор 🤗🤗🤗❤️ Май Чавеева беше в Надежда и пак можеш там да направиш двата прегледа.

# 417
От днес в 14 гс . Има време. Около началото на декември ще в най-добре тогава ше съм 20 гс, но като знам, че наближават празници ще е пак голяма лудница. Мисля, че с Луничката и още една дама се очертаваме да сме заедно.

# 418
И аз днес влизам в 14та седмица Simple Smile Иначе и аз планувам ФЕКГ като му дойде времето. Просто са мое успокоение искам да мина, не зависимо дали има нужда или не.

Вчера пуснах пренатален тест и другата седмица чакам резултати.

# 419
И аз съм с вас момичета 14+1.

Общи условия

Активация на акаунт