Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 43 523
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
Edelvais123, аз съм ниска дама и си търся такива дънки. Grinning Мерси за препоръката, ще разгледам в сайта! Иначе за празничната колекция, сигурно ще имат готови бройки, но като знам и Спиди как се дънят по празниците с пратките и ако не пасне нещо модела...
На снимка не ми харесват,нито на вид,само при пробата ми харесаха страшно много - flare черни с джобчета отзад.
 На Alessa  вече 3 ,4 връщам,защото са дълги и като се скъсят се разваля страшно много ефекта.
За празниците май нищо няма да взимам,защото имам рокли седят така.
Не поръчвайте Спиди .Отсега са яко зле.Само до офис,Еконт или машинките.
Имах  тяхна поръчка до адрес и дойде с 3 дни закъснение..То все пак зависи кой къде живее и какви варианти има.Еконт поне са точни.
Пращаш и е в офиса на др.ден. Също и  до адрес мисля,че се справят.
Аз ще чакам направо януарското намаление.

# 166
  • Стара Загора
Благодаря, Еделвайс за препоръката. Аз също съм нисичка и дънки от миналата година не съм си купувала. Нищо не ми харесва. На Алеса последно белите дънки купувах- те са еластични, но по тялото. Други не ми харесват. Искам  да си взема и аз със широк крачол, но не харесвам твърде ниска талия. По-скоро нормална. Ще ги разгледам.

# 167
  • Стара Загора
Момичета току що си взех синия клин. Довечера ще го пробвам как стои. Материята и цвета ми харесват, притеснявах се да не е твърде тънък, но е като другите им клинове и панталони .

# 168
Момичета току що си взех синия клин. Довечера ще го пробвам как стои. Материята и цвета ми харесват, притеснявах се да не е твърде тънък, но е като другите им клинове и панталони .
Изглежда по-светъл отколкото на сайта им. Наистина ли е така или се е получил някакъв ефект от осветлението?

# 169
  • Стара Загора
Имаше слънце , когато снимах , за това стои така.Сега гледах и на сайта снимката, изглежда малко по-тъмен отколкото в действетелност. Реалния цвят е нещо по средата. Пробвах да снимам пак , но излиза по същият начин. Довечера ще го пробвам и така ще пратя снимка. Тъкмо ще кажа как е размера.
Добавям след пробата- за първи път си купувам М размер от тях, защото качих 3 кг последната година. Панталона стои много добре, не е твърде впит, много комфортно се чувствам в него. Дебелината ми е идеална, ноо дължината не е. Аз съм ниска 162см , твърде дълъг ми е. И това отдолу незнам за какъв ефект точно са го сложили , но без корекция при шивач няма да стане. Така , че за голямо съжаление мисля да го връщам. Не ми се занимава.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 22:44 от niditop3

# 170
Някой знае ли тази пола дали изобщо ще я пускат?

# 171
Сигурно.

# 172
Някой има ли това яке и може ли да даде отзив и малко реални снимки? Blush Имам да заменям едно черно палто от новата колекция и се чудя с какво. Не мога да преценя много ли е късо / вталено и като цяло как стои това яке.

# 173
И на мен много ми харесва, с 50 лв е по-скъпо от миналата година.
Хубави са им всички якета.

# 174
И на мен много ми харесва, с 50 лв е по-скъпо от миналата година.
Хубави са им всички якета.
Мерси, ще го поръчам да го пробвам все пак Grinning

# 175
Emerald ,моля те дай отзив като го получиш .И аз му се чудя на това яке ,но пак този естествен пух от отдрани животни ме спира …..😞

# 176
Да, Натали...мен също Sad, ще е замяна на едно яке с друго, не че това променя нещо. Иначе съм напълно съгласна, но якенцето изглежда много сладко и ми се иска да го видя на живо.

# 177
Да наистина якетата им са хубави и този модел е доста красив .Аз имам luxury якето и зелената парка и съм доволна + са доста топли .Но аз махам качулките и ги нося без .

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 17:11 от Наталия 83

# 178
Чудя се единствено защо пускат празничната колекция толкова късно. Ето сега “обикалям” онлайн магазините за нещо празнично понеже другата седмица ни е коледното парти от фирмата и ми трябва за тогава. Нова година си я караме вкъщи с приятели всяка година и си седим с домашните дрехи и не ми трябва рокля за тогава и ми е доста тъпо, че чак след 20ти някъде има празнични колекции.

# 179
И на мен това ми е интересно .. хванах един гащеризон в нюд, който изтървах от чудене
Силк нещо си, защото пък едно комплектче сако и пола, сакото е изчерпано
А съм харесала и от на Кристин колекцията, но цените им са доста сооолееениии.

Общи условия

Активация на акаунт