Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 43 523
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
Верно е ,имат и хубави неща но като цяло трябва и да са готови за много критика ако искат да навлезнат в голямата игра ,като започнем с кожите от естествен косъм без ясен произход да очакват PETA да нахлуе на ревютата им плюс има толкова много неща които не са съобразени с пазара навън той е много много различен от всичко е България.в чужбина трябва да доказваш пред закона естествените кожи идват от сертифицирани ферми с хуманно убиване на животните ,това не е толкова лесно и струва много пари

# 151
Незнам, не го разбирам този естествен косъм, независимо от произхода. Направо имам чувството, че съм си одрала котката и съм си я сложила на челото... Малко грубо звучи, но точно така ми изглежда.

# 152
Ами то си е така Емералд .Има хора които не мислят като нас и индустрията няма да спре но поне поне трябва да идват тези кожи от сертифицирани ферми с хуманно ликвидиране на животните без болки и страдания .Но като цяло аз съм против .Естествената кожа айде то така или иначе е остатъчен продукт и хората няма да спрат да ядат месо ,но естествения косъм ме отвращава .Но незнам защо в България това е престижно все още ………

# 153
Якетата са им много скъпи просто, явно правят и малко от тях и като им ги върнат, казват че ги преиздават. Grinning

# 154
Някой пере ли си зимкото яке wild dreams в пералнята? В химическото ще ми го вземат без гаранция и се чудя какво да правя.

# 155
Някой пере ли си зимкото яке wild dreams в пералнята? В химическото ще ми го вземат без гаранция и се чудя какво да правя.
Заради металните елементи ли?Давайте го и не го мислете..
Аз давам друго подобно.Нямам проблем уж.Свалям само ест .косъм.
Но и в пералнята също не виждам да има проблем,просто аз зимни якета ,елеци само на химическо давам.

# 156
Заради металните елементи ли?Давайте го и не го мислете..
Аз давам друго подобно.Нямам проблем уж.Свалям само ест .косъм.
Но и в пералнята също не виждам да има проблем,просто аз зимни якета ,елеци само на химическо давам.
Да заради синджирите

# 157
Привет! Някой получи ли якето Denim Queen, за да даде реален отзив, а не превзетите възхвалявания, които качват в сайта?

# 158
Не, не давам толкова пари, но би трябвало да е хубаво. Все пак тези, които си харесват поръчките оставят хубави коментари. Ако много ти харесва, може да го пробваш, поне ще е качествено и ще топли.
Много скъпо стана всичко.
Розовия пуловер е много як, но 135 лв няма как да дам.

# 159
Момичета, дали ще има празнична колекция според вас? Трябва ми за Коледа и не знам дали да ги чакам .. писах на Мими, но не ми е отговорила.

# 160
Според мен колекция ще има, но дали и кои пратки ще дойдат навреме е друг въпрос. Аз не бих разчитала на 100% на това.

# 161
Е, ще има, нали всякя година има, но кога ще е не се знае

# 162
По-скоро ще може да ги получите за НГ .Така мисля.

Търсех си много време  с широки  крачоли дънки . На Алеса всички са ми дълги. Последните с пришита емблема отзад също са дългички и не толкова широки отдолу,не ми хареса  и този шев по средата. Ако някоя ниска дама си търси такива си взех от Страдивариу$. На пръв поглед са нищо,ама като ги облякох се влюбих. Нагоре тесни,ниска талия (не до ци*ите), не са дълги ,а пък доста широки.Едно време им викахме Чарлстон,сега сте имена имат 😅 Случайно ги забелязах ,защото моята племенничка ме вкара  този магазин.Аз не съм му фен,сякаш не е моят,но  и само онлайн пазарувам...

# 163
Edelvais123, аз съм ниска дама и си търся такива дънки. Grinning Мерси за препоръката, ще разгледам в сайта! Иначе за празничната колекция, сигурно ще имат готови бройки, но като знам и Спиди как се дънят по празниците с пратките и ако не пасне нещо модела...

# 164
От черния петък си взех рокля, много сходна с модела на Secret Garden Рокля 7/8, но в черно и с три четвърти ръкав. Иначе дължината е същата, също има джобове, започва да се разкроява постепенно на същото място.

В момента това е любимата ми есенно-зимна рокля, много стилна, нежна и издължена, и се зачудих дали да не си купя от сега и тази на Алеса за лятото Thinking

Излишно е иначе може би да споменавам, че черната рокля си я взех за близо една четвърт от цената на Алесата, въпреки че и като изработка и материя съм сигурна, че по нищо не отстъпва от Алесиния модел, защото долната ѝ част е 100% памук, а горната е микс от вискоза, памук и еластан.

И не разбирам защо не съобразяват новите си модели си със сезона. Пуснали са някакви поразголени трикотажни роклички на безумно високи цени, които са по-подходящи за пролетта, отколкото за сега.

Общи условия

Активация на акаунт