Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 26 724
  • 506
  •   1
Отговори
# 390
Обяснете ми като се върне даден артикул от тези с подарък,то може ли да се върне за депозит? Не се връщат парите в този случай,но не се прави веднага замяна,остават за депозит. Подаръкът задържа ли се?Излиза ми автоматично да върна и него,а вече изпратих всичко от офис без да знам,че имах и други неща за връщане.

# 391
  • Стара Загора
Да, и подаръка се връща. Иначе може като депозит, парите стоят в профила и при следваща покупка автоматично се приспада сумата.

# 392
Още при поръчка и избора на подарък излизат условията свързани с него.

# 393
Само ако се връщат пари .Иначе може като депозит без да се връща подарък.  Изясних ситуацията.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 14:12 от Edelvais123

# 394
може чрез замяна Simple Smile аз така направих

# 395
може чрез замяна Simple Smile аз така направих
Направо нова колекция,че нямам вече да какво да замянам .Дано я пуснат до края на март месец.

# 396
Posh ,пристигна ли ти роклята lyrical lust ?Интересно ми е дали я произвеждат все още със залепването отдолу 😂

# 397
С дата на доставка 14-15.02 ми я дават. Аз даже бях забравила 😆 Като дойде ще я изтипосам 🤗

# 398
Вчера ми пристигна полото с цвят мока. Върнах го , материята беше типичен найлон, супер тънка и се наелектризираше .

# 399
да, тази блуза е супер тънка и къса , направо не си заслужава парите.

# 400
Аз имам чувството, че тази Мими чете тук и понеже имаше коментари за снимките с колата от една седмица само това пуска. За мен това наистина е проява на супер лош вкус, досадно е и вече направо смешно. Ще спра да ги следвам, и без това супер рядко поръчвам вече. Много тъжна работа. Тези момичета наистина явно са живели много бедно и сега не са на себе си, че имат нещо скъпо.

# 401
И точно,защото са били супер бедни не трябва така да се държат.  Познавам хора с такива скъпи коли,даже ги имам във Фб,ама никога не съм ги видяла да ги изтипосват.  Виждам колите,защото ги карат ежедневно. Жената на мъжа даже кара точно подобно Ламбо .Емиии,няма да я видиш нагъзена върху него и качена във Фб. Естествено,че го прявят нарочно. И като се снимат в колите застават на една страна,че да се вижда марката отзад на седалката.
🤣🤣🤣🤣 "Щастието обича тишината".

# 402
Е то всички на техните години и нагоре сме живели горе долу по-един и същи начин като малки.Joy Всички бяхме бедни, защото богати нямаше! Изобщо не е в това проблема ... Аз съм решила да спра с поръчките, имам неусвоен депозит и 1-2 неща, които са за връщане, ще видя дали ще си харесам нещо от пролетната колекция, но нови пари не смятам да харча при тях засега, тъкмо да разнообразя малко "стила си" Grinning

# 403
  • Стара Загора
И аз се поизчерпах с техните модели и имам нужда от разнообразие. Ако не пуснат нещо съвсем ново и интересно ще се въздържам за известно време от поръчки.

# 404
Получих смс, че утре идва роклята и викам ще им звънна да ги питам дали все още е с подлепваща част в долния край. Казаха ми, че е така - с подлепващ край, питах ги ако се разлепи дали може да й минат един оверлог, отговора беше “свържете се с нас”… Аз няма да мога веднага да я премеря… Дано да е само това “кусура”. Ама ще я видя и ако се подзра, директно им я връщам… Аман

Общи условия

Активация на акаунт