Въпроси за TBI Bank - 3

• 9 240
  • 253
  •   1
Отговори
# 195
Хич не съм очаквала да спечеля, за спорта се включих. С шейничката не се разбрахме, сигурно аз не схванах движенията.
Здраве да е! Flowers Four Leaf Clover

# 196
За регистрация и активиране на TBI приложението, съответно заявяването на карта Neon, нужно ли е посещение на офис или всичко става online?

# 197
Всичко е онлайн. Освен ако нещо не им се бъгне приложението в процеса на регистрация. Тогава може и да се наложи посещение на офис..

# 198
В офиса ще извършат същата процедура, която и Вие ще направите у дома. При мен се получи обратното. Започнах регистрацията в офиса, като служителката  стигна до някакво положение след снимките на лицето, бъгна се приложението и след ден/два аз я довърших  вкъщи. Ако не се получи от първия път изчакайте и опитайте отново.

# 199
ТУК са победителите от играта с шейничката. 50 ваучера по 50 лв. от ОЗОН. И тук не съзрях имената ни.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 20:35 от Seiko7075

# 200
Супер, има ме в списъка, макар и за чорапи и тефтер, пак се радвам 😃

# 201
Супер, има ме в списъка, макар и за чорапи и тефтер, пак се радвам 😃

Честито!

# 202
Здравейте.
Някой има ли представа, ако направя покупка в евро през неон картата, дали ще ми преизчисли еврото, излизайки от банката по изходния за нас фиксиран курс на БНБ 1.95583 или ще бъде по курса на банката, получател на превода? Питам, защото евровата сметка нали е без карта и единственият вариант за плащане с карта в евро е през неон, която е в лева.

# 203
  • София
Да, по фиксирания курс е.

# 204
Супер, мерси

Да, по фиксирания курс е.

# 205
Здравейте, имате ли опит с ползването на картата извън България? Ще я ползвам  като 2ра опция(евентуално, ако нещо стане с другата) и става въпрос за Югоиточна Азия, та ще се радвам да чуя опита ви или да мисля нещо друго?

# 206
Здравейте, имате ли опит с ползването на картата извън България? Ще я ползвам  като 2ра опция(евентуално, ако нещо стане с другата) и става въпрос за Югоиточна Азия, та ще се радвам да чуя опита ви или да мисля нещо друго?
Картата е международна и не би трябвало да има проблем от страна на банката.

# 207
Имаха на сайта списък с държави, в които картата и/или приложението не работят.. В друг форум някой беше споделил, че извън ЕС достъп до приложението става само през VPN.

# 208
Аз я ползвах в Англия без никакъв проблем. Както в градския транспорт, така и в магазини и заведения.

# 209
А в Мароко, дали работи картата ? Ще питам и в приложението, но работещите там не са от най-компетентните.

Общи условия

Активация на акаунт