Въпроси за TBI Bank - 3

• 12 816
  • 342
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Нямам чакащо за плащане в TBI, но успоредно проверих и във Вайбър канала на EasyPay където излиза една Топлофикация от днес. Но пък и мейл с фактурата още не е дошъл.
Възможно е да има нещо временно.
Хубаво е да имаш бекъп вариант за дистанционно плащане - примерно през Вайбър и Изипей както споменах по-горе / epay и т.н
Чак за ядосване едва ли е.
Моят доставчик на ТВ и нет за вкъщи е спрял да работи с тях от миналия месец, съответно вече не минават плащанията, а като регистрация стои.

# 256
Ако при натискане ти дава просто бял екран и нищо повече, се разходи из менютата. Отиди на "сейф", изчакай го да зареди, после на    "сметки". Отдолу на "начало" и накрая "плащания", "битови сметки".

# 257
Ядосвам се, защото снощи бяха видим сметките в приложението - Ток и топлофикация.
А нотификации за ново задължение получавам нередовно , т.е. не им работи известяването коректно.
Имам алтернатива, варианти да си платя сметките - много, но не е в това въпроса.
Предпочитам приложението да работи коректно.
Изпробвах вариантите за достъп.
Другите полета , а и това за битовите сметки работят.
Отделно е и това постоянно забиване относно визуализация на сметката или другите полета.

# 258
Имам алтернатива, варианти да си платя сметките - много, но не е в това въпроса.

Не е по темата, но все се учудвам на хората пред един вървежен клон на EasyPay. Миналата вечер, не можех да се размина от опашките на хора пред него. Млади, заровили носовете си в телефоните и чакат. Ми ползвайте ги тия телефони и за плащане, не само за социални мрежи. Та дори вече дружествата имат плащане директно в техните сайтове с карти.

# 259
Ами, айде де?! И аз се чудя. И много пъти съм писала, че ми е странно защо един път губят време да чакат на банкомат, после втори път на гишетата. Като всичко може онлайн да стане.

# 260
За да си имат "на хартия", че са платили. Това е такъв тип мислене, разбирам го. Моят мъж (1990) тегли заплатата от банкомата и отива да плаща на каса 🤷
Аз съм вкарала картата си в приложението на А1 да се плаща автоматично и да не ме занимава 😃

# 261
  • София
Хартията ще избледнее с времето.
А в ел. банкиране съм си вадила платежни от преди години. Всичко си има там в история на плащанията.
От друга страна ако няма такива хора касиерките в Изи пея ще останат безработни.

# 262
Имам ePay от 2009 год. Плащам там оттогава. Мога да си видя и извадя разписка от 2009 год. Simple Smile Ако някой ми покаже бележка от 2009 год. за електричество - евала. В EasyPay е същото - касиерката само разпечатва тази разписка, която и аз мога да си сваля от системата ePay. И двете са идентични и имат същата стойност. Може да се направи проверка ама ...

# 263
Точно заради нежеланието да трупам/изхвърлям хартия, съм минала много отдавна на онлайн разплащания.

# 264
  • София
Забравяте за сивия сектор в нашата държавица 😈. Ако на мен ми дават повечето пари на ръка, бих предпочела да платя сметките на каса, а в картата да си държа за онлайн чужбинското пазаруване. Примерно, разбира се.

# 265
Тези са ясни. За другите става дума, изцяло по карта.

# 266
  • София
Работи ли изобщо варианта чрез приложението да си захраниш сметката с карта от друга банка? На три пъти ми излиза бял екран

# 267
Работи ли изобщо варианта чрез приложението да си захраниш сметката с карта от друга банка? На три пъти ми излиза бял екран
Сега пробвах със запазена карта Revolut и нямаше проблем. На белия екран въртя 2-3сек. и после си показа стандартния екран за потвърждение. Получих известие от Revolut за трансакцията още докато беше на белия екран.

# 268
  • София
Рухна им системата....
В хранителен магазин не успях да платя, малко по-късно за кутия цигари на бензиностанция са ми дръпнали парите три пъти. А чатът 24/7 не работи.
Предвидете алтернативи ако ще ползвате.

# 269
Само Револют ползвам за плащания на ПОС. Неон си стои с 2 лв.

Сега слушам ТВ, има бойкот на банките. Да не са блокирали плащанията умишлено?

Общи условия

Активация на акаунт