💗Януарчета 2025 💙💛Тема 3🧡

• 36 321
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, избрахте ли вече имена за бебетата ви? Аз още се чудя за мъжко име, бих се радвала да чуя предложения.

# 451
При нас каката и баткото излязоха с много предложения и ще избирам измежду техните идеи. Някаква буква да ни насочиш поне имаш ли като фаворит?
Да има ли имен ден? На мен лично за момче са ми фаворити Симеон, Самуил, Крум, Теодор, Божидар, Борис, Никола.

# 452
  • Пловдив
На мен ми харесват Владимир, Теодор и Мартин за мъжки имена. Но това е много индивидуално.

# 453
Здравейте, мами
Вчера бях на последната ФМ
В момента съм в 33г.с. и лекаря ми каза ,че тялото на бебчето отговаря на 33г.с,но главата на 35г.с. Уж каза ,че не било притеснително, но аз не спирам да го мисля.
Вие имате ли поглед над тези неща?

# 454
При второто ми раждане беше горе- долу такава ситуацията, не се притеснявай. Синчето се роди 2.5 кг в 36 седмица с глава като на дядо си - огромна като обиколка.. Всичко му беше наред, само се наложи да ме позакърпят, но гена си е ген...и към момента момче на 6 е с глава като на кака си - 11 🤣. На мен тогава какви ли не  асоциации ми минаха през главата за аномалии, но всичко беше ок. И при теб всичко ще е наред. Стискам палци.

# 455
При второто ми раждане беше горе- долу такава ситуацията, не се притеснявай. Синчето се роди 2.5 кг в 36 седмица с глава като на дядо си - огромна като обиколка.. Всичко му беше наред, само се наложи да ме позакърпят, но гена си е ген...и към момента момче на 6 е с глава като на кака си - 11 🤣. На мен тогава какви ли не  асоциации ми минаха през главата за аномалии, но всичко беше ок. И при теб всичко ще е наред. Стискам палци.

Дано наистина всичко в наред 🫶

# 456
Не се шашкай, Мили Ванили, както е писала KalinkataMalinkata, сигурно си е до ген. Разни хора, разни глави. И на мен снощи ми казаха същото. Като дължина на бедрото върви малко по-назад, но пък главата... 10 дни напред. Първата асоциация ми беше, че е същински бащичко. Само питах дали тази голяма глава ще е проблем при раждането, но докторката каза, че при трето раждане надали.
Здравейте, мами
В момента съм в 33г.с. и лекаря ми каза ,че тялото на бебчето отговаря на 33г.с,но главата на 35г.с. Уж каза ,че не било притеснително, но аз не спирам да го мисля.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 13:07 от mamelitka

# 457
Не се шашкай, Мили Ванили, както е писала KalinkataMalinkata, сигурно си е до ген. Разни хора, разни глави. И на мен снощи ми казаха същото. Като дължина на бедрото върви малко по-назад, но пък главата... 10 дни напред. Първата асоциация ми беше, че е същински бащичко. Само питах дали тази голяма глава ще е проблем при раждането, но докторката каза, че при трето раждане надали.
Здравейте, мами

То при нас това е ,че нямаме такъв ген, нито в моето семейство,нито в на таткото.
Надявам се все пак да е сгрешил АГ- то с прогнозата и да си излезе нормално бебе

# 458
Аз нямам конкретна буква, с която да започва името. Харесвам доста имена, но все не е моето. Надявам се да усетя някое име и в крайна сметка да е то. Иначе много искам да си има имен ден.

При нас пък крачето вървяло напред. Докторката казва дългокрако ще е. Ама ще видим. 😁

# 459
Избрахме името на нашата мома ❤️
Красина❤️
За миг не съм се поколебала, много ми харесва.

# 460
И ние избрахме имената още в 6ти месец - Йоана и Мелани Heart

# 461
Здравейте! Моля за вашето мнение по повод  раждане. Имам вродена луксация на тазобедрените стави. Препоръката на ортопеда е раждането да е секцио, понеже било опасно. Но  аз вече имам две коремни операции -  спукана киста на яйчника и втората е възпален  апендикс. Моля за съвет. Да рискувам ли да родя нормално, въпреки препоръките на ортопеда или да избера секцио?

# 462
И ние сме категорични с името, даже му поръчах порта за изписването да е персонализиран- Стивън. Heart

# 463
  • София
Всеки от нас си беше мислил за име и когато ни казаха пола си споделихме - и двамата сме мислили за едно и също. Така, че при нас всичко е решено от началото.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 20:57 от t_doncheva

# 464
И вие като нас!
Ха, сега де! Кажете не си ли идват с името?🥰🥰🥰
Всеки от нас си беше мислил за име и когато ни казаха пола си споделихме - и двамата сме мислили за едно е също. Така, че при нас всичко е решено от началото.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 21:09 от mamelitka

Общи условия

Активация на акаунт