💗Януарчета 2025 💙💛Тема 3🧡

• 36 234
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
И моята засега е тогава ❤

# 526
За изписването си мисля да сложа една рокля тип прегърни ме, за да мога да съм гъвкава, ако трябва да се кърми нещо.

Аз да ви питам нещо друго - понеже преди няколко дни взе да ме боли около пубиса ( над срамните устни), на някого дале му се е случвало? Зная, че има в този момент разтягане на мускули, стави, свръзка, но вече взех да се съмнявам дали не е инфекция някаква. Естествено, ще пиша и на АГ, но първо исках да си сверя часовника малко. Иначе болката се сменя и има моменти, в които дори като вървя ме боли или като се залежа...

# 527
  • Пловдив
Аз имам такава болка. Особено ако съм се залежала . Сутрин като стана я усещам и през деня, когато св раздвижа. Докато лежа, не ме боли.

# 528
Аз за изписването мисля да си сложа някоя от любимите ми плетени рокли,.които нося сега. И ботуши. Ще си взема и машата и гримовете,.ако имам възможност да се наглася, че аз съм си кокетка Grin

Ние вчера взехме на бебче комплект за изписване.

Ще бъде и с портбебето от снимката от телефона. Изглежда голямо, но е 55 размер, което може би пак ще му е голямо, но то е за няколко часа,.така че.

Аз такава болка в пубиса съм имала. Мисля, че е от тежестта от нарастналия корем. Аз имам друг проблем - вечер, легна ли в нашето легло и нещо ми става - вероятно на нервна почва. Все едно започват да ме сърбят целите крака отвътре, заедно със слабините. Направо място не мога да си намеря. И идва на вълни. Ужасно е и тъкмо заспя и ме облива нова вълна със "сърбеж" и ме събужда. Срам, несрам, оприличавам го донякъде на възбуда, преди секс. При нас той е мираж и забранен от началото почти, а мъжът ми напоследък много ме привлича Grin
Дали някоя от вас се е сблъсквала с нещо подобно? И си мисля - нали 8 и 9 месец казват, че е полезно да се прави секс. Аз пак имам доста контракции и не смея, но освен ще питам АГ. Дано даде зелена светлина...

# 529
Аз нямам такава болка но през нощта като лежа на страни започва да ме боли под пъпа и като се раздвижа минава. Четох че главичката понякога може да натиска и за това да има неразположение в долната част.

По повод на интимните контакти, и аз имам контракции и ме е страх но най добре лекар да каже.

Исках да ви попитам вашите бебета с мърдането равномерно ли ги усещате. Моята има дни в които не спира, в други почти не я усещам и се панирам здраво… при вас как е?

# 530
Имам всякакви болки вечер като си легна точно в интимната област - и той притиска , и умората през деня, и корема…

Иначе ние имаме зелена светлина на интимност след 15ти декември. Доктора смята че ще помогне за раждането и ни стимулира да правим секс. Да качвам стълби и да се движа доста. Колко е вярно нямам идея 😂😂😂😂

# 531
Исках да ви попитам вашите бебета с мърдането равномерно ли ги усещате. Моята има дни в които не спира, в други почти не я усещам и се панирам здраво… при вас как е?

И при мен е неравномерно, един ден е много активен, сега два дни май само спи 😀 побутва ме от време на време, колкото да подсети за себе си😃

# 532
Да се включа и аз в темата за мърдането на бебето.
Аз пък искам да попитам възможно ли е като се мести по интензивно да предизвиква контракции? Често наблюдавам, че вечер като си легна става много активен, а контракциите се засилват. През деня като не мърда почти нямам и контракции, та направих някаква връзка, че може да са свързани двете неща. 😅

# 533
Да се включа и аз в темата за мърдането на бебето.
Аз пък искам да попитам възможно ли е като се мести по интензивно да предизвиква контракции? Често наблюдавам, че вечер като си легна става много активен, а контракциите се засилват. През деня като не мърда почти нямам и контракции, та направих някаква връзка, че може да са свързани двете неща. 😅
Междудругото сега ме замисли, че напоследък и аз имам стягания, когато си размърда🫣

# 534
  • Пловдив
Според мен двете неща са обвързани. Почнат ли да мърдат много - имам контракции. И в същото време сигурно усещат стяганията на контракциите и почват да шават повече. Един затворен кръг става.

# 535

И при мен е неравномерно, един ден е много активен, сега два дни май само спи 😀 побутва ме от време на време, колкото да подсети за себе си😃

Хубаво е да знам че не е само при мен защото не бях сигурна дали е нормално🙏

# 536
Относно интимните контакти , ние не сме имали забрана и сме се гушкали без прекъсване, но и аз не съм получавала контракции от това .
Моят бебок предизвиква т.н. локални контракции когато се размърда. Днес беше много активен . Вчера го нямаше никакъв. Hug

# 537
Здравейте,
При изследване на урина ми излезе следи от белтък в урината, после правих 24часова урина и излезе, че белтъкът е завишен - 0.5 при норма до 0.15. В 35гс съм, някоя от вас да е била в подобно положение и какво се предприе? Кръвното си ми е ниско от началото още 100/60. Нямам отоци. Аз съм в болница за задържане от 2 месеца и говореха за изписване, но при това положение, не знам...

# 538
Има ли някоя мама, която е започнала да ходи на тонове? Би ли споделила как преминава такъв преглед? Мен ме викат от 34-та седмица, т.е. от по-другата всяка седмица по веднъж.

# 539
Здравей. Аз бях днес на тонове за втори път (32 седмица). Процедурата е: лягаш на една кушетка, връзват те с два колана, на които има устройство. Намират с устройството къде е бебето и го оставят там. Така лежиш 15, 20 мин., докато излезе самия запис. Записват се тоновете, ако има контракции + движенията на бебето.
Лично при мен и двата пъти бебето много се дразни от тези устройства и много мърда, но има бебчета, които си спинкат докато ги записват. Лекарите твърдят, че не дразнят бебето, но е факт, че и двата пъти риташе много силно, все едно искаше да ги махне от корема. 😂
Дано съм обяснила разбираемо. Не е нищо страшно, даже е приятно да чуваш сърчицето на бебчето. 😊
Тази вечер таткото за втори път си долепи ухото до корема ми и казва, че му чува пулса и с просто ухо. Много е развълнуван. ☺😅
Има ли някоя мама, която е започнала да ходи на тонове? Би ли споделила как преминава такъв преглед? Мен ме викат от 34-та седмица, т.е. от по-другата всяка седмица по веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт