💗Януарчета 2025 💙💛Тема 3🧡

• 36 227
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
Нашата кака пък е с ларингит в болницата.  Няма да казвам как се спи на единично легло и двете.Лошото е , че и аз започвам да се заразявам от вирусите в тази болница .  Ту сополи, ту болки в корема . Ще ми се да съм здрава до раждането. Освен Осцилококцинум, чайчета и парацетамол , бихте ли ми препоръчали нещо ? Днес ще дойде свеки да ме смени за два дена , все сме така този период от годината. Rolling Eyes

# 556
На мен много ми помогна и биозин мама на няколко пъти. Когато усетя, че не съм добре взимам по две хапчета на ден.

Нашата кака пък е с ларингит в болницата.  Няма да казвам как се спи на единично легло и двете.Лошото е , че и аз започвам да се заразявам от вирусите в тази болница .  Ту сополи, ту болки в корема . Ще ми се да съм здрава до раждането. Освен Осцилококцинум, чайчета и парацетамол , бихте ли ми препоръчали нещо ? Днес ще дойде свеки да ме смени за два дена , все сме така този период от годината. Rolling Eyes

# 557
Момичета, да попитам: От тази сутрин имам някакво бяло течение, чисто бяло е и гъсто като консистенция. Дали да изпадам в паника и да пиша на доктора, или е нещо нормално според вас? Рано ни е все още за тапа или там каквото и да било. 😀

# 558
  • Варна
Момичета, да попитам: От тази сутрин имам някакво бяло течение, чисто бяло е и гъсто като консистенция. Дали да изпадам в паника и да пиша на доктора, или е нещо нормално според вас? Рано ни е все още за тапа или там каквото и да било. 😀
Според мен нямаш повод за притеснение, аз през цялата бременност съм все с някакво течение, да не говорим че и гъбички имах няколко пъти.
АГ каза че е съвсем нормално да имам течение, а за тапата доколкото знам не може да се обърка, нещо слузесто е.
Но все пак за твое успокоение пиши на лекаря си.
Аз последните дни се чувствам като парцал, все гледам да лежа, без настроение съм, то и времето допринася за това.
Вчера пристигна и леглото на бебчо,  по празниците ще сглобяваме и започвам с прането и подреждането.
Другата седмица съм на преглед при доктора където ще раждам, да видим какво ще каже и той.
Като цяло всичко върви по план, но мен нещо взе да ми се свива душата.

# 559
Края на 34та седмица пълна спрях всичко - магнезий, акард… много е яко да не пиеш хапчета леле 😂😂😂 Така ми тежеше това с тия хапове, през живота ми не съм се тъпкала толкоз с хапчета.

# 560
  • Варна
Края на 34та седмица пълна спрях всичко - магнезий, акард… много е яко да не пиеш хапчета леле 😂😂😂 Така ми тежеше това с тия хапове, през живота ми не съм се тъпкала толкоз с хапчета.
И аз чакам да ми спрат хапчетата, че и аз през живота си толкова не бях пила. Ужасно е.

# 561
Днес бях на преглед 34 г.с и 5 дни. Бебчо е седалищно разположен още. 2700 грама. След 2 Седмици пак съм на преглед... Дали ще се обърне или не, то ще си реши. Много ме натиска вече и трудно ходя. Когато се беше обърнало с главата надолу ми беше рай ходенето, а сега кретам едва едва, трудно седя, трудно лежа 😁
Вие момичета как сте с разходките? По колко време се разхождате на ден?

# 562
Аз се разхождам всеки ден. Доктора каза да не се залежавам. Може да е за 30 мин но излизам да се мотая. Къде до магазин, аптека, парк… отделно вкъщи бръмча нагоре надолу . Намирам си занимания - боклук, двора да измета, стълбището , пране ала бала. В събота съм на курс за подготовка за раждане. През седмицата мисля и на училище за родители да ходя.  Малко съм бавна, ама кретам. Знам че като вляза в 9тия трябва да съм доста активна - доктора ме предупреди че това ще ми помогне.

# 563
Да, и аз не се спирам, въпреки че понякога едва издържам. Често се претоварвам. С детето ми обикаляме здраво като е хубаво времето. И неусетно вечер съм без капка сили... Предишната бременност бях по-добре, но тогава бебето ми беше главично от началото докрая и усещането беше къде-къде по-различно, беше ми много по-леко. Докрая си бях активна, разхождах кучето, както и сега, върших си цялата домакинска работа, обикалях пак като линейка зимата 😁

# 564
И аз съм доста активна, допреди няколко седмици правех минимум по 7 хил. крачки, отделно и йога за кръста и бедрата. А тези дни яко клякане и търчане, че апартамента трябва сериозно да се изчисти след ремонта. Grinning

# 565
  • София
До миналата седмица се вихрех и не се спирах, но от неделя съм с почти постоянни болки ниско долу и стягане. Доктора ми каза да пазя леглото, никакво пазаруване, разходки, вдигане на тежко и т.н. и ако няма подобрение ме очаква прием в Патологията. Предписал ми е 3*2 магнерот и 3*2 но- шпа. А аз от своя страна се притесних и уплаших, защото съм 34+4 и е рано още.

# 566
Здравейте!

Аз за дрехи за бебето за изписването питах 😂 за мен хич не ми е зор. ММ ще дойде да ни натовари и се прибираме вкъщи без снимки и тържественост. И с първото така процедирахме за разочарование на бабите тогава. Но в същия ден изписваха 6-7 бебета и се радвам, че се изнесохме набързо.

Някой ме пита за баткото - на 8 години е, не е много малък. Ама ето в момента е болен и само се завира в мен, търси ме да го гушкам. Мамин глезанчо си беше до сега, ама ще трябва да се стяга.  Той от години даваше зор да имаме бебе 😂 миналата година беше казал, че не вижда вече друг вариант освен да пише на дядо Коледа 😂

С първото не ми е падала тапата, та и аз не знам какво е. Мерси за обяснението.

Аз от десет години ежедневно пия хапчета заради автоимунно заболяване, не ме бъркат вече. Ще питам трябва ли да спирам магнезия, ама не ми се иска. Виж инжекциите бих спряла, ама май не се спираха, не помня.

За интимности - аз имах хематом и малко кървене в началото, та и тази бременност е мине без. Ама към 39-40 седмица може, че тук си чакат до десет дена да преносиш, което ми звучи прекалено дълго.

Аз се разхождам понякога, но не всеки ден. Ако шетам нещо из къщи, гледам да си почина след това. Тези дни гладих, та не съм се разхождала. Утре мислех да се разходя да прибера баткото от училище, ама той се болен и ще е вкъщи.

# 567
t_doncheva, всичко ще е наред Simple Smile Не се претоварвай много..

# 568
Kanine, и моето бебче пак е седалищно... Ти как ще раждаш, секцио ли?

# 569
Надявам се нормално, стига да се обърне Simple Smile АГ ми каза, че ще чакаме да се завърти до една седмица преди термина. Чакаме... А ти в коя седмица си и как искаш да раждаш? Аз съм с предишно секцио и при мен не е препоръчително, ако бебето е в седалищно предложение, да се пробва нормално раждане...

Общи условия

Активация на акаунт