При все това от всички "нечитави" мъже не видях един да си позволи да нарича пишещите жени с епитети като комплексарки, сметкаджийки (макар те самите постоянно да говорят за пари и сметки), злобни, или нещо подобно на тези думички, които получихме мъжете тук.
Хубаво е човек като спори да адресира аргумента, а не персоната на отсрещния спорещ.
Дъщеря си обичам по съвсем друг начин. Гледам да я подкрепям, да я уча на каквото мога, да й давам съвети (тя го нарича "четене на лекции", радвам й се на успехите, забавно ми е да я наблюдавам и да съм край нея, тя е весело, младо, жизнерадостно и красиво същество.
Жена си обичам по спокоен начин като партньор в живота, ежедневието ни е по-лесно един с друг, минали сме през какво ли не заедно. Но не мога да кажа, че съм лудо влюбен, че без нея не мога, че бързам след работа да се прибера в къщи да я видя - такива работи са присъщи по-скоро на тийнейджърите. Възрастен мъж би ми изглеждал вдетинен или направо като глупак, ако я докара дотам по някоя жена. Ма може пък това да го прави щастлив, така че защо не. Аз така не съм се чувствал от 20 години и нагоре, и когато съм се чувствал не е траело дълго и обикновено не ми е отвръщано със същото, както отбеляза и друг мъж по-горе. Мен пък навремето си разни жени като са ме гонили и полудели по мене, аз съм гледал да избягам от тях. Нормално е така да става.
)) Стигаме до фундаменталния въпрос, задаван в кралския двор във Франция -- възможна ли е любовта в брака?