Как обичат мъжете?

• 55 855
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 750
А сега ако идеш на бар, какъв е етикета, че не съм ходил отдавна - трябва ли сама да си купиш пиенето, или мъжете, които искат да те заговарят трябва да ти го купят, за да докажат, че могат да се грижат за теб?

# 751
Супергрозно изказване, Артист
gotemperor била ниско ниво, това си е обида

не го очаквах от теб, но ето, грешала съм

не че в темата не се разменят тънки намеци и други обидни формати, но са на принципа "каквото повикало"
А тук изчислението на нивото откъде го взехме?
простотия...

Hazel - моля четете по внимателно постовете.
В крайна сметка нито ниво мога да коментирам нито умствен багаж. Тук най вече се чепкаме за глупости. Опитаха се да ме захапят и аз отвърнах. Може би малко остро, но в крайна сметка коментираме без да се познаваме. Обиждаме се без да се познаваме. Споделяме без да се познаваме. Един вид вентилираме в този форум. Малко тъпо но времето да минава. Аз поне си губя времето тук и по някога наистина е загуба на време.
Хайде със здраве и не го приемай толкоз навътре.

# 752
  • София
Криско, разбрахте, че за теб е кошмар мъж да плати за три вечери без да е получил какво? Секс? Зестра? Наследник? Joy Мъже, които се пишат провайдъри, ама ги е много страх да дадат няколко лева за инвестиция, която не ми е сигурна, са ми много забавни Smile А после се жалват къде отишли традиционните ценности.

# 753
А сега ако идеш на бар, какъв е етикета, че не съм ходил отдавна - трябва ли сама да си купиш пиенето, или мъжете, които искат да те заговарят трябва да ти го купят, за да докажат, че могат да се грижат за теб?
Идея си нямам. На непозната жена в бар, не купувам нищо. Ще ме съди.
Особено ако е Аида.
JoyJoyJoy

# 754
Когато съм канел момиче да излезне с мен винаги аз съм плащал сметката.
Когато са искали да излезнат с мен и мен са ме канели също пак съм плащал сметката.
Само веднъж едно мое старо гадже плати сметката като тя настояваше. Супер сконфузно се получи и направо щяхме да се скараме. Накрая излезна с някакъв номер уж, че нещо черпила. Още го помня. Беше ми супер некомфортно, че някой ми плаща сметката. После се реванширах, но още го помня случая. Мъже, плащайте сметките, за да не се травмирате като мен!!!  Толкова години и аз не мога да го забравя.
В кръга на шегата разбира се, но според мен един мъж покани ли дама на вечеря или да излезнат, да е готов да плати сметките. Какво толкова, едни кирливи пари. Направете си удоволствие и дайте повече от колкото сте получили.
Ако един мъж не се научи да дава и една жена не се научи да получава значи имате проблеми. Аз все още не мога да разбера семейство но всеки си има собствена сметка и пари? Това не е семейство. Работя на няколко места и парите които печеля са за семейството. Това е моята философия. Аз най -много пари печеля но най малко харча. Нека се радваме на живота. Пари се печелят стига да искате.
Обръщение към мъжете: Мъже не се притеснявайте да платите цялата сметка, това е в реда на нещата. Кажете й, че изглежда прекрасно тази вечер.
Обръщение към жените: Жени не се притеснявайте да ви платят сметката, оценете го и кажете някоя хубава благодарна дума на мъжът който ви е извел. Ще му “вдигнете акциите” моментално.
Не бъдете егоисти хора. Живота е низ от страдания и ако ние си го правим допълнително труден още по зле ще стават нещата.

# 755
Криско, разбрахте, че за теб е кошмар мъж да плати за три вечери без да е получил какво? Секс? Зестра? Наследник?
Ми нали ти казваше, че мъжът трябвало да плаща, защото жената пък щяла да ражда деца. А те хората още не се очертава да пристъпят към процеса, чрез който се правят децата, камо ли към раждането им - обаче плащането трябва да започне веднага?

@Артист - естествено, че ако ти е кеф с някого (мъж, жена), ще почерпиш. Аз и с приятели като седна, понеже ми е кеф да се видя с тях, черпя. Те също.
Друга е работата обаче като седнеш с човек, който е излязъл с теб за да те преценява, да те наблюдава, да те съди по това каква музика слушаш и какъв стил се обличаш, да ти задава въпроси като на интервю - и за удоволствието да те интервюира трябва да си платиш?

# 756
Криско, разбрахте, че за теб е кошмар мъж да плати за три вечери без да е получил какво? Секс? Зестра? Наследник?
Ми нали ти казваше, че мъжът трябвало да плаща, защото жената пък щяла да ражда деца. А те хората още не се очертава да пристъпят към процеса, чрез който се правят децата, камо ли към раждането им - обаче плащането трябва да започне веднага?

@Артист - естествено, че ако ти е кеф с някого (мъж, жена), ще почерпиш. Аз и с приятели като седна, понеже ми е кеф да се видя с тях, черпя. Те също.
Друга е работата обаче като седнеш с човек, който е излязъл с теб за да те преценява, да те наблюдава, да те съди по това каква музика слушаш и какъв стил се обличаш, да ти задава въпроси като на интервю - и за удоволствието да те интервюира трябва да си платиш?

Ако една жена седне срещу мен и не ме разпитва, значи тя няма абсолютно никакъв интерес към мен. Аз пак бих платил сметката но не бих повторил разбира се. Колко може да изяде една жена бе човек. Покажи й в края на вечерта, че независимо как се е държала ти си бил мъж с главно М и да видиш как тя ще те потърси с други намерения. Жена да ми мълчи на среща и да си цъка в телефона - плащам сметката и я моля най учтиво да си тръгваме след като си изядем манджите и супите там.  Хахахаха.
Не бих дори повдигнал въпроса да си плати тя сметката. Аз ще потъна в дън земя от срам ако това го направя. Ако не мога да си позволя да изведа една дама на вечеря не я каня. Ако имам лимитирани средства избирам ресторант или заведение в което мога да си позволя. Обсъждаме и й казвам днес имам еди колко си лева, можем да отидем там и там, ОК ли си. Ако тя направи дасони - ясно е излизаме тя да се фука а не заеади мен. Ок хайде ще ти се обадя като имам повече пари и до там.

# 757
  • София
Аз правя грешката да говоря много за себе си, но напоследък се уча и да задавам въпроси. За телефони на среща и дума не може да става - това вече е много невъзпитано.

# 758
Аз правя грешката да говоря много за себе си, но напоследък се уча и да задавам въпроси. За телефони на среща и дума не може да става - това вече е много невъзпитано.

Рокстар,
Нормално е една жена да говори повече от един мъж. Вие сте емоционални и искате да изкажете всичко. Гледай мъжът с който си на масата дали те слуша, как те слуша и дали задава въпроси. По това може да разбереш дали има интерес към теб. И когато си отделила 30-50мин да се нагласиш да си красива за тази среща и си вложила време и средства и накрая мъжът да поиска да си платиш твоята сметка - е това би било супер обидно. Колко може да ти е сметката  30 лв 50 лв? Не ги разбирам такива мъже. Може би защото съм от по старото поколение ли?

# 759
  • София
A всъщност, това с плащането са уникални случаи, 2-3 най-много.
Иначе всичко си е нормално и приятно.

Ха-ха, сетих се за един, който избяга! Той си беше поръчал бира, аз си поръчах коктейл и салата. По едно време вика "отивам до тоалетната" и изчезна. Добре, че сервитьора беше пич, та ми каза. Оня му оставил 5 лв за бирата и бегал. Аз, естествено, имах пари за моята сметка, платих си я.
А по време на разговора изреди как бил на 10 курорта по българското черноморие. Демек - уж има пари!
Трябва да направя сценарий за стенд ъп комедия. Имам материал поне за половин час шегички на тема срещи.

# 760
А я да запитам, понеже доста жени казаха, че са ОК да имат секс-бъдита, или понякога не искат сериозна връзка, а просто секс. Тогава пак ли трябва да се плащат вечери и с каква цел?
Като няма да има общи деца, ипотеки и т.н. за какво му е на мъжа да демонстрира, че може да се грижи - тогава не е ли достатъчно просто да е забавен, да е секси, пък ако ще и пукнат лев да няма (или да не иска да похарчи)?

# 761
С бъдито всеки си плаща сметката и чисти сметки.
Че там не се знае този месец ще се видите ли или другия.

# 762
Леле, гръмнахте ми бушоните последните петнадесетина страници... Сетих се как разбрах преди години за семейство познати че си делят всичко до стотинката и всеки си държи парите прикътани и ги харчи за себе си, само за детето си разделят разходите - пак до стотинка... Бях изумена как изобщо е възможно да съществува такова семейство (за пръв път чувах), обаче като ви чета явно и тази шантавост е взела да става модерна... Непонятна ми е подобна философия. Сметки отделни - да, заради заплатите, обаче той до моята има достъп, аз до неговата - също... Броене на стотинки би било лудост, аз ще се побъркам веднага... Flushed Astonished

Едно време никога не е ставало на въпрос за плащането на кафе или ресторант, или дискотека... Редувахме се просто, без изобщо да го мислим, още от първите срещи така тръгваше, явно аз винаги съм попадала на такива мъже...  Open Mouth

# 763
Ебаси, чета и се кръстя. На първа среща с приятеля ми от кафе отскочихме и в ресторант.
Една стотинка не ми позволи да платя. Изпрати ме до вкъщи и не пожела отплата в "натура".
Боже колко мъка има по света... Боже.

Бе и това си е рискован подход, половината ти колежки тук ще кажат - манѝ го тоя импотент, щом не натиска след ресторант, ами те изпраща само до входа. Та знае ли човек?

Абе Хензел, ти като си бракувана, кво ги развиваш тогава тия локуми за първа, па за втора срещи, па за ресторанти и кафета, па за средни пръсти? На нас ни е ясно, че въпреки всички технорогични чудеса и соц мрежи, средния пръст си остава недостижим лидер в бързата комуникация.
А в твоя контекст цялата история мирише на едно спекулативно "Трай коньо за зелена трéва".
Незнам, незнам, бракувана, а пише във форума на разведените...

# 764
В семействата е съвсем различно. На последните страници ставаше дума за плащане по първи срещи.

@Бази - значи: Бъди = секс без да плаща вечери; Потенциален сериозен = плаща три вечери и няма секс?
После някоя жена ако каже "защо няма сериозни мъже"? Ми защото излиза, че по-добре да си несериозен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт