Как обичат мъжете?

• 55 857
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 765
Аз съм отгледан от бохеми демократичен човек и всякакви дребнави, стиснати и пресметливи формати са ми повод за малко смях

Което няма нищо общо с ММ. Да не преекспонираме

# 766
Защо жената иска той да плаща вечери, ако тя няма да ражда от него веднага - защото жените не харесват стиснати мъже, харесват мъже, които са готови да инвестират в тях (време,  емоции,  пари).
По сущата причина вие сваляте хубави момичета, а не бабички, въпреки че няма веднага са се жените за тях и да им правите деца - защото харесвате млади и хубави жени.
Ко да правиш, природа.

# 767
Аз винаги, когато съм водил жена на Гюрлата съм плащал сметката. Даже съм й давал да си отчупи, ако иска и от моята питка. Много добър ресторант за първа среща (и за втора, четвърта и пета). Имаше и цветенце на масата във малка вазичка. Може да не се получи химията с другия пол, но няма да си тръгнеш гладен. Трябва да се гледа позитивно винаги.

# 768
Голяма драма е винаги с тази първа сметка. Честно, ума ми не го побира какво толкова. Рядко първата среща е в някой супер скъпарски ресторант, в повечето случаи хората го дават по-лежерно - бирария, пицария, кафене, някое малко ресторантче. Жените масово се притесняваме да плюскаме като за последно първите срещи та е най-вероятно дамата да си поръча салатка и някое аперитивче. Ако тия 20-30 лв макс са способни да ви бутнат, не знам.

Аз направо не смея да разкажа с каква сума се е изръсил (без да знам) ММ за нашата първа среща, която не беше в ресторант, а в планината - вярно ние се познавахме от преди въпросната среща та явно е имал сериозно желание да се получи между нас, но аз разбрах чак след месеци. Искал да си изкараме хубаво и не щадил финанси по въпроса.

Това плащане все го разглеждате в чисто финансов аспект, а то изобщо не е свързано с парите. Буквално става дума за жест, кавалерство и отношение. И да, показва попринцип как разсъждава човека, не с какви авоари разполага. То е същото като да поканите жена на първа среща в ресторант вечерта и тя да дойде по чехли, рошава, без никакъв грим, с увиснали дънки и разплута блуза с леке на нея. Виждаш как грам не й дреме и грам не е вложила никакво старание и няма как да е приятно преживяване.

# 769
Гугълче, обясни се многократно това.
Вече сме на етап гаври. Joy

# 770
Еее, изпуснала съм интересното значи. Grinning

Aз да си кажа, не бих отрязала категорично мъжа, ако не плати на първа среща цялата сметка. НО ще ми седи като първи фалстарт и ще съм доста по-критична и доста по-предпазлива в следващите ни срещи. Дет се вика ще го следя с 2 подозрителни очи и шанса в последствие да станем сериозни ще е далеч по-нисък.

# 771
Еее, изпуснала съм интересното значи. Grinning

Aз да си кажа, не бих отрязала категорично мъжа, ако не плати на първа среща цялата сметка. НО ще ми седи като първи фалстарт и ще съм доста по-критична и доста по-предпазлива в следващите ни срещи. Дет се вика ще го следя с 2 подозрителни очи и шанса в последствие да станем сериозни ще е далеч по-нисък.
Модерните, млади мъже не плащат.
Те признават женската еманципация. И без лоши мисли, делят сметката.
Ако ви се излиза с по-млади мъже, го имайте в предвид.
Мъж над 40+ вече ако не плати ..... значи няма ама никакви желания за втора среща Simple Smile

BasilA,
Амииии то 90% май си е гавра

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 23:06 от RoninBG

# 772
Излизаме. Плащат си. После какво се случва, не питай. Joy

# 773
  • София
Съответно и жените по инстинкт усещат, че мъж, който не иска да инвестира в тях  и едно кафе и все гледа да не се прецака, няма да е мъж, който ще се грижи за нея и децата им, когато тя е в слаба позиция - бременност,  раждане, майчинство

Само дето:
1. Кой почва да инвестира на първа среща? Ти още не го знаеш какъв е, ама вече ще инвестираш? Може дамата да е като оная, дето пречука П. Пеев /или да си е точно тя, а не посестрима по душа/. И в нея ли се очаква да инвестираме? Видяхме докъде стигнаха тия, дето са инвестирали в нея - единият е в гробището, а другият не може да си гледа детето спокойно! Та на първа среща шансът да е такава още е доста голям, защото едва ли сте общували дълго преди да се видите лично. Колко ли се познавате, ако сте си лафели в контролирана среда, демек през някаква платформа за размяна на съобщения, да речем? Даже изключвам варианта да сте се запознали преди 10 минути и единият да е предложил да пиете по кафе.

2. И каква инвестиция е кафето или нечия сметка? Едно време хората инвестираха в домове за семейството си или пари за образованието на детето им и то доста след първата среща, сега, моля ви се, сметката в ресторанта била инвестиция! Та чак и етикет го нарекоха по-рано - самият факт, че дотук има поне 4 различни опита да се легитимира това искане показва, че едната страна вади от девет кладенеца вода, за да обяви нещо за задължително, а другата са мъжете. 

2. Тази тема доказа, че дамите мразят стиснати, ама и не могат да ги разпознават. Критерият ви е идеален за разпознаване на широкопръсти бъдещи клиенти на социалното подпомагане с липсваща финансова култура /другите ще ги филтрирате доста успешно, а тия до един ще бъдат одобрени/, а не за стиснати. Ама и като закъсат, пак тия ще почнат да ви искат пари вместо да ви дават. Нищо чудно дори да се оправдаят с това, че навремето са плащали за вас! Ще бъдат одобрени и разни мамини синчета, дето харчат парите на мама и тате, заради което щедро раздават. И като мама и тате обеднеят или умрат, вие ще сте новата мама. Нивото ще е ниско, ама не аз съм раздавал водолазните костюми на гмурналите се в Марианската падина дами!

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 03:57 от Странната птица

# 774
Мисля, че е повече от ясно, че когато в едно семейство единият от двамата остане без доход другият трябва да се грижи за него. Само, че за да стигнете до етапа да си играете на семейство трябва да си показал, че си готов да си "провайдър".
За това е цялата тая драма с двата лева за кафе.

П.П. Това е същото като жена да ти дойде на срещата с кофти хигиена и външен вид и ти от добро сърце да й се обадиш.

# 775
  • Далечният изток
Ейййй навил си е човекът, че жените искат, и това е... Ти не разбра ли, че никой нищо не иска от никого, поне не и жените да искат да им се плаща нещо по срещите. Всичко се случва по же-ла-ни-е! По желание, бе човек. Как въобще си го представяш, че жена ще дойде с теб в някое кафе и ще ти каже Ама искам да ми платиш кафето?! Или в ресторанта Поръчвам си една салата, ама ти ще я платиш?!
Ти не плащай нищо никога, карат ли те? Не ходи на срещи, не се занимавай с жени, и нищо не плащай. Както и правиш. И предполагам си си много добре така...

# 776
Мъжът не плаща на първа среща, защото жената може да е сериен убиец Joy
Ей това е аргумент!
Само да опровергая, че като излизаш с по-млади мъже не плащали - има си много добре възпитани млади мъже, които нямат проблем да бъдат мъже.
Визирам възрастта 25-35.

# 777
  • София
Криско, разбрахте, че за теб е кошмар мъж да плати за три вечери без да е получил какво? Секс? Зестра? Наследник?
Ми нали ти казваше, че мъжът трябвало да плаща, защото жената пък щяла да ражда деца. А те хората още не се очертава да пристъпят към процеса, чрез който се правят децата, камо ли към раждането им - обаче плащането трябва да започне веднага?

Не, Крис, казах, че мъжете и жените не са еднакви, та очакванията към тях да са еднакви Wink Затова те и иронизирах, понеже го извъртя по този начин Joy

И ето, пак... Една салата, голямата инвестиция Joy Три вечери, онзи направо се е разорил Joy Плащането започвало веднага, сексът не... Аз пак да питам, толкова ли струва една жена за теб, една салата? Евтин мъж може да привлече само евтина жена.

ПП: В една друга тема обаче се раздаваха съвети от мъже на мъже, как ако е пуснала на първа среща, не става и да не се занимава с нея Joy

# 778
  • France
Мислех да нося цитати в страшките, но не знам кое по напред. Салатата-инвестиция или серийната убийца с платено кафе? Thinking

# 779
Аз гласувам за серийната убийца! Топа на топа Joy
ПП - на първа среща, дами, освен нагласени-направени, моля не забравяйте свидетелството за съдимост!

Общи условия

Активация на акаунт