Как обичат мъжете?

• 55 683
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 945
Какъв процент мъже работят тъй наречените "изграждащи блага" професии? Много по-голям процент жени раждат.
Да, ама мъжете не съм чул да ревнат "ние сме силни, жени не ни трябват" или да се отделят в градове само за себе си, както сега чета, че правели някои прогресивни жени.
Мъжете признават ролята на жените и много рядко има някой кисел стар ерген да каже "не ща аз жена в живота си". А жените са тези, които тръбят "ние сме силни и независими, мъже не са ни нужни". Или да кажем не щат обикновен мъж, а само млад, хубав, галантен, богат, полов атлет, и нам'къв още. Хубаво, ама повечето мъже на света нямат всички тези качества накуп. И бащите, и дядовците им са ги нямали (накуп), но майките и бабите ви не са казвали "не ни трябват мъже", а са живеели, и то сравнително щастливо, с каквито мъже има.

# 946
  • France
Криско, съвсем почна да пишеш като форумен трол 🤢🤮
Ще кажа само една абревиатура MGTOW.

# 947
Да живееш с каквото има мъж/жена, обикновено никога не е щастливо. Надали и ти би живял с каква да е жена.

# 948
Абе, Крис, докога ще правиш това необективно, неоснователно, изкривено сравняване?

В твоя свят няма мъже насилници, няма мъже, възползващи се от пари и власт, няма Тръмп, няма мюсюлмани със специфичните им ограничения - а една голяма любяща мирна група мъже, обичащи жените от които изключението са "няколко кисели ергена"

И още: в твоята вселена жените нямат деца, нямат съпрузи, няма остарели дами - всички седят по някакви амазонски градове и тръбят нещо си.

Баси въображението...

# 949
  • France
Отдавна ме съмнява Криско да е щастлив и дори да знае какво е.

# 950
  • София
И съм забелязала, че всички форумни мъже са убедени, че всички жени са около 30, без деца. Останалите "не сме жени".

# 951
😂😂
А, моля, моля, аз не съм обикновена и не ща чак обикновен мъж. Мъничко може.
Досега всичките ми мъже са се отличавали с необикновеност. Вече в каква посока, това е друга работа.🥳

# 952
  • София
Излишно се заяждате. Някои от нещата, които Крис78 пише, са като цяло верни. Просто (Крис) не знам защо ти и някои други съфорумци се припознавате във всяка критика, която тук по женски си обсъждаме, и почвате да защитавате тъй пламенно целия мъжки род. Ми сред вас има такива, дето не са стока, не че сте всички такива със сигурност. При нас жените е същото.
Ето например ако мъж ми сподели "Не харесвам грозни/отпуснати/твърде слаби жени (примерно). Не обичам лакоми, невъзпитани, които мислят, че всичко им се дължи, сметкаджийки", просто ще му кажа "разбирам, човек, и аз не ги харесвам". Няма да се чувствам лично засегната, няма да седна да му обяснявам как не е прав и всички жени имаме право да сме еди-какви си, щото еди-какво си... И с вас е същото.
Аз поне не воювам с мъжете, за мен "пропастта между половете" е измислен, да не кажа режисиран проблем, между мъж и мечка избирам без колебание мъжа. Но това не значи, че трябва сега да харесам, да разбера и да се съглася с всички мъже под слънцето. Както и обратното, вижда се по безсмисления спор, няма да стане - та кому е нужно?

# 953
  • France
И кои точно неща са верни?

# 954
В твоя свят няма мъже насилници, няма мъже, възползващи се от пари и власт, няма Тръмп
А - дойдохме си на думата. Чаках някой да го каже, защото дебатът много взе да ми напомня този между привържениците на Тръмп и Камала.
И какъв значи е Тръмп и неговите избиратели - расист, мизогинист, фашист? Значи над 50% от цял един народ излязоха расисти и мизогинисти? Дали това е вярното, или вярното е, че радикалните "прогресивни" не търпят друго мнение освен своето?

# 955
  • София
Не, Криско, мъжете тук само тръбят, че жените без мъже за нищо не ставали, или поне за нищо значимо Wink И как мъжете били създали всичко, което има смисъл. И колко на кофти отивал светът, откакто не контролират жените. Изобщо, много тръбят тукашните мъже Joy

# 956
  • France
Хубаво му напомняш, защото той троли, троли и после "ах, колко съм бял и чист".

# 957
  • Обран бостан ;)
Не, Криско, мъжете тук само тръбят, че жените без мъже за нищо не ставали, или поне за нищо значимо Wink И как мъжете били създали всичко, което има смисъл. И колко на кофти отивал светът, откакто не контролират жените. Изобщо, много тръбят тукашните мъже Joy

Ако това НЕ е така защо матриархат в момента има само в най-примитивните племена Wink

# 958
Момичета,  все повече се убеждавам във форумната мъдрост.
Преди да чета толкова тук бях значително по-добре настроена към мъжете.
Нито стиснат мъж ми беше червен картон, нито мъж пишещ в бг мама ми беше червен флаг.
Сега се убеждавам,  че и за двете сте били прави, а аз съм прекалено опрощаваща патка спрямо мъжете.

# 959
  • Обран бостан ;)
Момичета,  все повече се убеждавам във форумната мъдрост.
.

Именно, именно. Форума и написаното в него е в основата на цялата човешка мъдрост
Трябва тотално да се пренапише историята и да се признае, че жените сте двигателя на прогреса.
Скрит текст:
Колумб бил открил Америка. Ама моля ви се. Просто е търсил къде по-далеч да отиде за да  не слуша натякванията на Колумбица.

Анйщайн бил открил теорията на относителността.
Ама как я е открил, а ? Ще ви кажа как. Забелязал е, че като е при любовницата един час минава бързо, а когато е при жена си един час е направо цяла вечност. И така решил, че времето е относително. Фасулска работа.

Нютон бил открил закона за гравитацията като го е ударила ябълка по главата. Я стига.
Нютоница го е треснала с нещо, после земята го е притеглила. А за да не се излага пред приятелите, като го питали каква е таз цицина е казвал, че е от ябълка.

Изобщо без жените нямаше да има нито Америка, нито Теорията за относителността, нито гравитацията.

п.п. Знам, че ще го изтрият, но ми беше кеф да го напиша. Wink

Общи условия

Активация на акаунт