Как обичат мъжете?

• 55 729
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 975
Къде са тези мъже, които  могат да кажат честно на жена си: "Стой си у дома, бъди домакиня, а аз като мъж ще ти осигурявам същият стандарт на живот, който си имала като сингъл работеща жена и ще се грижа за всички останали разходи". Къде са? То за ипотека искат доходите на двамата.
Търся го този от 20 години… няма такъв.

Има ги дами, но те не търсят нас - търсят си 20 годишни моделки, с които да се разкарват из Дубай и Малдивите. Не търсят нас. Сега е наш ред да почнем да плюем по всички мъже, че ни се налага да работим...

# 976
  • По света и у нас
Ми аз бях на 19 преди 20 години и пак ги нямаше тогава.

# 977
Ми аз бях на 19 преди 20 години и пак ги нямаше тогава.

Е, ама не си била инстаграм моделка предполагам - и аз не бях.
Ама виж например имам приятелка няколко годинки по-млада от мен успя да оплете един такъв, защото е красива стройна и работата й е в Инстаграм. Проблема е като се сбръчка след някоя друга годинка, дали "провайдъра" още ще е с нея или няма да я смени за "по-нов модел". Тази опасност винаги съществува.

# 978
Аз даже не говоря за Дубай/Малдиви и т.н., там и пари да имам няма да ида, но това е друга тема. Говоря за нормални базови разходи. Много средностатистически жени сме били сингъл и сме си купували храна и сме си плащали сметките и сме си ходели тука таме на партита/почивки с приятелки (въобще не говоря за някакви изгъзици), и сме си купували екипировки, ако се спортува нещо и т.н. Ама дори и това съм сигурна, че малко мъже биха могли да го осигурят на една жена, заедно със всички общи сметки. Масово си трябват две заплати, това ми е мисълта.

# 979
Да, трябват си две заплати. Следователно си трябват и двама, които се грижат наравно за дом и дете. Елементарно, Уотсън.
Аз никога не бих останала housewife, никога, ама никога. Обичам си професията, обожавам я даже, това е част от идентичността ми, а и мразя да върша битови работи. Таа не я разбирам тая опция..

# 980
  • По света и у нас
Абе каква инстаграм моделка бе??? Пра баба ми и баба ми и майка ми да не би да са били инстаграм моделки - всичките са си седяли вкъщи - мъжете работят и носят и жените шетат. И аз това исках, но уви не стана. Въобще не ща да бия път до никви Малдиви, да си ги гледат те. На мен най ми се ходи на Бг на почивка, никъде другаде - нито на сафарита, нито при арабите в Дубай, нито в Япония, вече дори Фейсбук нямам, писнаха ми някви мъже от интернета да ми гледат снимките и да ме коментират, даже на приятелите не ща да се показвам.

# 981
Да, де ама времената и нравите се менят - сегашните мъже няма да издържат майка ти и баба ти по анцуг и мустак вкъщи, а ще си искат младото и красивото. Приела съм го. Такъв е животът - същото, както и нашите форумни мъже дето се тръшкат, че не могат да си хванат красавица за без пари.

# 982
  • По света и у нас
Те красавиците само сега са се раждали… навремето всички са се раждали с анцунг и мустак😄

# 983
  • София
Ама те искат хем да в красива, хем да е тиха - като кукла. И с три функции - секс, раждане, домакинство.
Вероятно скоро Шаоми ще пуснат бюджетен модел жена робот на пазара....
"Блу шуус ис реди!"

# 984
  • София
Искат визия на кукла, ама функционалност като на бабата с мустака, и ако може фабрично да идва с пълен mute.
Не всички мъже де, някои. Дипломатично да отбележа, че има и жени подобни, дето от принца на бял кон по-долу не падат. В мечтите си де Simple Smile

# 985
  • По света и у нас
Е нали не искали мъжете деца? Какво стана сега - искат ли вече?

# 986
Приматите ги харесвам само в леглото.
Извън него предпочитам малко по-висша форма на разум.🤣
Тази тема става забавна.

А някой пита ли ги приматите какво харесват ? Wink
По-висшата форма, ясно, никой за нищо не я пита, то се вижда в настоящата действителност.

Колегата Бънди е пропуснал христоматийния пример.
Платон, по-късно Херодот удостоверяват истинноста му.
Та така, Сократ, преди да изпие чашата с отрова, казал, че щастието да се отърве от злата си жена Ксантипа, компенсира с излишък неудобството да умре Wink, както и несправедливостта на присъдата му.

# 987
Млъкнете.
Нищо не разбирате.
Искат да им галите егото, да се увъртате около тях и да величаете тяхната високопоставена особа като кротувате, усмихвате се свенливо и ги погалвате нежно за награда, когато евентуално решат да ви поканят на ресторант/бар.
Като междувременно им смигнете закачливо и прошепнете изкусително "Аз плащам, котаране."
И тогава гледай щедрост! Кат се отприщят.

# 988
  • Далечният изток
Щедростта е качество. Чудя се дали се учи да си щедър или няма шанс да станеш, ако не си такъв. Или зависи от жената Wink  Намерят ли я, придобиват всякакви положителни качества...

# 989
Аз така като ги гледам,  който си е мизерник,  си е мизерник и с предишна жена, и със сегашна и със следваща.
Понякога,  ако никоя не връзва дълго време и преценяват, че шансовете им са ниски, кесията се развръзка докато излъжат някоя мацка, но решат ли, че им е в кърпа вързана отношението веднага се променя и то не към добро.

Общи условия

Активация на акаунт