Как обичат мъжете?

• 55 709
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Щедростта се учи в пубертета и до към 25. Ако не са се научили тогава, няма кога.

# 991
Онези групи, които не се образоват и се размножават безконтролно, те и не живеят дълго. В тези общества медицината е кът и като стане някоя епидемия, който оцелее, оцелее. И да завземат света, ще е за кратко, понеже бързо ще започнат да дават фира максимум до към 40 години.

Някакви празни заблуди, които реалността отвява като влака за Враца мазен вестник от 2-ри перон на гара Мездра.

# 992
Той пък един влак...

# 993
Каквито пътничките, такъв и влака...

# 994
  • По света и у нас
То има ли е влакове в тая държава?
Влака винаги е бил толкова бавен, праволинеен и неудобен, че рейсовете и маршрутките отдавна преобладават ( както вибраторите свършват работата бързо и ефективно, без голямо назландисване и без биене у гърдите че отишли до точка Г)

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 01:47 от PriMadonna

# 995
  • По света и у нас
Има кранистки, има и автомонтьори, има войнички, всичко има. Не са мнозинство,  но повечето са Дайк-ове и харесват жени.
 В училището на децата ми занималнята се върти от трима травестити също, на единия му викат мисис незнам си коя. Такаче има, но дали вие бихте се заели с такава жена, дали ние искаме такива да бъдат мъжете - майчински настроени госпожи от мъжки пол, Това е друг въпрос.
Между другото строителните работници не са по-силни от машините с които работят, а машината може да се оперира от мъж или жена - никой не ти рови с ръцете лато къртица. Просто жените предпочитат по-културна среда на работа, докато сред строителните работници има и бивши затворници и жените може да пострадат(предизвикат нежелан интерес) .

# 996
Просто жените предпочитат по-културна среда на работа, докато сред строителните работници има и бивши затворници и жените може да пострадат(предизвикат нежелан интерес) .
Тукай ба мамата на цялата индустрия.
Кога си била за последно на строителна площадка?

# 997
  • Обран бостан ;)
Лайк за АБУТО (свършиха ми)

Абе каква инстаграм моделка бе??? Пра баба ми и баба ми и майка ми да не би да са били инстаграм моделки - всичките са си седяли вкъщи - мъжете работят и носят и жените шетат. И аз това исках, но уви не стана. Въобще не ща да бия път до никви Малдиви, да си ги гледат те. На мен най ми се ходи на Бг на почивка, никъде другаде - нито на сафарита, нито при арабите в Дубай, нито в Япония, вече дори Фейсбук нямам, писнаха ми някви мъже от интернета да ми гледат снимките и да ме коментират, даже на приятелите не ща да се показвам.

Ама тогава не е имало инфлуенЦърки Wink

По темата:

Оплаквате се, че всичко било еднопосочно, тоест мъжете само искали, пък видите ли нямали ресурс.
Не съм прочел (или поне не помня, а си пия гинкото Wink ) някоя да е казала предлагам ********* срещу което искам ********* ,и ********,и ********,и ********,и ******** Wink

# 998
  • Далечният изток
Естествено, че предлагаме, що за въпрос?! Ако не предлагахме, кой въобще би се занимавал с нас? Проблемът идва, когато жената се усети, че само дава, дава, дава, а насреща нищо. Затова е добре да си направи изводите още в началото, ако на мъжа му се свиди да почерпи едно кафе. Все така ще е и занапред не би получила нищо от него.
Ама що едно и също дъвчем, не стана ли ясно, че стиснат на пари е стиснат за всичко останало...

# 999
  • Обран бостан ;)
че само дава, дава, дава, а насреща нищо.

По-конкретно, моля.

# 1 000
  • По света и у нас
Абуто, аз работех до скоро в строителството и поне 4пъти годишно обикалях строителни площадки, а в началото на кариерата ми преди 13тина години цяла година си имах офис баш на строителната площадка. Такаче ми е пределно ясно кой работи и с кого можете да се хванете за гушите.
След този опит, не се наемам да съм на пълен работен ден във фургона сред строителите, предпочитам си културния напудрен офис или вкъщи.

# 1 001
  • Далечният изток
че само дава, дава, дава, а насреща нищо.

По-конкретно, моля.
Ако трябва да конкретизирам, ще се наложи да опиша 30 години от живота ми, а не ми се занимава.
Приеми, че има мъже, които чакат наготово, които нищо не ги интересува, които са егоисти и не ги интересува нито жена им, нито детето им. Вчера и на един друг тук обяснявах, че сте много интересни като се вкарате във филмите на жените тук. Ние си говорим за определен тип мъже, вие уж не сте такива, пък що решавате, че някой коментира баш вас?!

# 1 002
Имаше един пример по Микроикономика, че ако на трудът на майката или домакинята се слага цена, всички ще сме с няколко милиона дълг

*да напомня на господата с въображаемата вселена, че "жени" включва и техните майки и роднини

# 1 003
Е, сега.
Вие пък искате всичко да ви се смели. Точки, подточки.
Като контактнеш един човек, не ти трябва повече от 2-3 разговора да разбереш какво може да ти даде. На прима виста. Как ще се разгърне и дали има нещо повече, което да покаже по-натам, от теб зависи дали ще дадеш шанс.
Няма нищо сигурно на тоя свят.

# 1 004
  • София
Що бе, аз ще им го смеля Joy Аз например съм лоялна, грижовна, страстна. Обичам да създавам уют у дома, готвя вкусно. Изглеждам много добре и съм във форма (въпреки че тази година беше предизвикателство, не можех да тренирам доста дълго и т.н.). Обичам да се раздавам за хората, които са ми близки и биха направили същото за мен. И много други качества имам, но предполагам в тази сфера са тези, които биха интересували повечето мъже. Съответно срещу това имам и своите изисквсния. Ако някой не търси това - лошо няма, не сме един за друг. Ако някой не предлага това, което аз търся, също.

Общи условия

Активация на акаунт